פינת השבוע!

BaTaTa KaRa

New member
תשובות....ושאלה..(=

שירי השבוע של פרל ג'אם: ANIMAL, DISSIDENT שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: HUNGER STRIK-TEMPLE OF THE DOG, ROCK & ROLL- LED ZEPPLIN אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: אין.. איך היה היום הראשון ללימודים: סבבה ממש... סרט השבוע: KILL BILL תמונת השבוע: -> אממ...מה עם כל הפינות האחרות שהציאו כאן?

nothingman1

New member
מסתבר שיש כאלה שמשתמטים

מלעשות את הפינות אבל אל דאגה, אני הולך לתת לכם בראש עם הראש בראש

izzys

New member
../images/Emo105.gifתבקשי גם.

שירי השבוע של פרל ג'אם: כ"כ בלאק. שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: אביב-לאן את הולכת, טיפקס- תן לי חתימה
אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Alice In Chains Unplugged איך היה היום הראשון ללימודים: שבוז. סרט השבוע: איזה שטות שראיתי בהוט פאן בלילה תמונת השבוע: צולם ב 27.7

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gifבאיחור מטורף...

שירי השבוע של פרל ג'אם: לאסט קיס שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: נו ראין של בלינד מלון אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: SA... סטדיום ארקדיום... איך היה היום הראשון ללימודים? אחלה! סרט השבוע: נחשים על מטוס!!!!! תמונת השבוע: תגובה מהירה אין לי כוח..

brass monkey

New member
יאללה...

שירי השבוע של פרל ג'אם: דיייייפ... שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: Rage Against The Machine - Born of a Broken Man Slipknot - Gently My plague אלבום השבוע של פרל ג'אם: אף אחד אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Slipknot - Iowa

...

שירי השבוע של פרל ג'אם: Blackשירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: David Bowie - An Occasional Dreamאלבום השבוע של פרל ג'אם: Yieldאלבום השבוע לא של פרל ג'אם: The Raconteurs - Broken Boy Soldierאיך היה היום הראשון ללימודים: סיימתי לימודיםסרט השבוע: לא יודעתמונת השבוע:

cold metal ass

New member
זה אתה צילמת ?

אחי, אין לי ממש מושג מי אתה , אבל אתה סביר להניח שאתה הבן אדם שאני הכי מקנאה בו ברגע זה .

כן, לפני שבועיים.

ואל תקנאי, פשוט תשאפי לזה. אני שנים רציתי לטוס לטיול שכזה, ובסוף טסתי.

cold metal ass

New member
תאמין לי שאני שואפת לזה .

אבל לצערי אני ראלית . ואני יכולה כרגע לסמוך רק על זה שהם יבואו לארץ מהסיבה הפשוטה שנקראת צבא שדי מגבילה אותי , אה וגם כסף , איך שכחתי את הפרט הקטן הזה , וגם שאין לי ממש עם מי לבנות את התוכנית הזו . קיצר יותר מידי פרטים לא מסתדרים לי , יהיה טוב .

גם לי יש צבא...

צבא זה לא כל החיים. אני מתגייס עוד כמה חודשים, מקסימום, תמיד אפשר אחרי שיחרור.

למעלה