פינת חמד בארץ

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ומה שאתה לא מבין

זה שכדאי לפעמים להיכנס ללינקים ששמים לך, כדי להבין שאתה לא מבין שאני הבנתי את זה כבר מזמן,,,,, ומה כל זה קשור לזה שאינך רושם את הקרדיט המתאים למילים שאינם שלך? ואם לא זה מה שחשוב - אז מדוע אתה טורח לכתוב דברים שאינם חשובים? לא אופייני לך,,,,

magy

New member
אתם מדברים על עראפאת???.

עוףףףףףףףףףףף עוףףףףףףףףףף עוףףףףףףףףףףףףף אוף

magy

New member
גם א.ב. יהושע

בעד הפרדה מיידית וגבול קשיח (היכנו לביאת המשיח
) כתבה במעריב.

טרה10

New member
מרוב שמדברים..לא עושים. כולםמדברים

על שלום ואיש לא מדבר על צדק..! ביום שרצחו את גנדי היו צריכים להרוג את עראפת.עכשיו מאוחר.לא יבינו את זה. ולא שגנדי היה משוש חפצי..לא בגלל זה.!

טרה10

New member
פולניה..שרשים..האבא של סבתא של

אמא..היה מנהל בית חולים בקראקוב. ואשתי בכלל חצי יקית כמוני-וחצי פולניה אז בס"ה יצא חצי חצי.! והזיווגים מהשמיים..!? הרגוט סקרמנט..! שזה אלקים הקדוש..מגי..זה הפירוש..וזה לא מצחיק ..סקרמנטו זה מספרדית..מימי הכיבוש...מ-67´..של מקסיקו בקליפורניה. 1567 ולא 1967. כמה שאנחנו מפגרים..ממש פולנים.!

אשור

New member
שהייתי נוסע לבקר את משפחת הקטין

בחולתא הייתי חולף ליד יסוד המעלה.

אשור

New member
אני בקרתי את אהוד הקטין ידידי

ואת אימו בתיה ,רות הקטין סבתו הייתה מעין חרוד מאוחד!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אז אם ביקור -

שתהייה כבר גם מפה מוכנה שתקל על ההגעה לאותה אחוזה מקסימה,,,,

עיניים

New member
ואחרי שמגיעים,,,,,

כדאי שיהיה לכם גם קצת מושג על מסעדת הגורמה הנמצאת במקום, ולדוגמה - המנה הזאת,,,, תאווה לחיך,,,,,

-מתי אכלת שם לאחרונה??../images/Emo32.gif

כי למיטב ידיעתי המסעדה המעולה שהייתה שם(ואכן הייתה) עברה לאחוזת שולמית, בין ראש פינה לצפת, באחד העיקולים ,רואים מהכביש. אבל אולי הקימו שם מסעדה חדשה שאני בעוונותי הקולינארים פספסתי. אשמח להתעדכן- בלתי נוסטלגי לחלוטין.

עיניים

New member
לפני כשנה וחצי,,,,,,

בלי לקחת אחריות על גילגוליה מאז, למרות שאם זכרוני אינו מטעני - נדמה לי שבעליה דאז לקחו *גם* את המסעדה שבאחוזת שולמית. אבל - שווה לבדוק. בכל מקרה - חויה קולינארית לא ספק,,,,

זהבוש

New member
אתן מזכירות לי את טיולינו כל שנה../images/Emo141.gif

לאורך כמה שנים שהתחילו פסטיבלי הניגונים בגליל שזה מן פסטיבל בסביבות חודש יולי שבעצם מטרתו להעביר לקהל מוסיקה מכל סוגי העמים היושבים בציון כלומר, מוסיקה צ´רקסית, מוסיקה דרוזית, מוסיקה ישראלית כמובן,ומוסיקה ערבית, וכמעט כל שנה בעלי ואני היינו מנתקים את עצמנו מכל עבודה לוקחים את הרכב ונוסעים לגליל ומבקרים בכל הכפרים בסביבה כלומר בריחניה בדישון בכפר שנקרא קמה ובקיבוץ גברעם ולנים כל יום במקום אחר ונהנים כל אחרי צהרים ממוסיקה שונה ומהנה והחשוב גם ממטעמים שכל עם הכין למבקרים חוויה קולינרית ומוסיקלית כאחד, ולאחר כל הפסטיבל היינו נוסעים לכיוון צפת וראש פינה ונהנים מכמה חוויות קולינריות סביבתיות כולל המוזיאון באחוזת דוברובין שאכן היתה חוויה סביבתית וקולינרית כאחד. וכשאתן כותבות את כל הדברים האלה אני כל כך מתגעגעת לכל האיזור כולל אגם החולה שהוא פשוט מקסים,בקיצר לא עוברים חודשיים ואני שוב מתגעגעת לארצי היקרה, לא נורה בסוף מאי הגיע והריח ואנשום את כל מה שאני באמת אוהבת. בוקר טוב ושקט לכולכם ממני פה במרחקים.

שלא יהיה לך ספק-בדקתי עכשיו-../images/Emo32.gif

המסעדה המקורית של אחוזת דוברובין, שהתמחתה בבשרים מעושנים-אכן עברו לאחוזת שולמית ולא רק זאת,אלא שאולי את זוכרת את הפרסומת שהייתה (או שעדיין יש ,אבל אני לא רואה)בטלוויזיה של בת שאומרת שאימא שלה נורא מקפידה שהמפות יהיו לבנות ונקיות במסעדה, ואז גם האם מצטרפת ואומרים משהו בשבחן של מכונות כביסה או אבקות כביסה מסויימות. ואכן זו האם והבת. והם עברו לאחוזת שולמית-שאני בהזדמנות זו ממליצה, למי שהממון מצוי בכיסו וזמנו פנוי. פשוט ללון שם לילה+ארוחת ערב ובוקר. חוויה מסוג אחר(ואני לא מקבלת אחוזים). ובדוברובין הוקמה מסעדה צרפתית יוקרתית אחרת, במקומה. אז שתינו צודקות, המסעדה שאני מגלגלת את טעמיה בלשוני, אכן עברה. והמסעדה החדשה בדוברובין-עושה רושם איכותי צרפתי אמיתי (ובטח עולה בהתאם). בתיאבון של בוקר. רק קפה מספיק לי.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif צודקת,,,,

עכשיו נזכרתי שאכלנו שם לפני 7 שנים - כאשר המומחיות היתה בבשרים המעושנים,,,, לפני כשנה וחצי אכן המאכלים היו צרפתיים,,,,, וכן, הפרסומת שהזכרת היתה של אבקת הכביסה "אריאל", אבל העובדה היא ש"אחוזת שולמית" התפרסמה בעקבות הפרסומת הזאת הרבה יותר מאשר אבקת הכביסה,,,,

אורניהו

New member
בדיחה אקטואלית על ,,,הבול הראשון

לפני זמן הוציאה הרשות הפלשתינאית את הבול הראשון שלה,כשעליו דיוקנו של היו´ר ערפאת.לאחר זמן גילתה הרשות שישנה איזו בעייה עם הבול הזה,הוא פשוט לא נדבק טוב למעטפות.ערפאת שלח מיד את עוזרו לברר מה הסיבה,וההוא אמר לו;שנראה שהאנשים יורקים על הצד הלא נכון של הבול....

למעלה