פינת הרגשות (1)

משהו מהלב ../images/Emo39.gif

הרבה זמן לא כתבתי. אני מצטער. פשוט, יש תקופות שאתה מלא מחשבות.. אז זוכרים את שיחת הטלפון,בזמן שרצתי על הגבעה הירוקה... אז דברתי עימה שוב,היום,כעת. ביום ההולדת שלי ושלה,נולדנו באותו יום. שלחתי לה פרחים.והיא.. לעולם לא חזרה אלי. לא שהיה לי חשוב התגובה שלה,שלחתי לה פרחים כיוון שזה גם יום הולדתי,אתם יודעים,לחלוק עם מישהו יום הולדת,ולשמוח איתו,למרות שזה כל מה שרציתי. מן חלום שכזה שלעולם לא הגשמתי אותו,סוף סוף זכיתי להגשים. אז שלחתי לה את הפרחים הכי יפים והכי מתאימים,ועשיתי זאת מהלב. והיום התקשרתי שוב,כי דאגתי לה. והיא היתה עצבנית וכל כך כעוסה. "למה שלחת פרחים?,למה התקשרת,אם היתי רוצה היתי מתקשרת בחזרה" וניתוק ואפילו לא ביי.. ולא כלום.. מנסה כעת לרשום שיר אולי יקל על ההרגשת המוזר שיש בי. --------------------------------------------------------------------- לתת אהבה מתוכך,כדי שתוכל להתמלא בנתינה שבמעשה. לתת לאחר מתוכי באהבה,ולא רומנטית דווקא. לתת מעצמך בכל פרק בחיים,להגשים להחיות ליצור. יש פעמים בחיים שהתשובה שאתה מקבל: כעס בלבול תוכחה אלימות לרוב לפעמים אתה יודע שהצד השני יקח החלטות שלדעתך הוא יפול ויתרסק והרע מכל.לכן,אתה לא יכול להתערב,כיוון שלא רוצה בעזרתך,מסיבות שונות. אל תשאל מדוע ולמה,נתת.. אל תבקש בחזרה..תן לו לעבור השיעור שלו באהבה רבה.כי מהתנסות אנחנו לומדים. אהבה עולמית טהורה וכנה,אני מקבל לא מהאדם הישיר שאליו שלחתי את הנתינה,אני מקבל מהיקום כולו,כי מה שעשיתי, נובע מהאור עצמו. שיהיה לי יום מלא אור,ומבקש להמשיך לקיים את האור, לתת בלי לבקש,ואפילו אם הצד השני לא מבין למה נתת, תבין שהבעיה בו ולא בך. תמשיך להפריח פרחים. ---------------------------------------------------------------------- כרגע זה הדבר שאני רוצה להרגיש,להאמין,להרגיש חזק,אבל עדיין ההרגשה בי.. לא כל כך נעימה,ולפעמים נוטים לחשוב ולומר "מה עשיתי לא בסדר".
צאקרת הלב

ועכשיו

ידידה טובה שלי אמרה לי. אתה רואה אמרתי לך מר צאקרה היקר לא צריך רק לתת ולתת צריך לתת למי שמגיע. אבל.. אבל .. אני משיב.. מנסה לתהות.. על השיעורים השונים שאני עובר, אם רק היתי יכול להגדירם כיאות...

rubber duck

New member
אל תיקח את זה אישית

הבחורה הזו הגיבה כמו שהגיבה כי היא לא יודעת מי את הומה הגישה שלך היא יודעת מי היא עצמה ומה הגישה שלה לחיים המון דברים שנעשים לא נעשים אישית נגדי או נגדך הם נעשים כי כך אותו בנאדם יודע אז קדימה המשך בדרכך
כי זו הדרך הטובה לך
שרון

מי זאת שקיבלה פרחים ../images/Emo15.gif

ולא אמרה תודה אפילו מתוך נימוס? לתת זה נפלא, זה נהדר. ואל תצטער על מה שנתת. אף פעם. עדיף להיות בעודף נתינה מאשר בחוסר.... תהיה מישהי שתדע להעריך אותך נפלא ומעניק כפי שהינך. נטשה אוהבת

נכון מאוד ../images/Emo39.gif

ואל תקח את זה באופן אישי, ותניח הנחות לך תדע איזה יום עבר עליה...ואם זה לא חד פעמי ואפילו להיות מנומסת שכחה, אז באמת לא מגיעה לה שתרגיש לא טוב עם מה שעשית ....בדיוק ההיפך תרגיש טוב אם עצמך אתה יודע לתת והיא פשוט עוד לא למדה לקבל ולתת, מקווה שגם הזמן שלה יגיע להרגיש את ההרגשה הנהדר של לתת ולקבל מאהבה.

צ´אקרת הלב, כשמך - כן אתה ../images/Emo23.gif !

רציתי לכתוב לך עוד אתמול. חשבתי מה לכתוב. הסיפור שלך מאוד נגע לי. לדעתי, לפי מה שתיארת, היית כל כך אמיתי, כל כך כנה.. לתת פרחים מהלב, ללא תנאי, לא כל אחד יכול, וגם לקבל פרחים, בהבנה שהם נשלחו בכוונה טהורה וללא תנאי, גם לפעמים לא קל. ישנם כאלה שכשהם מקבלים משהו, הם חשים נבוכים, כאילו זה אומר שהנה אוטוטו הם יצטרכו לתת משהו בתמורה. אתה נתת מהלב. כל כך מקסים, ולפי מה שהבנתי, ללא ציפיה לתמורה, אך כפי הנראה, הבחורה שקיבלה את הפרחים לא רגילה לקבלה ואהבה ללא תנאי. ייתכןוהיא אולי לא מחוברת לאהבה ללא תנאי כמוך, לכן הדבר הביך אותה ונתן לה תחושה לא נוחה. לפי מה שנראה לי, אתה מחובר מאוד, כמו שאתה קורא לעצמך, לצ´קרת הלב. אני בטוחה שמתישהו תמצא מישהי דומה שגם תהיה מחוברת ללב ולאהבה ללא תנאי ותבין אותך, תדע לתת ללא תנאי ותבין גם שניתן לקבל ללא תנאי. - אהבת חינם
. בתודה ששיתפת, ובאהבה ללא תנאי, ל´. והנה הפרחים שלי לך:
|
(הם אמנם וירטואלים, אך הם באים מצ´קרת הלב שלי!)

למעלה