פינת השאלה החוזרת

billy milligan

New member
פינת השאלה החוזרת

לא אני לא רוצה לפתוח פינות (למרות שזה רעיון מצויין). רק רציתי לשאול שאלה. וזו שאלה שאני בטוח שכבר נשאלה, נענתה, נשאלה שוב ובקיצור נטחנה עד דק. היא אמרה שתצלצל ולא צילצלה (הוא אמר שיצלצל ולא צילצל) מה עושים? לחכות או לצלצל? מצד אחד אני רוצה לדבר איתה מצד שני אני לא רוצה לדחוף יותר מידי (שלא תברח) לא רוצה ללחוץ, אבל שתדע שאני כן מעוניין אני בטוח שלכולם היו דילמות כאלה בעבר, ובסופו של דבר זו החלטה שלי והנסיבות תמיד שונות. אבל קצת רעיונות, סיפורים, הרהורים, או סתם עיצות ספתא (רלוונטיות) יעזרו

Aus wizard

New member
צלצל אתה

תשאל מה נשמע, תנסה להבין להיכן הדברים מתגלגלים מבחינתה, אם השיחה הולכת ברוח טובה אז קדימה תחפש איזה בילוי איתה בויקאנד... לא שאני רוצה להוריד לך את המורל אבל אם אתה נמצא במצב (קבוע) ש: היא לא עונה, עסוקה ולא חוזרת, או רומזת לך שזה לא זה, או שאתה מרגיש שהיא לא מעוניינת יותר וכו'... אז עזוב אותה, אל תבזבז אנרגיות תמשיך לחפש את הבאה אתה תמצא. (גם אדיסון מצא בסוף...)

galgal0ne

New member
you call her

Yes this question has been asked over and over and over and over again... but you should still call
I have a rule of thumb, i will never be the first one to call a guy, might be stupid, but the thought of me being a קרציה drives me nuts. Call her. Alot of times we say that we will call, and we don't atleast i don't
worst case, if she doesn't want to talk to you, i hope you can take a hint

billy milligan

New member
חידוד השאלה

כבר יצאנו כמה פעמים, ואחד הדברים שהיא אמרה על עצמה זה שהיא רוצה להתקדם לאט, בלי לחץ. פעם אחרונה שנגשנו היא אמרה שהיא תתקשר ביום רביעי (תכננו ללכת לרקוד סלסה בחמישי), אבל היא לא צלצלה. אם אני מצלצל זה עשוי להתפרש כאילו שאני דוחף יותר מידי ובעצם ירחיק אותה.

snow white 7

New member
שוב... תתקשר !

והכי טוב לדבר על הכל, אז תספר לה על ההתלבטויות שלך... תקשורת פתוחה ובריאה זה אחד המרכיבים החשובים לקשר מוצלח, והרבה לא מבינים זאת או ממעיטים בערכה.

galgal0ne

New member
i learned the hard way

you're totally right, and u should talk about stuff... before it gets more complicated.... tell her what u feel. and explain why u called.​

Taliy

New member
לדעתי תצלצל

אם אתם קבעתם שהיא תתקשר בשביל הסלסה, זה רק מתבקש שתצלצל...

סלסרו

New member
אכן "stupid"

אם הבחור יאמץ את כלל האגודל שלך, לעולם לא תדברו.. אתם תדברו רק בתנאי שהוא לא יתנהג כלפיך כפי שאת מתנהגת כלפיו, וזה מעורר את השאלה: למה חוסר הסימטריות?

galgal0ne

New member
good question.

I didn't say it's right, and i am pretty sure i missedo ut on some good people that way, but i don't want to be the oneharrasing, now i know its not true, but its the feeling i get.​

סלסרו

New member
צודקת. אם יצירת קשר איתו תציק לו,

באמת, אל תתקשרי. רק לא ממש ברור לי למה יצירת קשר ראשוני מציקה..

galgal0ne

New member
well, this might sound twisted

And really there's no actual reason why i think this, but this goes for everything, not only dates.... I make my number e-mail Messenger etc. known, if you want to get in touch with me, you're welcome to do that. It's not a matter of anything else, besides me have this unexplained fear from being a nag... odd? that may be the case, and i am pretty sure i missed out on a thing or 2 because of it.​

dreran22

New member
בטח לצלצל

תתקשר בטח תתקשר אתה הרי רוצה לדבר איתה אז תרים את הטלפון ודבר איתה ואפילו תתקדם צעד ותשאל אם אפשר לראות אותה בהצלחה

snow white 7

New member
תתקשר !

בא לך לשמוע אותה, תתקשר ותרגיש אם היא גם מעוניינת... אפשר לנהל שיחה נעימה בלי לחץ, ולהביע רצון להיפגש שוב או משהו כזה. אנשים מבזבזים יותר מדי אנרגיה על ניתוחים, מחשבות, התלבטויות, פחדים וכו'... עדיף לבזבז את האנרגיה הזאת על מעשים חיוביים

אני היחיד שחושב אחרת...?

אני לא הייתי מתקשר, וגם מבין את הרמז ! למה? ככה ! קבעתם שהיא תתקשר-והיא לא התקשרה ! אם אתה היית אמור להתקשר-היית טורח להתקשר, לא? כנראה שזה לא חשוב לה כמו שזה חשוב לך, מה גם שאפילו לא טרחה לבטל\לשלוח אימייל\להשאיר הודעה במשיבון וכ'ו.... אני למדתי שכשחשוב לבן אדם להיות בקשר- הוא מוצא את הדרך גם אם הוא לגמרי עסוק..... אז או שהכתובת על הקיר ואני היחיד שרואה, או שברגע זה מצאתי את הסיבה מדוע אני עדין סינגל....

snow white 7

New member
ממשחקי כבוד לא מגיעים לשומקום ../images/Emo13.gif

בא לו לדבר איתה ? שירים טלפון, מקסימום הוא מגלה שהיא לא מעוניינת, ביג דיל. אבל לפחות הוא יודע שהוא מצידו עשה את המקסימום ולא פספס מסיבה כלשהי. חוץ מזה, לא תמיד יש כתובות על הקיר, החיים הם יותר בגוונים אפורים מאשר בשחור ולבן. ודבר אחרון: לא נראה לי שמצאת את הסיבה למה אתה עדיין סינגל, כי אין סיבה אחת ואם אפשר היה למצוא כל כך בקלות מה הסיבה או סיבות, אני כבר הייתי עושה מזה כסף

סלסרו

New member
מסכים ומוסיף

בחורה הגונה המעוניית בך או שתמצא זמן להתקשר, או, אם קרה מקרה לגיטימי שמנע ממנה להתקשר באותו הערב, תדאג להתקשר למחרת ולהתנצל. זה הדבר הנורמלי והתקין, ובחורה שלא עושה זאת תאבד את כל סיכוייה איתי. בא ננתח את הדברים לרגע. במדה והגברת המיועדת לא התקשרה, או שהתקשרה ומכרה לוקש שלא היה מבייש את סבתא זלדה, יש כאן רק כמה אפשרויות: - היא לא מעונינת בך - היא לא עומדת במילה שלה - יש לה כל מיני בעיות בחיים אז ככה: - יש לה כל מיני בעיות בחיים אם אתה לא ממש ממש אוהב דרמות בחיים, עדיף שתתרחק ממנה. חבל לך על זמנך. עבור הלאה. ישנן מספיק בחורות על הכיפאק בעולם, שחבל לבזבז את הזמן על בחורה הסובלת מכל מיני דרמות ובעיות. ושוב - אם אתה ממש אוהב דרמות, לך עליה (ושאלוהים ישמור עליך מכל פגע וצרה). - היא לא עומדת במילה שלה למה בכלל שתהיה מעונין בבחורה כזו? רבותיי
צריך קצת כבוד עצמי.. בשביל מה לרדוף אחרי בחורה יהירה/שקרנית/מלכת דרמות/מעניקה יחס מזלזל.. ושאר ירקות? שוב, ישנן כל כך הרבה בחורות כה טובות בעולם שתמוה שמישהו בכלל מסתכל על בחורה מהסוג הנ"ל. - היא לא מעונינת בך כלומר היא בחורה טובה ונורמלית, רק ש.. נו, לא הדלקת אותה והיא לא מעונינת בך. טוב, זה כבר לא אשמתה.. אולי קצת אשמתך.. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא (במקום לשבת ליד הטלפון ולדאוג כנער מתבגר למה היא לא מתקשרת.......): מה גורם לה להתענין במישהו? ויתירה מזו: מה גורם לה להמשך למישהו? ובאופן כללי יותר: איך attraction נוצר בין בני אדם? מה גורם לאנשים להמשך אחד לשני? שאלות עמוקות הרבה יותר מאשר שאלות שטח טכניות כמו השאלה בראש השרשור.. אם אתה כמו 95% מהגברים המהלכים על פני כדור הארץ, אין לך בכלל מושג מהי התשובה לשאלות אלו (ואל תדאג, אתה בחברה טובה: פרויד אמר שהוא הצליח לפענח את כל מיסתורי נפש האדם העמוקים והחבויים ביותר, חוץ מדבר אחד - "מה, לעזאזל, היא רוצה??"
) אני חותם לך שאם תתחיל להתמקד בשאלות אלו, ותבין לעומקה את זו העומדת בפניך (בצורה כייפית!! ולא חטטנית..), ותדע איך להצית בה את הנקודות החבויות בעמקי נפשה, השאלה בראש השרשור לעולם לא תשאל..........

OrlyNL

New member
../images/Emo45.gif לכל מילה

טוב לראות אותך פה סלס...אני מקווה שתישאר

למעלה