פינת חמד בארץ

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
חבל על הזמן שלך ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

זו ממילא לא הדרך הקצרה ביותר - אבל הנה, הודות לחבר אורניהו - הגיע אכן הזמן להעניק את מה שהבטחתי לאטיוד כבר לפני שלושה שבועות, שאגיש כמתנה לחג: את הסוד הגדול מאחורי כל תצלומי השחור/לבן הנוסטאלגיים. מדובר כמובן באוסף התצלומים הלאומי של מדינת ישראל - אתר רישמי לחלוטין - ומי שמבקש לדעת מדוע לא הצליח לגלות אותו עוד קודם - יהיו על כך פרטים בהמשך. בינתיים - הקישו להנאתכם - ותוך פחות מדקה - אתם בעולם מופלא של חצי מיליון תצלומים כמעט בכל נושא! בהודעה נפרדת למעלה - אמסור את הטיפים הקטנים הקשורים באתר הזה! ת ה נ ו !

אטיוד5

Active member
../images/Emo51.gif גדולה

ואם תרשה לי, אפילו

magy

New member
מעולה, אני נרשמת לאוניברסיטה

ללמוד הוראות........ אחזור אחרי תואר...... סתם הצלחתי

טרה10

New member
עכבר עכבר נוס נוס נוס. לחצי/לחץ.

ולמה לעכבר לא קוראים חתול.? כי הוא לא חתול.!

טרה10

New member
בקשר לעיר כלח..חפשתי באוצר לשון

התלמוד והמשנה ובילקוט שמעוני ובמדרש בראשית רבה..אין מידע נוסף על מה שהתכתבנו פעם. ותודה על הפירושים שלך..והמובאות. בס"ה מפרשים ש´עלימו אבד הכלח´ קשור לגדיש בגלל שבפסוק השני באיוב כתוב ´כמו גדיש בעיתו´. או משהו כזה . ס"ה יש ארבעה פסוקים שניים בבראשית שבה כלח היא עיר.. ובאיוב שהיה מארץ עוץ..הנזכרת שם בבראשית..שני פסוקים..על קברים. מעניין שהנושא הזה עבר בשקט..! אולי זה מטען ממולכד כזה וכולם מפחדים לגעת בו.! זהו..עכשיו אני הולך לצפות בקבוצת ´מילאן´ המשחקת נגד דורטומונד..איפה שהפועל תל אביב קוותה להיות..!

עיניים

New member
מטען ממולכד??

מי פוחד היום ממטען ממולכד? היום באופנה דווקא חגורות נפץ, וההבדל הוא שבראשון פחדו לגעת, ואת השני - פוחדים אפילו לראות,,,,,

טרה10

New member
בעירי מפעל לחגורות- יש בעירי רבות

המחשבותה. בעירי- אבות למאבדות-יש. בעירי- מלאות הסמטאותה. בשירי- אין לי מה לעשותה. ולכן- אלך להתפוצצה.

עיניים

New member
האם יש בעירך גם

מתורגמן למחשבותה? לנפתולי המוחה? אפילו רש"י כתב פירושימה (אם כי בכתב משלו) לתנ"כה,,,,,

טרה10

New member
מה לא הבינותה.? זה היה השיר של

בני המייסדים בארגון לנפגעים וחלק מתובעי הפיצויים בשם האבות של המתאבדים שחלקם ´זכאי´ לתגמולים מהביטוח הלאומי שלנו..! האם המילה זכאי- מתקשרת עם זכאי במשפט..או שזוהי זכאות אחרת. עכשיו גם יקימו להם ´גן מייסדים´ ו´יד לבנים´ והכל בשם הדמוקרטיה. כי זוהי המדינה האחת, שבירתה ירושלים והיא משותפת לשני עמים וחצי..!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif המילה "זכאי" שאלת?

אצלי היא מתקשרת לדרעי, משום מה,,, ואגב, אני אתחיל להבין, כאשר אתה תרשום מתחת לשירים שאתה רושם את הקרדיט או השייכות למי שמגיע,,, ואני חשבתי שהבלבלה הזו היא שלך - וזה לא כבוד כל כך גדול, הא?

טרה10

New member
מה שאת לא מבינה זה שלו לאמריקאים

היו נהרגים מאות אנשים מטרור הם היו מפציצים גם את השכנים ללא אבחנה. אצלם יש 250 מליון איש. ואצלנו ששה. ארבע מאות הרוגים זה שווה ערך אם אפשר לערוך השוואות בכלל, ליחס שבין 5 ל-250 שמביא אותנו לחמשים כפול חמש מאות. שזה 25 אלף..אם היו מסבירים להם שכאילו נהרגו אצלנו ביחס למשפרי האוכלוסיה..כל כך הרבה הם היו מבינים את זה אחרת. לכן הענין של המתאבדים..שעוד נזכור אותו...היטב..בכל פעם שהמילה מתאבד תודפס או תוזכר..הוא החשוב כרגע ולא דעתך על שיר או חמשיר או על סתם קטע.! לכן חייבים לעשות משהו- ואם לא...הרי השואה הבאה מתקרבת כי כל אחד חושב שדם יהודים הפקר החיזבאללה, האירופים, האמריקאים, הצרפתים והבלגים. בדיוק כמו אז. האנטישמיות חוזרת. וכתב אתמול טומי לפיד..שבאושוויץ כבר היינו. ואני מוסיף : ולבד. ומחר ביירות בוערת..כי את הסרט ´האם פאריס בוערת´?. לא הפנמנו. ועוד משהו בקשר לסרט ´צייד הצבאים´ שם הכניסו את מוראות וויטנאם..ועל כן האמריקאים עושים באפגניסטן מה שהם עושים..כי הם הפנימו את הענין הזה ואילו אנחנו מתייחסים לזה כמו לסרט.! אפילו את ´המחדל´ שלנו עוד לא הבנו כמו שצריך..וזה שפשוט רצו לכבוש את ישראל..ולהרוס אותה עד הסוף.! עכשיו שוב כשהמצרים מתערבים והסורים- שוב אולי אנחנו באותו מצב..! לדעתי כן.! ועל כן אולי נתנער..פעם אחת ולתמיד ונבין מה המטרה של הפלשתינאים כתנועת שחרור..שלא נכנעת..עד שהורסים לה עיר אחרי עיר. כך ממש כך היה בגרמניה דרזדן תחילה-עד שנכנעו.כל הדיבורים נגד הכיבוש- לא יועילו נגד מתאבדים-.. [נבדק]

למעלה