פינת השבוע!

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע! ../images/Emo205.gif

שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב

Slow Cheetah

New member
../images/Emo17.gif

שיר השבוע:
Big girls don't cry
דיסק השבוע:
Californication
להקת השבוע:
Red Hot Chili Peppers
4 שנים לפורום!!
ספר השבוע:
Late Night Talkinig
משהו טוב שקרה השבוע:
פרק 8
ואולי אני קונה את החוברת קומיקס של גיבורים!
משהו רע שקרה השבוע:
אני לומדת בקורס להכנה לבתי-ספר (לבחניי קבלה
).
המלצת השבוע:
תאהבו את לידור
ציטוט השבוע:
"מיאו, מיאו, מיאו. מיאו, מיאו, מיאו. צר-צר."
סרט/סידרת השבוע:
גיבורים
והשבט
תמונת השבוע:

Slow Cheetah

New member
אתה העלת לי פרקים של גיבורים לצפייה ישירה,

אז אני אוהבת אותך
וכולם גם צריכים לאהוב אותך

lidor203

New member
תורי..

שיר השבוע: lindsey lohan-over [שמעתי אותו בטעות והוא לא יוצא לי מהראש] דיסק השבוע: הדיסק של הויהדוס שהתקנתי איתו את המחשב [סתם..אני לא שומע דיסקים] להקת השבוע: smash mouth ספר השבוע: הספר שמלמד איך לנגן על גיטרה משהו טוב שקרה השבוע: מלא..ממ איכשהו כל הדברים הגדולים שהיו חסרים לי צצו פתאום משהו רע שקרה השבוע: רבתי עםידידה טובה [יעבור עד מחר] המלצת השבוע: תאהבו את לידור? ציטוט השבוע: "ממתי פרסי נותן לרומני לגנוב לו את החשמל" סרט/סידרת השבוע: הסרט האחרון שראיתי...מאותגרים [הסרט הכי דבילי שראיתי בחיים שלי-אבל הוא מצחיק בשעה 4 בבוקר] תמונת השבוע: אני יעלה אוןתה בשני חלקים כי היא גדולה מדי...

shirki3

New member
טוסטרים קטנים

שיר השבוע:אריק- שלומי שבןןן דיסק השבוע: עיר- שלומי שבן להקת השבוע:מיי כמיקל רומאנס ספר השבוע:חלמתי שהשלג בוער משהו טוב שקרה השבוע:דיברתי עם כפירוששש. משהו רע שקרה השבוע:הוא נסע ויחזור רק בסוף השבוע הבא. :( המלצת השבוע:תאכלו הרבה :p ציטוט השבוע: "ילדה, הוא ביקש ממני לשאול אותך אם אמא שלך קיבלה כרטיס החלפה כשהיא ילדה אותך" "חחחחח חזקקק" "מה את צוחקת, כי אם כן, היא יכלה להחליף אותך בטוסטר." חמודונים. סרט/סידרת השבוע: גיבוריםםםםם :p תמונת השבוע:אין, תסבלו.

RoXaS

New member
השבוע היה....

שיר השבוע: lustra-scotty doesnt know דיסק השבוע:אין להקת השבוע:sum41 ספר השבוע:רצח בעיניים- ספר חזק... משהו טוב שקרה השבוע:שביתה משהו רע שקרה השבוע:שביתה המלצת השבוע:תשחקו סוליטר...מעבירים שיעמום עם שיעמום ציטוט השבוע:"תגידי אזרבייג'ן" "אשור בייזן" "תחזרי אחריי אזר" "אזר" בייג'ן" "בייג'ן" "יפה! אזרבייג'ן" "אסור ביישן" מסקנה לא לנסות ללמד חרשים.... סרט/סידרת השבוע:אבודים נמלטים וגיבורים

../images/Emo221.gif../images/Emo58.gif

שיר השבוע: אמממ..... דיסק השבוע: ממ.. להקת השבוע:ממ.. ספר השבוע: גרייט אקספקטישן.. חחח הבוק ריפורט שלי באנגלית.. משהו טוב שקרה השבוע: שביתה, קניון, בגדים, DVD של גיבורים, הרשמה לפתי"ק
ועדות בפתי"ק ובאפטר וארומה! משהו רע שקרה השבוע: ת'אמת אין משהו שזכור לי כרגע המלצת השבוע: ארומה. זה טעים
בייחוד שפתח לנו סניף....
. ציטוט השבוע: Elle: Bye, Peter. Peter: Ahh... that hurts. Elle: You'll get used to it. And then you'll start to like it. סרט/סידרת השבוע: גיבורים כמובן
וסרט - איילנד!!!!
כתר|
עכשיו סיימתי לראות ביס, וזה סרט ענננננננק! תמונת השבוע:

נאמ...(אני עייף וחדש) =)

שיר השבוע: Concrete Blonde - Everybody Knows דיסק השבוע: Lamb of God - Kiladelphia להקת השבוע: אין... ספר השבוע: X: משהו טוב שקרה השבוע: שבוע מעפאן =\ משהו רע שקרה השבוע: הרבה... המלצת השבוע: Slam - אחלה סרט. ציטוט השבוע: "now uve got something to die for" סרט/סידרת השבוע: אבודים - עונה שלישית... תמונת השבוע: בפלאפון P:

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo23.gif ליאני ../images/Emo23.gif

שיר השבוע: Destructive - LeAnn Rimes When You Love Someone Like That - LeAnn Rimes & Reba So Small - Carrie Underwood Security - Joss Stone דיסק השבוע: Family - LeAnn Rimes להקת השבוע: Sugarland
ספר השבוע: "התא"- ג'ון גרישם משהו טוב שקרה השבוע: משכורת
משהו רע שקרה השבוע: נקעתי את הברך
המלצת השבוע: תתחילו לשמוע ליאן@#%!~@#~@^ ציטוט השבוע: "Raise a hand not a fist" סרט/סידרת השבוע: גיבורים
תמונת השבוע: ליאני

LeAnnDylan

Well-known member
תחליפי גם את../images/Emo3.gif

הגיע הזמן באמת שתחזרי לליאן

למעלה