פינת "לומדים לשרשר"...

A n n a b e l

New member
אז איך כל זה התחיל?

מתי גמרתם בפעם הראשונה ממחוך שראיתם? מתי הבנתם שטול וגרביוני רשת זה ה-דבר? ולוליטה הפך לספר פולחן בספריתכם?

A n n a b e l

New member
מדים גבירותי ורבותי, מדים!

מוחי הקודח פולט שאלות בקצב ואני מקווה שזה לא מפריע שאני מציפה אתכם היום (סיימתי תיכון ואני מובטלת). אז מה העניינים איתכם ומדי צבא? זה עושה לכם את זה? מגפיים שחורות או אדומות? כומתה אדומה כהה(
) או תכלת (יאק
)? M16 ארוך או מקוצר? המ"פ או המ"מ
?

Pink Pig

New member
אובכן

לא גמרתי שראיתי מחוך אבל שראיתי חולצת צווארון בדוגמת משבצות דקה די נרטבתי. טול וגרביוני רשת לא עושים לי את זה ולוליטה היא לא איזה שרמוטה בת 14? לא כולנו פה באופנה אחת..

Lady Pupik

New member
אני דווקא אוהבת מדים:)

כל עוד הם לא יהיו עליי... אבל חוץ מזה אני אוהבת אותם:) במיוחד שהחולצה בחוץ

A n n a b e l

New member
את יודעת,

יש חיילים, צנחנים, שלובשים את החולצה מעל המכנסיים. התכוונת אליהם או סתם, כשהחולצה בחוץ?

M a r i a n22

New member
אני גם אוהבת מדים

רצוי עם ארונות על הכתפיים...הכומתה הכי יפה זה כומתה כסופה של הנדסה קרבית. אני שונאת את החיילים האלה שהולכים עם נעלי התעמלות וחולצה בחוץ מרושלים כאלה.זה ממש מגעיל אותי.

A n n a b e l

New member
../images/Emo45.gif

למרות שעלי לחלוק עליך בנושא של הכומתות- כומתה אדומה כהה היא היפה ביותר- צנחנים. גם אני לא נהנת לראות מדים מרושלים

Blade Of Fire

New member
אבל מרושלים הכי טוב:)

זה מראה,כמו שצריך, שצבא זה פשיסטי וצריך לצאת מהמסגרת כשאתה לא בתפקיד:)

GoddessKitty

New member
אני רוצה מדי אחות מ-PVC!

ראיתי פעם שתי בנות לובשות את זה בערב סאדו בדנג'ן. זה היה פשוט מהמם. חלוק לבן עם צלב אדום, כובע קטן ולבן עם צלב, מזרק ענקי..:) עד אז, לא ממש הבנתי מה הקטע עם מדים של אחיות. עכשיו אני לגמרי מבינה.

../images/Emo45.gif מדי רופא... עוד יותר טוב!

שונאת את מדי צה"ל! הם מכוערים, חסרי צורה, ולא מושקעים בגרוש. נשק וחיילים ממש לא עושים לי את זה. אחרי שנה ו-9 בצבא, כשאני רואה חיילים, זה סתם מעצבן... לא מושך ובטח שלא יפה.

לא בטוחה איך האמת...

פשוט לאורל השנים של התיכון הלכתי והשתניתי הרבה גם כבנאדם והתפתחתי לכיוונים חדשים ותוך כדי זה גיליתי שיש לי חיבה לדברים קצת יותר אלטרנטיבים ואני חושבת שיש לתחום הזה המון דברים יפהפיים להציע שאפשר לשלב אותם במראה שלך ולהנות מהם
אחרי ההתפתחות וההתבגרות התחלתי גם להתעניין בציורי פנטזיה וכו' וזה גם הוסיף למשיכה הכללית שלי לאופנה אלטרנטיבית

אז קודם כל...../images/Emo70.gif

א. לא גמרנו משום מחוך. לא רוצה לקלקל את החגיגה, אבל הבא- הודעות בניסוחים כאלו פשוט יימחקו. ב. יש כבר שירשור שנפתח בעבר ע"י חברת פורום אחרת ובה נשאלה השאלה איך הכול התחיל, וכיצד חברי הפורום התחילו להתלבש בצורה אלטרנטיבית. כך ששאלה זו נשאלה (ונענתה) בעבר. אגב, אני דווקא מחבבת טול, ופחות מחבבת גרביוני רשת. ג. לוליטה הוא ממש לא ספר פולחן בספרייה שלי. אם כבר אז ספר פולחן אצלי זה "מותו העגום של ילד צדף וסיפורים נוספים/ טים ברטון". (ומה קשורה לוליטה לאופנה אלטרנטיבית, או לאופנה בכלל?!
)

למעלה