פינת השבוע!

יובלוש26

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע: לעולם מצידי - היהודים, So Far Away - Staind. <33 דיסק השבוע: פורטה אני חושבת.. גם היהודים.. להקת השבוע: היהודים בעיקר.. סטיינד ועוד להקה ממש לא מוכרת.. ספר השבוע: שומרת אחותי - My Sisster's Keeper. משהו טוב שקרה השבוע: שבועיים וקצת? אתמול בלילה:) וההורים בים המלח.. משהו רע שקרה השבוע: שוב הוא? המלצת השבוע: הספר שומרת אחותי, ממליצה בחום! ציטוט השבוע: "נפילהההההה"/"נטללללל" סרט/סידרת השבוע: הירוז, הישרדות, המירוץ למיליון וכאלה. תמונת השבוע: אין.

יהלושש1

New member
שלי../images/Emo3.gif

שיר השבוע: robbie williams - angel דיסק השבוע:הדיוידי של הירוס! חח אין לי אותו אבל הוא בהחלט דיסק השבוע
להקת השבוע:sum 41.. maroon 5 ספר השבוע:בוק ריפורט?
משהו טוב שקרה השבוע:שביתה נורמלית! אימיול מהיר משהו רע שקרה השבוע:האמפי שלי קצת מת
המלצת השבוע:להרים מחזה! זה משעשע
ציטוט השבוע: אין. אז קבלו את ציטוט השנה! "אתם באים להופעה של עברי לידר ב40 לחודש?"
(או משהו כזה) סידרת השבוע:גיבורים נמלטים והישרדות סרט השבוע:אשת החלומות תמונת השבוע:אני במחשב הלא חמוד וחסר התמונות עכשיו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
אנג'ל ../images/Emo99.gif

שמעת את הגרסה שלו עם ג'וס סטון לשיר?

../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Timbaland - Apologize דיסק השבוע: Saosin - Saosin להקת השבוע: לודעת ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: סרט ב10 שקל XD , שביתה שווה , יריד המותגים!!!!!111 משהו רע שקרה השבוע: - המלצת השבוע: תאכלו במבה, זה טעים. ציטוט השבוע: "Asian Minister: Now place the ring on his hand. A ring is like a circle, it goes on forever. It's not like a triangle, triangle have corners. It's like a circle." - מתוך צ'אק ולרי סרט/סידרת השבוע: אני מכריז עליכם צ'אק ולארי תמונת השבוע: "אני בלרינה" XDDD

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif איזה תמונה קורעת

זה נראה כמו פרסומת לרדבול נותן לך כנפיים

הי

שיר השבוע: קליפורניקיישן... למדתי אותו ב10 דקותD: דיסק השבוע: images and words- dream theater להקת השבוע: dream theater ספר השבוע: slash משהו טוב שקרה השבוע: הריאלניקים חזרווווווווווווווו משהו רע שקרה השבוע: המורה שלי שלחה לנו למייל עוד שיעורים
המלצת השבוע: תשנו עד מאוחר ציטוט השבוע: "נעה! איך התגעגענו אליך שם! כל פעם שקרה משהו אמרנו וואי הלוואי שנעה היתה פה" סרט/סידרת השבוע: סמולוויל תמונת השבוע:

למעלה