פינת תלונות! DD===

EreWind

New member
פינת תלונות! DD===

השעה עוד מעט 3 לפני בוקר ומשעמם לי נורא ואני לא נרדמת... עקב זה שמה שעשיתי כל הוויקנד האחרון היה להתלונן חשבתי לעצמי: "למה שלא נשמע את התלונות של כולם?^O^" אני יודעת שכולנו צריכים את זה מדיי פעם אז פשוט....תתלוננו ! ! ! ! ! ! אז...פינת התלונות נפתחת רשמית! כי להתלונן זה כיף D= אני אתחיל: תפוסים לי הכתפיים והצוואר ואני בקושי מתפקדת, ההורים שלי נהיו פרנואידים ביותר עקב המצב וזה נהייה מעיקT.T, יש לי ביוטופ לסיים עד תחילת אוגוסט ויש עוד דיי הרבה דברים לסיים ואין לי כוח! אני שונאת את הביוטופ הזה!T_T אךךך...אני מרגישה יותר טוב....תנסו גם זה מרגיע XDD *לא לשים לב לטמטום שיוצא ממני בכל זאת..."זאת השעה"...........פשוט תזרמו XP" נ.ב: אם משהו מציק לכם בקשר לפורום/הייתם משנים משהו/הייתם מוסיפים משהו/כל דבר שהוא פשוט תרשמו...למה יש פינת תלונות? P=

A K I R A

New member
או קי... תלונות...../images/Emo6.gif

הטוסטר לא מחמם את הטוסט מהר ואני רעבה >< יופי.. כיבו עכשיו את המזגן ויהיה חם >< חם חם חם!! T__T ועכשיו כואבת לי הבטן T_T כנראה מהטוסט הלא מוכן הזה. אוי..ביוטופ\ביודע XD דווקא היה נחמד להכין אותו (ולהמציא תוצאות) וזה 3:

lgmtk

New member
i can't find a job :(

and i want to play maple story or any other frickin game ;; ~going to see star wars~ hell :p

A K I R A

New member
../images/Emo23.gif אל תבכה סיכמנו שאתה מקמבין

משהו עם מייפל סי לא?:p

ashkeloni

New member
...

דווקא את היום האחרון שלי באזרחות אני צריך להעביר בלעזור להזיז רהיטים וקופסאות ומלא שיט בבית? תנו לי לנוח, יש לי בכל מקרה עוד דברים לעשות...

EreWind

New member
נייתןןןןןן!!!

מחר אתה מתגייס! המון נשיקות וחיבוקים!!!!! (בפעם המאה P=)

Vivi Sparrow

New member
תלונותיי להלן;

- בגלל הפסקות החשמל הבלתי-פוסקות, המקרר שבק חיים אתמול בערב והמסך עושה לי בעיות. ]: ההורים אמורים ללכת לקנות מקרר חדש בעוד שעה-שעתיים. *אהבתיך, מקררצ'יק! P:* [מזל שהאוכל נשאר קפוא איכשהו עד עכשיו~ ^-^] - יש לי אפצ'י והוא לא יוצא. XD; - האא, יצא. XDD;; - בא לי לישוווןןן.;; - וזהו, לעת עתה. P:

Adi Chan

New member
ייש לי צביטות מוזרות בבטן וזה ממש

מציק לי.. מחר אני צריכה לקום מוקדם ולנסוע למקום שאני אפילו לא יודעת איפה הוא נמצא>_____________<' לבד!!! לנסוע לבדT_T משעמם לי מאוד מאודT_T יש לי להכין את הביוטופ הקקי הזה...להקליד הכל...יופי>_< יש לי לעשות עבודה במתמטיקה...שאפילו לא התחלתי!! וגם עבודה בתנ"ך שאפילו לא התחלתי>__________< ואני צריכה לעשות רגליים דחוף וממש לא בא ליT_T ואני לא יכולה לשמוע מוזיקה כי אחי הקקה ישן ובתאל..."זאת השעה"...חחחח גנבת!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפאקין שיט O________O

עבודה במתמט' אני כבר לא זוכרת נוסחאות..או מה עושים איתן..ולמה הן קימות. אה נזכרתי. כדי להרוס לי את הנעורים >__________<!!!! ועבודה בתנ"ך.. לפחות אתמול אכלתי במקדונלדס..T^T זה מקל על הכאב..

EreWind

New member
כן אה?

לא התחלנו אפילו תרגיל מסכן אחדT_T שכחתי הכל!! @.@ בלעע T.T

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני ואת נשנה את העולם !

אל תשאלי מה הקשר >,< אבל גם לי היו נדודי שינה אתמול, כמעט בכיתי מרוב עצבים. לא נרדמתי ואת רואה את השעה?! הרגע קמתי
ויש לי כאב ראש נוראי. הגוף שלי כבר לא תפוס, אבל הביוטופ באמת הורס לי את השלווה..רק לחשוב על זה, כואב לי בצד שמאל בין הצלעות T.T תודה לאור שההורים שלי לא מעיקים..אולי נמאס להם להעיק..למרות שמשהו כאן מוזר.. ובתאל אם כבר תלונות, מה החתימה הזאת אמורה להביע?! תחליפי כבר, חסרים משפטים יפים?! לליטל יש ספר שלם של קיטץ'!! (סליחה אבל אין לי מזל באהבה '.' אז מזה החתימות המאושרות האלה XP). *חושבת על עוד תלונות* למה אחים שלי בבית? שילכו כבר T.T לפחות איך שקמתי למחשב, עשיתי מבט כזה: =.= ואז אחי קם מהמחשב בלי לחשוב פעמיים..פוי וגם קולי הצרוד ביותר עשה לו בצמרמורת בגב והוא החליט שטלוויזיה זה יותר כדאי. ^.^ נ.ב היה לי סיוט! ועדי כיכבה בו!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifזה לא בשביל הפורום..

אני אספר לך במסן, אם תואילי להמצא בו

EreWind

New member
XDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אךך....אני קמתי ב-3!! ככה זה..אני צריכה לפחות 12 שעות שינה =.= עדי בסיוטים XD למה אני לא מתפלאת? LOL XDDD כן בקשר לחתימה באמת הגיע הזמן פשוט לא שמתי לב לזה >.>

Riku FanBoy

New member
אני עד לכך שלא...

אבל אם להיות כנה, עוד לא יצא לי לחלום עלייך... אני אמנע מלהגיד דברים נוספים שיציבו אותי באור מאוד לא חיובי "^^ תהנו ביום חמישי.

למעלה