פינת השאלה החוזרת

billy milligan

New member
טוב היא צילצלה

היום פעמיים כשהייתי בעבודה. ושלחה מייל שאומר שהפלטיז השתמשו בטלפון עד מאוחר. הבעיה שלי היא שתמיד אמרו לי אתה לוחץ יותר מידי, תן קצת מרחב נשימה. אז היום אני פשוט מנסה לא ללחוץ יותר מידי, אבל עדיין להראות מעוניין. בכל אופן עכשיו אחרי מקלחת מחכה שהיא תאסוף אותי. עדכונים (אולי) בהמשך.

shisha76

New member
רגע...

מה עם עידכונים?

duduamar

New member
אני הייתי יוזם קשר פעם אחת

ואח"כ כך מעביר את היוזמה אליה. אם היא תרצה - היא תתקשר.

אז אתה בא לומר שכאילו אם היא רוצה-

שהיא תתקשר... וכאילו אתה רק ה"מתחיל" והיא "ממשיכה". לא מומלץ, מנסיון!

duduamar

New member
מנסיון שלי זה דווקא מצוין.

זה מהווה אחלה אינדיקציה אם יש רצון גם מהצד השני.

ANTALIYA

New member
אל תתקשר!!!

כמו שאלוף העולם אמר-אם קבעתם שהיא תתקשר... ולא יתקשרה.. אז כניראה ש.. בכל אופן,אל תתקשר אלייה! אם היא באמת רוצה לשמוע ממך שוב היא כבר תרים לך טל'! תן לה לרדוף אחרייך! ואל תתקשר!!! תעריך את עצמך.. וכבודך..

אורטיז

New member
אני חייבת לומר לך משהו

כל העצות האלו ממש לא שוות כלום! תעשה מה שבוער בתוכך לעשות....מעבר לעובדה שיש את השאלה האם העניין הזה שהיא מבטיחה שהיא תתקשר ולא מתקשרת חוזר על עצמו או שזה חד פעמי? אם בא לך לצלצל אליה ובא לך לקבל תשובות תעשה את זה , אני אומרת די למשחקים! אם אתה מרגיש שזה לא משהו ואתה יכול להמתין עם זה אז בבקשה.מקווה שיהיה לך טוב בהמשך הדרך וכל החלטה שלא תיקח אל תתחרט עליה.

billy milligan

New member
עדכונים

ביום חמישי הלכנו לרקוד סלסה ביום שישי ראינו סרט היום היא אמרה לי שהיא מרגישה שהיא זו ששמה ברקס על קצב הדברים ושאני זה שדוחף ורוצה יותר. ואיך בכלל הצלחתם להכניס את נושא הכבוד לשרשור עוד לא הצלחתי להבין.

למעלה