פינת הרגשות (1)

wisdom16

New member
היה לי קטע דומה עם מורה אחת...

קודם כל....את גדולה! דבר שני, היה לי קטע דומה עם איזו מורה אחת שהיא רכזת עבודות הגמר בבית הספר שלי. אישה עם פנים מזעיפות כל היום, יושבת לה בכיסא ואומרת לאנשים שהם לא בסדר ושהם צריכים לתקן (לרוב האנשים יש בעיה להוציא ממנה מה לא בסדר...) וכווווולם שונאים אותה ואני לא מאשימה אותם. גם אני עושה עבודת גמר וההצעה היתה צריכה לעבור את אישורה. כמובן שהיו לי מלא דברים לתקן וידעתי שהיא מתנהגת לא בסדר, אפילו אמרה לי בהתחלה שהיא "לא אוהבת את הגישה שלי" בחיי איזו אישה...כל המורים בבית הספר מתים עליי (לא אגואיסטית! נשבעת!) כי אני יושבת בכיתה בשקט ולומדת (שלא כמו 30 האחרים...). בכל אופן כל אותו הזמן שהייתי אצלה (4-5 פעמים) הקפדתי לחייך ולהיות נחמדה (למרות שמאד קשה להשאיר את החיוך על הפרצוף אצלה...) ובסוף כשהגשתי את ההצעה מתוקנת ומסודרת היא אפילו חייכה אליי בחביבות!
איזה כיף!

deep ocean

New member
נפלא!!! כל כך כיף לשמוע!!!!!

כל כך כיף להמשיך להיות רגועים ולחייך, ולא לתת למסכות של אנשים להשפיע עלינו!!!! לי בכלל קרה בעבר סיפור שמקוטלג אצלי בתור: "המהפך של החיים" כתבתי על זה בעבר פה בפורום (תיכף אולי אחפש את הקישור). מרצה שכולם שנאו אותה בלימודים, פחדו ממנה, תיעבו אותה, היא שנאה את כולם...וכו´ וכו´.......... אחרי שהגעתי למשבר איתה, בעזרת עצה מחברי לשעבר, החלטתי להגיד לה את כל האמת בפרצוף. לאחר מכן היחס שלה השתנה מאנטיפטיות-קרות-מגעילות לנחמדות-עזרה-פתיחות סיפור לא יאומן אני חייבת למצוא את הקישור...רגע....

deep ocean

New member
אני כזאת מדהימה!!! זה לא יאומן!!!

קראתי שוב את הסיפור על המרצה שלי.... לפעמים אני חושבת שאני לא אנושית שאני באמת super woman אני עושה דברים מדהימים!!!! כמה כוחות ואומץ יש לי!!!! אוהבת את עצמי!!!

rainbow too

New member
מיכלי את,

אחת הבחורות העצמתיות והמקסימות ביותר שפגשתי. אוהב אותך המון יקירתי. קבלי
ואת כל צבעי הקשת.

deep ocean

New member
היפ הופ הוריי ../images/Emo34.gif

טוב זה היה האייקון הכי קרוב לקשת
קשת של אהבה שלוחה גם אליך!

deep ocean

New member
צודק ../images/Emo127.gif

איך אני יודעת מתי משהו הוא חשיבות עצמית ומתי אני פשוט מרוצה מעצמי? זאת אומרת, אני באמת חושבת שאני מדהימה אבל זה לא אומר שאני לא מודעת לזה שאני בן אדם ואני גם לא מרגישה מעל אחרים ואני מודעת לזה שיש לי חולשות/דברים לעבוד עליהם... אני באמת מתלהבת מהדברים שהצלחתי לעשות. אז זאת חשיבות עצמית?

L i z a r d

New member
אנסה לענות

אחת המשימות הקשות והחשובות ביותר של הלוחם הוא להפתר מן החשיבות העצמית שלו, דבר שעשוי לקחת שנים. אבל, זהו אחד הצעדים לקראת החופש המוחלט חסיכת אנרגיה ועוצמתיות
יכול להיות שכדאי לנסות להסתכל על זה בשוות נפש, מבחוץ, כאל דבר טבעי שבזרימתו של היקום, והרי מה אנחנו? עוד פריט ביקום הגדול והמסתורי הזה. היותנו בני אדם, ואף היחוד בהיותנו אנחנו כיחיד גאה לא מקנים לנו חשיבות כלשהי.... אולי ההסתכלות על הכול כאנרגיה יכולה לעזור לראות את המשוואה, וכך גם פחות להתלהב מהישגים אישיים והרגשות שבאות מתוך חשיבות עצמית. ובאותו זמן לשמור על ההתלהבות הכיף והמלאות. עם הפחתת החשיבות העצמית אנחנו מתגלים יותר ויותר כלוחמים, בכול דרכנו. לדוגמה, אפשר לראות את זה ב"ארבעת ההסכמות". כשיש חשיבות עצמית מופחתת או שאין בכלל, יהיה ספק בכלל שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו?
למה שנקח דברים אישית?
שנניח הנחות ?!? חחח... שאני, בכבודי ובעצמי אניח הנחה ככה פתאום... נו באמת. אוהב, בועז

deep ocean

New member
הממממ מעניין, הבנתי יותר

אגב, אין ספק שההסתכלות על הכול כאנרגיה מבטלת את החשיבות העצמית בגדול!! אם יש לך עוד דברים לכתוב על הנושא, או ציטוטים מהספרים, אשמח לשמוע

deep ocean

New member
ואההה אני מסמיקה!! ../images/Emo9.gif תודה!!!!

אתה גם בן אדם מקסים ועוצמתי!!! ומחכה לך מסר ממני

מדהימה שכמותך!

את מאמינה כמוני שהכל לטובה, והכל יסתדר לטובה... איזו אופטימיות! את ממש משב רוח רענן! חזרתי הביתה קצת עייפה ושפופה וישר נכנסתי לפורום...האור חזר אליי! אתמול היתה לי שיחת טלפון עם מישהו מהעבר. המון זמן לא התראנו. אני מתגעגעת אליו פחד אבל יש לו לפעמים ´יציאות´ לא כ"כ במקום...אבל הוא חמוד בכל זאת...העניין הוא שאני נורא טובה בלייעץ לאחרים לא להיות כ"כ רגישים ואילו אני די נפגעתי. אז שלחתי לו אי-מייל וכתבתי לו שאני מרגישה שהוא מזלזל בי. עכשיו אני מרגישה שאולי לקחתי את זה יותר מדי קשה...אולי אני רגישה מדי...ואני לא יודעת מה לעשות...אני לא רוצה להשמע לו כזאת כבדה כי האמת היא שאני בכלל לא....אתמול בטלפון כל הזמן היו צחוקים...אבל האי-מייל שלי היה קצת מדכא.... אני אנסה לשלוח לו אנרגיות אופטימיות וקלילות שיראה אותי בדמיון קלילה ומצחיקה ולא כזאת כבדה ודכאונית....

deep ocean

New member
לה לה לה ../images/Emo79.gif ../images/Emo24.gif

את גם משב רוח מרענן עבורי!!!! בקשר להוא, מה שהיה היה. אגב, כל אחד מפתח תדמית עלינו וזה לא בשליטתנו. השאלה היא, האם הוא באמת מזלזל בך?

למעלה