פינת שלישישי!! סטגדיש!!

פינת שלישישי!! סטגדיש!!

שם / כינוי: שבט: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: ~~~~
~~~~

steila

New member
אין היום פעולה.

מחר מצעד לפידים וטקס אש מטורף בשבט רמת חן !

b a r00

New member
הי אתה מכיר את בר טולדנו?

הוא בא מהשבט שלך והוא עושה אצלי בשבט שנת שירות...

steila

New member
אני בת .

וברור שאני מכירה את בר :) הוא חמוד ,אח שלו הקטן בגדוד שלי והוא הדריך בגדוד שלי. מסור לו ד"ש מסתיו סלע חח

the fishman

New member
אני

שם / כינוי: נועה ,פישי.. שבט: רשפים תפקיד: קורסניקית שעת הגעה לשבט: 17:00 שעת חזרה מהשבט: מאוחר כמה חניכים הגיעו? 27 איך היה? מאוד כיף.. ומה היה? ועדות לפני המסדר...ואז מסדר. חילקו סופגניות אחרי שהדלקנו נרות, ואז חילקו אותנו חצי חצי והשכב"ג העביר לנו פעולה על 10 דיברות הצופה. מה לבשת מתחת לחאקי? שתי גופיות מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אחרי הפעולה הלכנו כולם לחניכה, אז הייתה ירידה גדוה..אז התיישבתי עם עוד חבר על הסקייט שלו וכמעט הרגנו כמה ילדים ונראה לי שעקמתי את עצם הזנב שלי.. וסתם משהו מעניין שקרה: אמ.. לא זוכרת.. האיש שעשה לך את היום: חברה.. למה? הצחיקה אותי מסר לאיש שמעלך: תמחזרו, אף אחד לא ימחזר בשבילכם!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אין מסקנה יומית: גם אין

talbebchuk

New member
אני! :Q

שם / כינוי: טל בבצ'וק =] שבט: דן בת-ים! תפקיד: מדריכת ד' בנות שעת הגעה לשבט: 13:30 שעת חזרה מהשבט: 22:00 כמה חניכים הגיעו? לי 7.. בעעע פעולות בחגים זה לא טוב! איך היה? לא משהו.. ומה היה? 2 בנות רבו מכות כל הפעולה, עד שהמרכז הדרכה הצעיר (!) לקח אותן לשיחה כל הפעולה, ואז היה מפקד סיום שבטי, שפשוט החניכות שלי החליטו שהן לא משתתפות בו! יופי! מה הן חושבות לעצמן?! קיצר, בזמן שהמרכז הבוגר שלי תוקע לי מבטים על "מה את עושה מחוץ למפקד?!" אני מנסה להכניס 7 חניכות למפקד! בסוף 5 נכנסו.. :Q וקיבלו סופגניות! מה לבשת מתחת לחאקי? לא זוכרת :/ הגיוני חולצה קצרה.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: בנינו חנוכיה מסנדות, ושמו עליה פחיות עם נפט בפנים, וכשהדליקו זה היה הכי יפה בעולם! וסתם משהו מעניין שקרה: סופגניה - יה! יה! עגלגלה - לה! לה! האיש שעשה לך את היום: וולקר למה? כי הוא לקח את 2 הבנות שרבו מכות והיה לי די שקט בחצי שעה שנשארה לפעולה.. מסר לאיש שמעלך: חחח לנסוע על סקייט זה מסוכן! ידיד שלי שבר את היד מזה לפני כמה ימים
אייקון שמתאר את היום: =] ואייקון שמתאר את הפעולה: :///// ציטוט יומי: "can I die please?!" מסקנה יומית: פעולות בחגים זה בעעע..

rliss

New member
אללה, גם אני../images/Emo163.gif

שם / כינוי: רוני ליס המדריכה המדליקה של השבט
שבט: יהודה כאילו דה
תפקיד: מדריכת ו' שווה זהבבבב שעת הגעה לשבט: 16:25 שעת חזרה מהשבט: 19+ כמה חניכים הגיעו? 2!
חגים ארורים
איך היה? נחמד ומצחיק ++ ומה היה? הרבה דיבורים ואפילו יותר ריכולים
מה לבשת מתחת לחאקי? טי שירט לבנה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: עצוב - אכלתי 2 סופניות בפחות משעה וחצי
וסתם משהו מעניין שקרה: חניכות שלי התגלו כרכלניות לא נורמליות, וזה קצת מוצא חן בעייני
האיש שעשה לך את היום: החניכות למה? כי הן סיפרו לי שהקבוצה כבר תיכננה מה לעשות לי ליומולדת ושהן לא ידעו שהוא בחופש הגדול, ושהן עשתה קלסר מיוחד לכל המושמושים שלי
מסר לאיש שמעלך: טללללללל כפרעליך
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "את פשוט כוסית. אם לא היית בת הייתי יוצאת איתך" חניכה שלי החליטה לשפוך את ליבה בפני עקב אירועים כאלו ואחרים
מסקנה יומית: איך שהדור הדרדר, זה נורא פשוט

מי ימללל גבורות ישראל

שם / כינוי:עוז/עוזה שבט:דן תפקיד:ראשג"ד ה' שעת הגעה לשבט:14:00 שעת חזרה מהשבט:ב10 הגעתי לרותם וב12 הגעתי הביתה כמה חניכים הגיעו?לגדודי 8 הכל בגלל החגים איך היה?סבבה ומה היה?היה הדלקת נרות ואלכנו סופגניות מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת חלוץ 2006 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמממממ חניכה מד' שברה תיד וסתם משהו מעניין שקרה:אממממ כלום האיש שעשה לך את היום:רוני ליס השמנה למה?כי היא שמנה ברמות על מסר לאיש שמעלך:רוני אהובתי את חייבת לי שיררררררר אייקון שמתאר את היום::) ואייקון שמתאר את הפעולה: :)))))))) ציטוט יומי: מסקנה יומית:פעולות בחגים לא טוב לא טוב

rliss

New member
שמנהשמנה, אבל לא כמוךךךךךךךך../images/Emo24.gif

תקבל אותי בהזדמנות יקירי:) (אני, לעומתך!!!
, מקיימת הבטחות)

liron010

New member
לא הייתה פעולה../images/Emo7.gif, אבל אני חייבת ציטוט!

"איפה שהילה! איפה שהילה?! איפה עומר לויטל ?!" "הוא הלך הבייתה, הוא מת!!!"
זה היה אחד המצחיקים באותו רגע !

יוליפ

New member
שלישישייייי DD:

שם / כינוי: יעל / יולי,יוליפ,יולה...לא חסרים P: שבט:שורק
תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: 6 (הכל בגלל האוטובוס
) שעת חזרה מהשבט: 7 כמה חניכים הגיעו?28 |: איך היה? מגניב :) ומה היה? האמת,שאני לא יודעת.אני באתי באמצע הפעולה ושיחקנו איזה משחק שלא הבנתי.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של שבט בן-יהודה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: איחרתי לפעולה בשעה וסתם משהו מעניין שקרה:אמרתי לחברה שאני שונאת את האחים שלה בפעם ה100 (כי הם היו בהופעה איחוד של לד זפלין.זנות). האיש שעשה לך את היום: כללל החברות :) למה?עודדו אותי וזה..והיה כייף לצאת איתן אחרי זה :) מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך אחרי-חופש שמח
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "הסמל החדש שלהם זה האיש הערום!!"( האיש בחנות הדפסות על הסמל של לד-זפלין
) מסקנה יומית: הסופגניות עשו לנו שמח ~גבות~

NoA211

New member
אני[=

שם / כינוי:נועה שבט:שורק תפקיד:חניכת ח'[[= שעת הגעה לשבט:5 שעת חזרה מהשבט:7 כמה חניכים הגיעו?28....מלא לא באו....
איך היה?ממ....נחמד ומה היה?פעולת חנוכה כזאת... מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה כחולה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:ממ.....שיחקנו וניצחנו והתחלנו להשתגע ולקפוץ...חח היה מצחיק וסתם משהו מעניין שקרה:חילקו סופגניותP: האיש שעשה לך את היום:מורל למה?ככהP= מסר לאיש שמעלך:הי[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"אבל היא בכיתה ז!זה לא מתאים לה" מסקנה יומית:ריבה זה מגעיל...

[אני!!]99 ימים עד החופש הבא.. ):

שם / כינוי:לי קמלו :) שבט:יעד!!~!! איפריה:) תפקיד:חניכת ח'
:) שעת הגעה לשבט:16:02 איחור אופנתי :p :) שעת חזרה מהשבט:אממ לאזוכרת חחח XD כמה חניכים הגיעו?סביר:p איך היה?היה חלוקת ספגניות בכל השכוונה, ואחרי מופע כישרונות צעירים - הסטאר של המחר:) ומה היה?אממ היו כלמיני אנשים מכלמיני גדודים שהופיעו .. מה לבשת מתחת לחאקי?אממ ... גופיה שחורה, סתאם שחורה:p מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמממממממממ היה מלא. חחח יותר מידיי . וסתם משהו מעניין שקרה:אנשים מהגדוד שלי זכו מקום שניי! חח יש להם להקה מגניבה:) האיש שעשה לך את היום:אנשי השכונה שהיו מאושרים לקבל סופגניות ! למה?כי הן היו ביחינם חח!!~!! מסר לאיש שמעלך:חנוכה זה חג שווה!! והוא כבר נגמרר אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"רוצים סופגניה?" מסקנה יומית:זה נחמד לחלק סופגניות ולראות אנשים שמחים ונחמדים שנורא מאושרים לקבל אותם :)

עשו לנו פעולה על הביטלס../images/Emo3.gif היה כלכך טוב..

כאילו..., על המוות של פול מקרטני. על הרמזים וזה... ישבנו והקשבנו לקלטת..., לתוכנית שהיתה פעם ברדיו וזה..

למעלה