פינת השירים חוזרת...

שיר על סמדרו´ש

דווקא יצא לי יפה.. את איריס דחפתי ואת דורון תפסתי הוא שלי ואותי הוא אוהב(לא אבל חפיף..) ואם יתברר שלא אז זה יהיה מאוד מאכזב.. אם אותי הוא יעזוב.... אולי גם אותו אדחוף? תאמינו לי כשאני אסיים איתו זה יהיה הסוף! אם רונה הגורילה שכב אני חושבת שבפרחה הוא מאוהב.. את תינוקי בבטן אני יפיל ואז אותי דורון יעזוב כמו טיל מה לעשות ? שאני אוותר? צריך לחשוב על משהו ומהר! יש לי הרבה אוייבים שאותם אני שונאת ובינהם הבת של דורון- מאיה נמצאת! היא פשוט בהמה המפלצת הקטנה את חיי רוצה להרוס הזונה (לא התכוונתי פשוט חרוז..וחוץ מזה זה כתוב בתנ"ך "ורחב הזונה") אה וואלה נזכרתי יש עוד אחד קטן הוא אח של דורון וקוראים לו יונתן. הוא הרס לי ת´חיים ובגללו על התינוק-כולם יודעים ונסיים כשאני מבטיחה שאני עוד אנקום בחברים ובמשפחה! דורון, רונה, מאיה ויונתן יכולים לשבת לי על הקטן! (שוב חרוז..) דנה.ש. -המשוררת (ממש לא!)

abca

New member
איזו עוצמה!../images/Emo6.gif

שיר עמוק ומרגש. לפחות עוד מישהי מסכימה שמאיה היא עכברוש קטן ומזיק (איך שאנשים נוטים לשנות דעה). אבל, ואבל גדול - את מנסחת את זה כאילו היא רעה: "את סמדר דחפתי". אולי יותר טוב היה לכתוב: "על עצמי הגנתי אך זעמתי בתוכי, כאשר איריס דחפתני ואמרה לכי לכי"

חחחחחח

אבל דרך אגב זה לא מנקודת המבט שלי זה כביכול מנוקדת המבט של סמדר אם לא הבנת.. ולא כתבי "את סמדר דחפתי" כתבתי "את איריס דחפתי"..

Cami Girl

New member
גאאם אני רוצה..

שיר על אלכס <קצת גיוון, חבר´ה..> |אליהו| יש לי שיער לבן ואין לי שיניים, את שלומית אני שונא- ורדה אצלי בידיים, יש לי 2 בנים: דורון ויונתן, לדורון יש בת, ולאישתו בבטן תינוק קטן. ליונתן יש אישה אהבלה נורא, ו2 ילדים להם אלוהים ברא. יום אחד ואתגרש משלומית הקטנה, ולי ולרדה תהיה ואחד חתונה !!.. יאללה ביי, אני הולך קצת למזמז את ורדה, נראה לי שהשיר הזה ממש ח-רטטטה !! ביי,

שיר בשביל ABCA

סמדר הינה אישה עם חסכי ילדות הוריה, זה ברור, התנהגו באכזריות. ההשלכות לכך ברורות לנו רק היום, כאשר במלתחתה נמצא רק שחור ואדום. אם תשאלו כל פסיכולוג הוא היה אומר, רק בן אדם כה חזק בשלום את זה היה עובר! ואכן סמדר, חזקה ועצמאית, דחפה את איריס רק מהגנה עצמית! אחרי שאיריס את סמדר משכה אל הגג, ואמרה לה "מכות, עכשיו ומייד!" לסמדר לא נותרה עוד בררה, אלא להתגונן, וכך איריס נפלה, לא ניתן להתלונן?!? ועוד לכל זה, צרות לה לא חסר, אחרי שדורון אותה עוד פיטר. עזב אותה ככה סתם לכלבים, ולרונה הלך, אז איך אותה נאשים??? כולם מתנכלים לה, פשוט זה לא פייר! אז עכשיו מכולכם התנצלות ומהר! כמה פשעים קטנים אפשר לשים מאחור... אבל רק אל תאחלו לה סוף שחור!!!

abca

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואוווווו! סוף סוף מתחילים לגלות הבנה... ועל זה נאמר: " כל המצדיק נפש סמדר כאילו הצדיק עולם ומלואו". תודה! תודה! תודה! תודה! תודה!
אני רק מקווה שזה לא נעשה מתוך רחמים...
איזה יום יפה!
הצבעונים פורחים היום! Happy Lag Ba´omer
עכשיו רק צריך לגייס את כולם להפגנה למען סמדר
ושוב

dmoran

New member
אהבתי את התגובה

"כל המצדיק...." גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

swirrrly

New member
פשלחככלךחשדןםפכום´קחכלךכחךדהמלדמכלך

אני פשוט לא מבינה איך אפשר לאהוב את סמדר?? \כל המטרה של הסדרה כל התסריט אנחנו אמורים לקלוט סמדר=אישה מאוד רעה! בפרסומות קראו לה המכשפה!!! "טוב שיהיה כל אדם באמונתו יחיה" (חשבת שרק אתה יכול לצוטט?) שיר
י מצצנית מקצוענית

למעלה