פינת השירים חוזרת...

swirrrly

New member
פינת השירים חוזרת...

הפעם על............................. יונתן קדמי השחקן שמגלם אותי הוא חתיך, ואני נשוי לגלית שהיא איח! אני עכשיו ממש נדלקתי - על מי-מי-מי על אתי! אשתי, גלית היתה מרשעת! העלילה עלילות במצח נחושה, אבל עכשיו היא כבר מה-זה מאוסה! כולם עלו על התרמית שלה, וכך הכל ובלה בלה בלה... אני עכשיו חף מפשע - ואין מסביבי עוד רשע! החלטתי עכשיו לגלות רק ת´אמת, אפילו אם היא עלולה למוטט! למוטט-למוטט ת´אנשים מסביבי, כן כך כן כך, אני צדיק כעת, חביבי! אז יאללה סבבה היה לי מאוד כיף, עכשיו הולך אני להסתובב כאן יחף! שיר
י

swirrrly

New member
הפעם על ספיר פיר

שמי הוא ספיר בלונדינית כמו בריטני ספירס אבל בריטני מגניבה ואני סתם שרמוטה חזי הוא ענקי ועל יותם דלוקה אני רק שהוא מחליף בנות כמו גרב כמעט כל ערב וערב עם מאיה הייתי חברה טובה עכשיו אני סתם מלשנית הורסת לכולם ותככנית לכן אסתדר במיוחד עם כלנית טוב למען האמת את כלנית אני (שירלי) אוהבת למרות שלפעמים יש גם לה מזימות ותככים ועכשיו אני (ספיר) סתם מתנהגת כרגיל בתור ילדה מפונקת ומנייאקת שיר
י

הפעם על רונה! (ועוד כמה בדרך)

אני רונה מקרונה! דומה ללבנונה! לא דופקת חשבון לאף אחד רק אוהבת את דורון שהוא נחמד רוצה לעשות קייטרינג לאנשים כי מה לעשות, אני מבשלת פלאים! אם רק אלי מרקו, אותי יעזוב במנוחה אכין לכל מי שיירצה עוד ארוחה יש לי אח גידי עם קוצים רבים כל הבנות, עליו דלוקים (אני יודע שזה דלוקות, מתחרז לי דלוקים) עם כלנית המעצבנת ומאיה הנדחפת ביחד יצרנו, משפוחה לא-מאוחדת יש לנו אבא, זקן ומתאבדתן אך מה לעשות, התאהב בחברתן של רונה מקרונה וגידי שאוהב ציצי ומאיה הנדחפת וכלנית המעצבנת ויותם המטומטם ואבנר עם הקטן! (מה הקשר?!)

swirrrly

New member
טוב ../images/Emo23.gif

למשך כל השיר חייכתי והמשפט האחרון גרם לי לצחקק. לחיי האהבה
שירלי הכלבה המיוחמת שמוצצת שיר
י

טוב בואו ואני אנסה שיר....

הנה שיר על סמדר: סמדר סמדר, מה נעשה איתך? כל היום משקרת, איזה מן אשה מפגרת אל דורון בכח נצמדת, עפ על פי שהוא לא רוצה אותה בצורה מיוחדת אל כולם מתאכזרת, זורעת רשע בדרך זו ולא אחרת עוד נתפוס אותך, את ראשך נשים בפח תתנהגי לאנשים בכבוד, ואולי ניתן לך עוד רשעית קטנה שכמותך, הזהרי- יומך עוד יגיע ותשרפי טוסי, נוסי על מטאטאך מעץ ונה (סתם התחרז) לכי מפה יא מכשפה זקנה... ******************************************* טוב..זה הכי טוב שיכולתי לחשוב עליו כעט.. -ניבה

abca

New member
תיקון לשיר על סמדר...

אני מתנגד בתוקף לדברים האכזריים שנאמרו כאן. מצורף תיקון...

swirrrly

New member
לכולם

נראה לי שזה ברור שאבּקה לא באמת חושב שסמדר היא טובה ורגישה וברת-ריחום. הוא סתם רוצה להיות בעל דעה קיצונית ושונה על מנת שיעורר עניין ויחס. אבל אם הוא באמת חושב ככה, חבל עליו! שיר
י

abca

New member
../images/Emo46.gif עד כאן!!!

את חושבת שאני נהנה מה"יחס" שכולם נותנים לי (כמו:"די לדבר שטויות" או "איזה מפגר")? לא, אבל זכותי להציג את העמדה שלי...
אם מישהו כאן רוצה עניין ויחס להודעה אחת קטנה זו את...
אולי מיכל או אלי יסכימו בטובם לעשות סקר על הרוע של סמדר (עם שתי תשובות: כן ולא)?
הנה שיר קטן נגד סמדר (כל מה שנכתב כאן הוא שקר אחד גדול!): סמדר היא אשה רעה, נקמנית, כל היום מסתובבת קודרת ועוקצנית, ממבחר תחביביה אפשר גם למצוא: רצח, השפלה וקללות לעת מצוא. כולנו שונאים את סמדר האווילית, שהגיעה אלינו מבאר שבע כגחלילית, כעת נשנא אותה עד אין סוף, משום שהיא דפוקה ונראית כמו קוף! מרוצה?

Dracos Love

New member
יונתן : ../images/Emo108.gif

אגב, צחי, אחלה שיר! והנה השיר המאולתר שלי: אני יונתן הכוסון משיג כל מה שאני רוצה אפילו אם זה המון מזומן יש לי כל הזמן אני שונא את אחי המאומץ המצליחן יש לי אישה אותה אני שונא ושני ילדים מפגרים שלא סובל רוצה את סמדר הכוסית אבל היא לא רוצה אותי מה לעשות? אבוד עולמי מצאתי בחורה מגעילה ומכוערת קוראים לה אתי והיא נראית כמו שוטרת (התחרז
) גרמתי לה לעזוב את החבר שלה הוא ממילא עמד למות חה חה חה מסתבר שהוא מנהל התחזוקה הוא תפס אותנו עושים מעשים לא מנומסים וגם די מגונים ***נגמרה המוזה***

תודה טל...

גדול! "Dרמתי לה לעוזב את החבר שלה... עמד למות חה חה חה" פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .... הפורום שלנו משפיע עלייך קצת יותר מידי

למעלה