פינת השבוע!

פינת השבוע!

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: איך היה היום הראשון ללימודים
סרט השבוע: תמונת השבוע: :)

הוד11

New member
אני

שירי השבוע של פרל ג'אם: BUSHLOUGER, TREMOR CHRIST שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: גרי הניגרי של טיפקס, אני מאמין של כנסיית השכל, האיש שראה הכל- רוקפור אלבום השבוע של פרל ג'אם: VITALOGY אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: אין איך היה היום הראשון ללימודים- פרווה, לא משהו מיוחד סרט השבוע: לילה טוב ובהצלחה (סרט חובה!!!) תמונת השבוע: גורנישט

cold metal ass

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: הפה , זה נהפך לרבים ? אוקיי .. גלרויפיד ג , וואי גו , בטאר מאן , שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: כל מיני של איפה הילד וכנסיית השכל .( אני הולכת להופעה שלהם שבוע הבא
) אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין משהו ספציפי . אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: כנ"ל איך היה היום הראשון ללימודים כיף מאודד .. הסתובבתי לי וראיתי מלא ילדים קטנים עם חולצות מקיף והבנתי שאני כבר אחרי זה
סרט השבוע: עכבר הקניון . איזה סרט מעולה . חובה עליכם לראות .!! תמונת השבוע: נייט.

הוד11

New member
את תהני בהופעה שלהם

הייתי במיני הופעה שלהם שהייתי קטן הם היו בקריית שמונה בפסטיבל בשקל והיה אחלה

cold metal ass

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

האמת גם זאת צריכה להיות מיני הופעה שלהם , זאת הופעה בפאב ככה שהיא צריכה להיות צנועה יותר .

הוד11

New member
לא מכיר

הם בטח יבצעו את השירים היותר שקטים ומינוריים שלהם אבל עדיין הם יהיהו טובים אני בטוח

«Jimmy Page»

New member
הו...

הייתי בהופעה שלהם בניצנים לפני שנה >< לא היה משהו. אבל סביר להניח שהם יותר טובים כשהם לא בהיי, אז תהני. P:

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifכנסיית השכל../images/Emo99.gif

הם כ"כ טובים
חחחחחח.. [בול עכשיו אני שומעת אותם:] תהני

izzys

New member
../images/Emo105.gifטוב, לא בזאפה ../images/Emo122.gif

אבל עדיין נשמע חלום.

cold metal ass

New member
יצאה לי רע ההופעה הזאת .

ההופעה מתחילה ב -12 ותיגמר ב 2 בערך .. יום למחרת אני עובדת ז"א שאני צריכה לקום בשש וחצי ז"א שאני ישנה משהו כמו 4 וחצי שעות ז"א שזה לא ממש טוב . מה אתם הייתם עושים ?

cold metal ass

New member
אמממממ

למה אני לא מופתעת ? כן , אני אלך וזהו מה אני מקשקשת , זה כנסיית השכל דאמט !! " אני זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אליי לא במקרה מסוממת ,מטורפת בלי הכרה .." אני שם !!

izzys

New member
../images/Emo105.gifבטח ללכת.

אין כמו ההרגשה אחרי הופעה טובה, שווה יותר מכל עייפות במהלך יום עבודה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif :(((((((((

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי..|מתה| שירי השבוע שהם לא של פרל ג'אם: כול מיני שירים של ביטלס
!! אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: המממ, מציאות נפרדת-היהודים. איך היה היום הראשון ללימודים: מפחיד,איכס,בעע,בקיצור.. אמאלה!!, הפרחות בבצפר שלי זה כבר השיאאא!! #@%R@#^ סרט השבוע: המממ, פוסידון.. תמונת השבוע: >

למעלה