פינת השבוע 3.

dirty boots

New member
אלבום משובח ../images/Emo13.gif

מה דעתך על האלבום? (יותר משני שורות, בבקשה) אלבום פשוט מעולה. המנונים, פחות המנונים, אחת מהפתיחות הכי טובות אי פעם לדיסק (אם שואליםי אותי), ופשוט אחד האלבומים הכי טובים שיצאו מסיאטל, נקודה. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האווירה הייתה בטח אפופת לחץ, כי אני משער שפרל רצו לפרוץ, ואני חושב שהוא די השפיע, בהתחשב בעובדה שפרל עדיין נחשבים כאחת מלהקות הגראנג' המשפיעות והמרכזיות. לדעתי, האלבום הוא הצד ההרבה יותר מעניין, מסקרן ובועט מאשר נברמיינד (שניהם היו כבר עמוק בתוך המיינסטרים כעבור כמה זמן), כי אם שואלים אותי, בנברמיינד היה בעיקר סליזיות מרושלת ופחות מוזיקה ופה מעט סליזיות מרושלת (אך חיננית
), והרבה מוזיקה. ומישהו נדמה לי אמר פעם שקורט קוביין שנא את פרל ג'אם. מעניין... האם יש לך את האלבום (מקורי)? לא, אבל יהיה
יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ראה למעלה
ציון מ1 עד 5 לאלבום? 5 (בלי שמץ של היסוס) ובקשר לשאלת בונוס (שלי
), אני חושב שפרל עשו צעד ממש אמיץ. האלבום הזה יצא, ופתאום פרצופים שהפנו להם עורף בעבר ואנשים שסירבו להתייחס אליהם מבקשים חתימות, והם פחדו להיות להקה שהחברים שלה מופיעים על כריות ושכל מה שרוצים מהם זה לעשות קליפים משעשעים ועוד Jeremy. אז הם סירבו לזה, ועשו תהליך הפוך: ניסו כמה שיותר לצאת מהמיינסטרים, וזה צעד שבהחלט דורש אומץ. הם השקיעו מלא בקהל המעריצים שלה (אלה שמגיעים להופעות, וגם אחרי VS המשיכו לשמוע אותם) ויש גם את העניין של הבוטלגים. הם לא רצו להיות להקה שטן יראה לצד נברמיינד ומדונה וכשהם יוציאו שירים פחות קליטים וקלים לעיכול שהם ישכחו מהמוזיקה. צעד ששווה הערכה.

Sum41xGiRL

New member
dirty boots

that's not ok. truly go to the closet "Tower Records" and buy Ten by :pearl Jam Or go to the Ozen Hashlishit and buy some minor threat demos

dirty boots

New member
אני אקנה מתישהו (צריך כסף)

גם וגם... תגיד, איך זה שלמיינור ת'רט דיסק אחד?

Sum41xGiRL

New member
יש להם יותר

יש להם כמה דמו ת'ייפים פשוט הדיסק המפורסם שלהם זה ה-Complete discgrophy שזה דיסק שמכיל אתת כל ה24 שירים שהם הוציאו אי פעם(הם גם לא פעלו שנים

fire witch

New member
חזרתי בזמן

אלבום מעולה מעולה מעולה , אחד הראשונים בספריה שלי הייתי שומעת אותו בלופים כשהייתי בת 16 ולו בגלל האלטרנטיבה שהוא נתן לי לנירוונה ( ויסלחו לי כל מעריצי נירוונה באשר הם )וגם בגל ה"אלטרנטיבה" מרכז הרוק האשדודי שהאנשים היקרים שפעלו בו הכירו לי את פרל ג'ם ויש לי גם סיפור אישי עליו - ההברזה הראשונה שלי הייתה בעיקר בגללו , אבא שלי נתן לי 100 שקל בלילה בבוקר שאחרי קמתי כמו תמיד , צחצחתי שינים , לבשתי חולצת בית ספר , התחלתי לצעוד לכיוון בית הספר ולפתע פתאום מצאתי את עצמי בדרך לחנות הדיסקים המיתולוגית "מאסטרו" . אני לא יודעת איך בדיוק זה קרה אבל מצאתי את עצמי בקניון מול החנות בשעה 8 בבוקר כשהחנות נפתחת רק ב10 אבל חיכיתי כמו ילדה טובה עד שהמוכר הגיע , זינקתי לחנות והתבייתתי על הדיסק הזה כמו טיל מונחה אדי וודר .

למעלה