פינת שלישישי

liron010

New member
פינת שלישישי../images/Emo108.gif

שם / כינוי:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
שכבה גילאית:
שם השכבה:
שעת הגעה לשבט:
שעת חזרה מהשבט:
חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?
]
כמה חניכים הגיעו?
איך היה?
מה היה?
מה לבשת מתחת לחאקי?
ומעל?
היית בבית ספר היום?
איך היה?
מה היה?
ומה לבשת בבית ספר?
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:
וסתם משהו מעניין שקרה היום:
האיש שעשה לך את היום:
למה?
מסר לאיש שמעלך:
מסר לאיש שלמטה:
אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?
ציטוט יומי:
מסקנה יומית:
השאלה היומית - תות
או בננה
?
למשקיענים - תמונת היום:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yaeltyl

New member
עונההה

שם / כינוי:יעל שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"דית ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:איתן שעת הגעה לשבט:15:00 שעת חזרה מהשבט:18:30 חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]המדריכת שכבה שלי (גמני רוצה לענות!)-מור.. אחת המרכזות הבוגרות:) כמה חניכים הגיעו?לאדעת איך היה?כרגיל מה היה?פעולת חזרה שבטית לפסטיבל שיש מחררר מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בצפר ומעל?סווטשרט פורום היית בבית ספר היום?כן איך היה?כרגיל מה היה?מבחן ספרות וכמה שיעורים מיותרים ומה לבשת בבית ספר?ג'ינס וסווטשרט בצפר כחול כהה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:כל מיני מסר לאיש שמעלך:כל הכבוד שפתחת סופסוף מסר לאיש שלמטה:יומטוב לך:) בטיולים- יום או לילה?יום כמובן השאלה היומית - תות או בננה ?אפחד

liron010

New member
איזה דילוג על התוספות ../images/Emo6.gif

סתם, בהצלחה בפסטיבל^^

cohen shir

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifיום הולדת 71 לשבט../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

שם / כינוי:שיר.
שבט:אלון.
הנהגה:שרון צפון.
תפקיד:יו"ר קהילה, גזברית, מע"רית, יו"ר מועצת הנהגה, נציגת השכבה במועצת ההנהגה, נציגת השבט במועצת נוער מקומית....
שכבה גילאית:שמיניסטית.
שם השכבה:אשד.
שעת הגעה לשבט:14:30.
שעת חזרה מהשבט:18:40.
איך קוראים למדריכים שלכם?אביטל המדריכת שכבה המושלמת.
כמה חניכים הגיעו?לא יודעת
איך היה?כייף כיופה!
מה היה?הפנינג לכבוד היומולדת לשבט בחסות גדוד להב - גדוד ח'.
מה לבשת מתחת לחאקי?סוואצ'רט לבן וגופייה ארוכה כזו של חורף.
ומעל?מעיל שחור מהמם ומושלם.
היית בבית ספר היום?וודאי.
איך היה?חביב.
מה היה?שעתיים מתמטיקה ובאמצע הרצאה על ההתרמת דם שיש בשישי הבא, כל השכבה שלי תורמת דם! יאייי אנחנו מגניבים! ושיעור ספורט.
ומה לבשת בבית ספר?ג'ינס, חולצת בית ספר, סוואצ'רט אפור, מעיל שחור, צעיף סגול חציל, חותלות פסים שחור לבן, ואולסטר... אה וגם גרביים, תחתונים וחזיה
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:
וסתם משהו מעניין שקרה היום:מלא אנשים החליקו בבוץ בבית ספר זה היה מבדר אך גם עצוב ביחד.
האיש שעשה לך את היום:אלמוגי
למה?אני מתה עליו!
מסר לאיש שמעלך:שבת שלום.
מסר לאיש שלמטה:שבת שלום.
אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?ערב.
ציטוט יומי:"היר קאם דה וואן אנג אונלי..."
מסקנה יומית:זה לא התרגיל, זה הגיל! 71!
השאלה היומית - תות או בננה ?
ביחד במילקשייק.
למשקיענים - תמונת היום:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadarinke

New member
עונה...

שם / כינוי:הדר שבט:און
הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקית
שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:קצת לפני 3 שעת חזרה מהשבט:אממ...ב6 וחצי..אולי פחות חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]:נועה,נעה,עדן,עומר,עומר(מפקד קורס),קובי,רותם.(לפי הא' -ב'
) כמה חניכים הגיעו?30 בערך.. איך היה?היה....מלמד...וטוב
מה היה?התנסויות,דיון,משחק כזה למטרה מסויימת! מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה של רחוב סומסום ומעל?סווצ'רט בורדו כזה מכוער... היית בבית ספר היום?כן איך היה?מוזר.. מה היה?באתי ב8,והתברר לי שמתחילים ב9..אז אני וידיד שלי הלכנו להסתובב בקניון וחזרנו,מבחן בביוטכנולוגיה(שהלך טוב!)וזהו.... ומה לבשת בבית ספר?ג'ינס(כרגיל),סווצ'ר אפור ואותה חולצה... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:מישהו רוצה לעשות טרייד אין על ההורים שלי? וסתם משהו מעניין שקרה היום:קניתי חאקי חדש...והורים מפגרים.. האיש שעשה לך את היום:אחותי הקטנה למה?כי היא מבינה אותי.. מסר לאיש שמעלך:יש לך מזל שההורים שלך לא כמו שלי. מסר לאיש שלמטה:^ אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?לילה:) ציטוט יומי:וולקאם טו דה ג'אנגל.... מסקנה יומית:הורים זה לא דבר נחוץ....והם מעצבנים..והם מדי פעם נוראיים...אבל צריך להקשיב להם אחרי הכל.. השאלה היומית - תות או בננה ?תות למשקיענים - תמונת היום:

hadarinke

New member
הרבה=]../images/Emo47.gif

לפני שפתחנו את הקורס היו 4(נועה,עדן,עומר וקובי-שוב לפי הא' ב') ומפקד קורס(עמור), ושפתחנו את הקורס הוסיפו לנו את נעה ורותם

hadarinke

New member
עונה לגבי הפעולה היום../images/Emo13.gif

כינוי:הדר שבט:אוןכתר| הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקית מאושרת וחניכה אחוותית!!כתר| יש לי שרוך שחור על החאקי
שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתןכתר
כתר
כתר
כתר
כתר
כתר
שעת הגעה לשבט:חמישהה ל10 בבוקר שעת חזרה מהשבט:לא יודעת בדיוק,רצתי ישר ליומולדת של המשפחה...
חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]עניתי בשאלון השני... כמה חניכים הגיעו?הרבה,לא יודעת בדיוק איך היה?היה סבבה..חוץ מזה שקמתי דקה לפני שהייתי צריכה לצאת מה היה?פעולה על חינוך פורמלי וחינוך בלתי פורמלי... מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה שחורה ומעל?כלום....
לא היה לי זמן בבוקר! היית בבית ספר היום?לא,יום שבת. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:לא הייתי ממש מפוקסת...חחח ככה זה ששמים אותי ליד החמוס הזאת
וסתם משהו מעניין שקרה היום:גיליתי משהו מאוד מעניין....
האיש שעשה לך את היום:המדריכים... למה?כי אני חניכה אחוותית=] מסר לאיש שמעלך:את מושלמת
מסר לאיש שלמטה:אתה פחות:p אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
|דניאלהחמוס| בטיולים- יום או לילה?עניתי למעלה ציטוט יומי:"לא נכון!לא נכון! לא נכון!" חחחח ליזה הזאת... מסקנה יומית:אין ממש.. השאלה היומית - תות או בננה ?עניתי למעלה למשקיענים - תמונת היום:

יאללה =]

שם / כינוי:מור עזרא שבט:אילת הנהגה:דר"ג תפקיד:מדריכת ו' שכבה גילאית:י' שישיסטים אימפריה שם השכבה:ברק שעת הגעה לשבט:14:30 הייתי אמורה להגיע ב1 תכף תבינו למה שעת חזרה מהשבט:חח וואלה לא זוכרת בסביבות 5 חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]מדריכת שכבה פרייצי כפרעלייה כמה חניכים הגיעו?לי? 8 איך היה?האמת שהיה כיף מה היה?חח תחנות שעשינו להם היה מצחיק מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה צהובה יפה כזאתי ומעל?כלום היה חם היית בבית ספר היום?יאפ איך היה?וואלה סבבה ואז משעמם מה היה?שעתיים היסטוריה שזה החלק הכייפי וספרות הקטע המשעמם למוות ומה לבשת בבית ספר?ג'ינס וחולצה של נייק מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:נמ התפוצצה לי ביצה בכיס איפה שהחולצה אהמציציאהמ וסתם משהו מעניין שקרה היום:הייתי אמורה לנסוע לספארי שכב"ג והוא התבטל בגלל המזג אוויר בצפון!!
האיש שעשה לך את היום:אמ וואלה החניכים שלי למה?כי מזה התבאסתי מזה שלא יצאתי לספארי שכב"ג והם העלו לי את המצב רוח מסר לאיש שמעלך:שבת שלום ומבורך! מסר לאיש שלמטה:כפרעלייך! אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?ברור שלילה ציטוט יומי:--- מסקנה יומית:-- השאלה היומית - תות או בננה ?ברור שתות!!! למשקיענים - תמונת היום:אין לי כוח לשייייים ;[

talbebchuk

New member
אעאעאע שונאת חורף! אין חניכים בחורף!

שם / כינוי: טל שבט: דן בת-ים! הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק! שעת הגעה לשבט: 14:20 שעת חזרה מהשבט: 19:00 חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?] המדריכי שכבה שלי - יעל ויובל כמה חניכים הגיעו? 3! היה חורףףףף ומבול! והבתי"ס שאני מדריכה רחוקים, אז פשוט חניכים לא באו..בכל השבט.. איך היה? חרא מה היה? פעולה של 2 גדודי ד' ביחד, כי האולם של שנינו, לא היו חניכים יותר מדי, אז זה לא היה בעיה, אבל די אילתרנו את כל הפעולה באותו רגע. כל פעם שלמישהו היה רעיון - הוא התחיל להעביר אותו.. :/ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר ומעל? סווצ'ר יום איל 2007 היית בבית ספר היום? כן איך היה? פפסדר מה היה? שעתיים לשון (מחר מבחן!), אח"כ שעה חופרת של היסטוריה, ואז 4 שעות מחשבים ומה לבשת בבית ספר? חולצת בצפר.? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: אין חניכים :Q וסתם משהו מעניין שקרה היום: היה קר... והיה מבולללללללל האיש שעשה לך את היום: אמממ 3 חניכות מדהימות שלי. למה? כי הן באו למרות המבול המטורף הזה, ונהנו באילתור שלנו.. :Q מסר לאיש שמעלך: יום טוב שיהיה לך! מסר לאיש שלמטה: יום טוב גם לך! אייקון שמתאר את היום בכלל: =] אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: =] אייקון שמתאר את הפעולה: :-?? בטיולים- יום או לילה? לילה ציטוט יומי: לא עולה לי כרגע.. מסקנה יומית: חורף זה בעע XD השאלה היומית - תות או בננה ? פרישייק תות בננה תפוז =] למשקיענים - תמונת היום: אין כח.. תדמיינו תמונה של חורף!

מחר בגרות בלשוןןןןןןן

שם / כינוי:עוז שבט:"דן"
הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"ד שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור
שעת הגעה לשבט:13:00 שעת חזרה מהשבט:22:00 חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]סיטון כמה חניכים הגיעו?17 איך היה?בסדר מה היה?שיחה עם המרכז הבוגר מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בתי ספר ומעל?ז'קט שחור היית בבית ספר היום?כן איך היה?בסדר מה היה?שלשוש שעות ג"ג עם שעת אפס ושעתיים לשון ומה לבשת בבית ספר?חולצת בית ספר לבנה גי'נס ז'קט וואנס. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:אמממממ הקידוש עם בני עקיבא וסתם משהו מעניין שקרה היום:הקידוש עם בני עקיבא האיש שעשה לך את היום:שחר למה?בגלל משהו שהוא עשה מסר לאיש שמעלך:טל יא חתיכהההה^-^ מסר לאיש שלמטה:שבת שלוםםםםםםם אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?לילהההההההההההה ציטוט יומי: מסקנה יומית:אני לא אוהב חורף בכלל השאלה היומית - תות או בננה ? שייק תות בננה למשקיענים - תמונת היום:אין לי כוח

zivLoveamit

New member
עונה=]|פטריה

שם / כינוי:זיו שבט:און הנהגה:דן רמת גן תפקיד:קורסינית.. שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:ארבע ל-4... שעת חזרה מהשבט:7וחצי.. חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]עדן רותם קובי נועה נועה עומר ועומר[מפק קורס..] כמה חניכים הגיעו?32... איך היה?היה נחמד.. מה היה?התנסיות .. ומשחק לגבי השכבה.. מה לבשת מתחת לחאקי?3 וולצות ארוכות חח.. היה לי קר. ומעל?סווצרת אבל הורדתי אותו חח..=] היית בבית ספר היום?כן.. איך היה?משעמם כמו תמיד... מה היה?קמתי ב7וחצי כי לא ידעתי שמתחילים ב9=[ ואז היה מבחן בביוטכנולוגיה חרא ואז שלח וישנתי..כמו כל שיעור של"ח ומה לבשת בבית ספר?חולצת בית ספר מכנס טרניניג שחור ונעלים חדשות=]] מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:לחברה שלי נאבד התיק מסכנה. וסתם משהו מעניין שקרה היום:כלום.. משעמם.. האיש שעשה לך את היום:אמ... אמ.. חברות בעיקר... למה?כי סתם הםחלו לי בהצלחה למשהו ושימחו אותי =]]]] מסר לאיש שמעלך:מה קורה..?! מסר לאיש שלמטה:אין איש מתחתי =\\ אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?לילה ציטוט יומי:לא יודעת.. מסקנה יומית:אל תשאיר תיק בחוץץ.. יקחו לך אותו.. השאלה היומית - תות או בננה ?
למשקיענים - תמונת היום:
, שם / כינוי:זיו שבט:און הנהגה:דן רמת גן תפקיד:קורסינית.. שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:ארבע ל-4... שעת חזרה מהשבט:7וחצי.. חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]עדן רותם קובי נועה נועה עומר ועומר[מפק קורס..] כמה חניכים הגיעו?32... איך היה?היה נחמד.. מה היה?התנסיות .. ומשחק לגבי השכבה.. מה לבשת מתחת לחאקי?3 וולצות ארוכות חח.. היה לי קר. ומעל?סווצרת אבל הורדתי אותו חח..=] היית בבית ספר היום?כן.. איך היה?משעמם כמו תמיד... מה היה?קמתי ב7וחצי כי לא ידעתי שמתחילים ב9=[ ואז היה מבחן בביוטכנולוגיה חרא ואז שלח וישנתי..כמו כל שיעור של"ח ומה לבשת בבית ספר?חולצת בית ספר מכנס טרניניג שחור ונעלים חדשות=]] מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:לחברה שלי נאבד התיק מסכנה. וסתם משהו מעניין שקרה היום:כלום.. משעמם.. האיש שעשה לך את היום:אמ... אמ.. חברות בעיקר... למה?כי סתם הםחלו לי בהצלחה למשהו ושימחו אותי =]]]] מסר לאיש שמעלך:מה קורה..?! מסר לאיש שלמטה:אין איש מתחתי =\\ אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?לילה ציטוט יומי:לא יודעת.. מסקנה יומית:אל תשאיר תיק בחוץץ.. יקחו לך אותו.. השאלה היומית - תות או בננה ?
למשקיענים - תמונת היום:

NoA211

New member
עונה[=

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גולן! שעת הגעה לשבט:3 שעת חזרה מהשבט:6 חניכים[כי גם בנו צריך להתחשב!] איך קוראים למדריכים שלכם?[נו.. מה.. ?]חח רון הדר ירדן וטל כמה חניכים הגיעו?... איך היה?נחמד מה היה?חזרות לפסטיבל! מה לבשת מתחת לחאקי?המ....חולצת ביצפר כלשהי חח ומעל?סווצ'ר כחול היית בבית ספר היום?כן איך היה?מ-ש-ע-מ-ם מה היה?ביצפר ומה לבשת בבית ספר?מכנס שחור וסווצ'ר אפור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:רצנו בביצפר בשיעור ספורט והחלקתי על הבוץ מול כולם
וסתם משהו מעניין שקרה היום:הווי של הבנות של הגדוד שלי! האיש שעשה לך את היום:ממ כולם למה?כי חמודים מסר לאיש שמעלך:[= מסר לאיש שלמטה:[= אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
בטיולים- יום או לילה?מממ יום... ציטוט יומי:"צאי החוצה ותרקדי לנו את זה!" מסקנה יומית:הגדוד שלי מדהים! השאלה היומית - תות או בננה ?
למשקיענים - תמונת היום:

למעלה