פינת השבוע!

everynormal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מטונף אבל סקסי שנראה שצלל לפח זבל...חחחח הרגתן אותי

Dead Scene

New member
גוועלד

שירי השבוע של פרל ג'אם: Given to fly שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: Ugly truth של סאונדגארדן Sunspot של Nine Inch Nails Tomahawk - Flashback אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vitalogy אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Melvins - houdini סרט השבוע: הרקולס המצויר, זה מה שראיתי אתמול עם חבר שלי xD ואממ שבעה חטאים. תמונת השבוע

ved42

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif../images/Emo178.gif../images/Emo197.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: בטר מן אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:אין איך היה היום הראשון ללימודים:חרא איך הוא כבר יכול להיות סרט השבוע:ספרות זולה תמונת השבוע:

ved42

New member
אופס

שיר השבוע של פרל:בטר מן לא של פרל זה :פנרויל תי

«Jimmy Page»

New member
יה. D:

שירי השבוע של פרל ג'אם: Footsteps, Fatal, Wash, Yellow Ledbetter... שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin- Dazed and Confused, Opeth- Death Whispered a Lullaby. אלבום השבוע של פרל ג'אם: Lost Dogs כנראה. P: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin I איך היה היום הראשון ללימודים
אדיר ביותר. כן כן. :] סרט השבוע: אין, אני חושב. תמונת השבוע: פעם הבאה תהיה. ^^

בואו נראה מה last.fm אומר:

שירי השבוע של פרל ג'אם: Oceans הוא היחיד ששמעתי. שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: Blind Guardian - This Will never End אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Dream Theater - Scenes from a memory איך היה היום הראשון ללימודים - בנזונה, 19 שעות שבועיות, מלא כוסיות חדשות לביה"ס והייתה חזרה אח"כ, ומישהי תפסה ממני כי אני גיטריסט עם להקה שמופיע בבארבי, אוי, הולך להיות כיף. סרט השבוע: לא ראיתי. תמונת השבוע: אין לי כוח נו.

Jagged chaos

New member
$#@!%@#&$#^@!#$

שירי השבוע של פרל ג'אם: state of love and trust yellow ledbetter שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: Air - playground love
אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin - how the west won (די.וי.די כפול...5 וחצי שעות של הופעות לד זפלניות...) Jerry Cantrell - Boggy Depot איך היה היום הראשון ללימודים? עוד חודשיים צבא...נו...יותר חרא
סרט השבוע: 5 ילדות יפות תמונת השבוע:

an li shem

New member
MINE

שירי השבוע של פרל ג'אם:Better Man, Jeremy,Porch,Red Mosquito ועוד כמהה.. שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: כל מיני של היהודים, סאוונדגרדן, גנאז, נירוונה..נוו הרבההה אלבום השבוע של פרל ג'אם: TEN אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: של נירוונה וצ'ילי פפרס.. איך היה היום הראשון ללימודים:מבאאס!! אבל יחסית נחמד, לראות את כולם! סרט השבוע: מה עובר על גילברט? תמונת השבוע: כרגיל..אני לא מצליחה לשים

^-^

שירי השבוע של פרל ג'אם: בעע, אין. שירי השבוע לא של פרל ג'אם: "קיטש" של אלג'יר ו"זיווה" של פוליאנה פראנק. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: יותר מדי אלבומים טובים עשו לי ת'שבוע, כך שקשה להחליט על אחד. איך היה היום הראשון ללימודים
במילה אחת: חרא! סרט השבוע: "הקפיצה הגדולה", בינתיים. תמונת השבוע:

J92

New member
../images/Emo54.gifמי מי מי מי מי מי מי

שיר השבוע של פרל ג'אם: Not For Youשירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם:כנסיית השכל,אמון אמארז', וכולי אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:תגוון אחי איך היה היום הראשון ללימודים:עייפות!חזרנו ב6 הבייתה אחרי גיחה ארוכה בכלמיני. נרדמתי להמון זמן. סרט השבוע:תגוון כבר אהעה. תהיה יצירתי שכזהתמונת השבוע :(:שנת לימודים פוריה

SecondFace

New member
ביאצ' היית חופש בכנרת!../images/Emo42.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: You Are שירי השבוע לא של פרל ג'אם:Mrs.Jones אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:דרים.השם הארוך הזה שאין לי כוח להעתיק..דיסק מס'2 איך היה היום הראשון ללימודים במילה אחת:דווקא הראשון לא רע.הייתי ב"גיחה" עם רעות ונספחים :] ואכלתי סיני יאמ סרט השבוע:אין...חוץ מהסרט שאני עוברת תמונת השבוע: WELL..תמונה שלי ממפגש מטאליקה..
לילה נפלא =]

megadeth3

New member
טוב אני חדש פה... אוהב פרל ג'אם מאו

שירי השבוע של פרל ג'אם:כל TEN שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם:כל Dirt של אליס אלבום השבוע של פרל ג'אם: TENאלבום השבוע לא של פרל ג'אם:Dirt של אליס איך היה היום הראשון ללימודים? עוד יום סרט השבוע: ג'יפרס קריפרס... נראה לי תמונת השבוע: תמונה מהחופש... אני לא עומד לשים עוד תמונה אי פעם כי אני לא סובל את איך שאני מצטלם

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo99.gif

אתה יפה. כתוב בכרטיס שאתה בן 105
, חח בן כמה אתה באמת!? :] וברוך הבא D:, אני אלין.

למעלה