פינת הרגשות (1)

deep ocean

New member
פינת הרגשות (1) ../images/Emo6.gif

אני מאושרת!!!!!! אני שמחה!!!!!! טוב לי כל כך!!!! אני נפלאה, ונהדרת, ומקסימה ומתוקה!!!!!!! אני חכמה ומדהימה כל כך!!!!!! העולם מקסים העולם שופע אהבה אני שופעת אהבה כתבו פה על האושר, הכאב, השמחה, העצב, האהבה, ועוד ועוד... אני אוהבת את עצמי ומחבקת את עצמי
שיהיה לכולכם יום נפלא, מלא באומץ, אהבה, תעוזה, שמחה, ועוצמה!

rubber duck

New member
הרגשה היא הרגשה ../images/Emo23.gif

כשהלב מרגיש משהו הוא אומראת לפעמים בדרך של שמחה ולפעמים בעצב לפעמים בכאב ולפעמים בצהלות לעיתים בבכי ולעיתים בבת צחוק לפעמים סתם תחושה של שיעמום ולפעמים טיפוס על קיר תלול בקלות מדהימה ומה ההרגשה שלי כרגע : כרגע אני מרגיש טוב
לא מעופף בטירוף אבל בהחלט טוב , יודע כמה אני טוב ומי אני באמת והכי חשוב יודע מה עובר עלי כרגע
שלכם באהבה
שרון

deep ocean

New member
אני ברת מזל ../images/Emo13.gif

אני כרגע נמצאת בסמינר על מהפיכת האינטרנט. הסמינר מתקיים בכיתת מחשבים מפוארת באוניברסיטה. איזה כיף לי! זה שילוב של FUN ו- STUDIES!!!!! ברור על מה אני אעשה את העבודה...יחסים בין אישיים באינטרנט!!!

רוצה שאבנה לך אתר?

יש לי נסיון עשיר בבניית אתרים לעבודות מחקר. אפילו בניתי לשני בנים אתר שהוא משהו כמו, לא יודע אם את מכירה את הפורמט הנסיוני הזה - כמו שאלון!!! כן כן, שאלון!!! באינטרנט. היית מאמינה?????? הם בדקו מערכות יחסים במסנג´ר. מאוד מעניין. מאוד! מאוד!!!
רק תגידי ואני שם

deep ocean

New member
הי, אתה בטוח שאתה לא האקס שלי? ../images/Emo13.gif

עשיתי בעבר מחקר על מערכות יחסים ב-ICQ ובנינו שאלון מדעי, וחבר שלי לשעבר בנה לנו את האתר עם השאלון ועוד כמה דברים. (וזה היה מאד מעניין!) האמת שאני בדיוק אתמול שקלתי אם: 1. למצוא מישהו לשכור אותו לבניית אתר 2. למצוא מישהו שילמד אותי לבנות אני בתואר שני ויש לי סמינר על האינטרנט, ואת עבודת התיזה שלי אני גם אעשה על קשרים באינטרנט. בקיצור..אולי נמשיך לדבר במסרים של תפוז?

אני מלאה ב

אהבה אין סופית באושר אין סופי ואת העוצמות האלה אני שולחת ליקום עם בירכת החלמה לפצועים בפיגועים. היום הייתי בדרך לכפר סבא ללוייה והרגשתי מין כבדות שכזאת, הדלקתי את הרדיו ושמעתי על הפיגוע. הייתי אמורה לעבור דרך שם... התחושה היא לא נעימה ועצובה... האם אני ברת מזל כי לא הגעתי לשם? ומה עם כל אלה שהיו חשופים למחבל? איך אפשר ליצור רשת הגנה שתגן על כולם? אני מאמינה שיש כח ביקום ששומר עליי, ואני מרגישה צורך להודות שוב ושוב כל פעם מחדש. וכל פעם מחדש כשאני מרגישה שקיבלתי הגנה, אני רוצה לחלוק אותה עם אחרים. אני לא מכירה דרך אחרת, אני לא יודעת על דרך אחרת שתוכל לעזור לאנשים אחרים. אז לאחר שבת מופלאה עם הרבה אנרגייה, אני לא יכולה שלא לחוש גם את העצב, הכאב ואת חוסר האונים לאור המצב בארץ. אבל אני יודעת, שאני חייבת לשמור את האנרגייה החיובית שלי, כי אחרת אני אתן לאנרגיה השלילית עוד כח, ואני לא מוכנה! אז אני מאושרת על אף ולמרות!!!!!! ושום דבר לא יעצור אותי מלהיות מאושרת! אני מרגישה שאני יפה מבפנים ומבחוץ. הביטחון העצמי שלי עשה קפיצת מדרגה בסופ"ש עשיתי דברים שפעם לא הייתי חולמת לעשות. אני מצליחה לתקשר בטלפתיה עם אנשים. אני ממגנטת אלי הרבה אנשים עם אנרגיה של אהבה. אני כל כך מאושרת בחיי תודה תודה תודה תודה ליקום הנפלא. פתחו ידים וקבלו מהאנרגיה הרבה שקיבלתי בשבת. אוהבת המון

rainbow too

New member
תודה מקסימונת.../images/Emo41.gif../images/Emo51.gif

כל כך כיף לקרוא את הדברים שאת כותבת. כבר אמרתי לך את זה בעבר ואומר לך את זה שוב... ככינויך כן את..אור ואהבה. קבלי את כל צבעי הקשת, אוהב המון.

rainbow too

New member
יום שכזה../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

היה לי יום עם מצבי רוח משתנים. תחילת היום היה נפלא, הרגשתי עצמתי עם המון רעיונות יצירתיים, בהמשכו לאחר ששמעתי על הפיגועים שהיו, התמלאתי בעצב שלא עזב אותי עד שעות הערב המוקדמות, והשפיע על מצב רוחי האישי. אך כמו תמיד מצאתי את הדרכים לצאת מהמצב, מתוך הבנה שזה לא יעזור לאף אחד אם אני אהייה עצוב ומדוכדך, ובטח לא לי, והצלחתי לחזור אל עצמי, אל האני האמיתי שלי
כרגע אני לא שמח ולא עצוב, אני פשוט קיים וטוב לי עם זה. אני מרגיש רגוע יותר ושלו כמו שאני אוהב להיות.

רק עוד 100 דמעות בדרך ../images/Emo10.gif ..

זה שם של שיר, שכתבה וונדה שפארד, שפירסמתי אותו כבר פעם אחת ברשת. הוא הופיע באחד הפרקים הישנים של אלי מקביל. הוא מדבר על כך שאנו עוברים הרבה דברים עצובים. פחד, קושי, עצב, בדידות.. אבל שבסופו של דבר יש לזכור, שכל האושר שיגיע הוא בדרך. 100 דמעות מכאן.. זה נשמע מעציב ולפעמים מעודד, תלוי למה מתחברים באותו זמן.. אני כרגע מרגישה קצת עצובה, אבח אני שמחה שאני יכולה לדבר על הרגשות, לדעת שאני מסוגלת לעשות זאת מבלי שאף אחד ישפוט, או יתעצבן, או יגיד לי להפסיק לבכות כמו ילדה קטנה.. אני כרגע עצובה, אבל אני מרגישה שאני חזקה, בכך שאני מסוגלת להראות חולשה שלי, בכך שאני אוהבת את "לצלול" עם הדמעות, לא רק עם השימחה והחיוך.. אני אוהבת את "לצלול" גם כשהיא בוכה, גם כשהיא שמחה, גם כשהיא סובלת, גם כשהיא חושבת ולא עושה דבר, גם כשהיא מטפלת וגם כשהיא מטופלת, גם כשהיא ישנה וגם כשהיא מתעוררת (גם אם זה ב-3 וחצי אחה"צ). וכש"לצלול" עצובה, ומרגישה לבד, אני מנסה להזכיר לה, שכל השמחה והאהבה, שאנחנו מתפללים, קרובה יותר ממה שאנחנו חושבים, לפעמים היא נמצאת רק 100 דמעות מכאן.. ומי שעוד רוצה לראות את השיר, אני מצרפת אותו. אני
.

רגשות../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

הרגש יכול להיות לפעמים כואב ולפעמים טוב. תלוי באיזה זמן, מצב וסיטואציה. יש אנשים שפתוחים ברגשות, ויש אנשים שסגורים בפנים אך זה לא אומר שאין להם רגשות. לכל איש ואיש יש רגשות: אהבה, חיבה, שינאה, כאב, סבל. לפעמים כאשר מאבדים מישהו חשוב בחיים אז אנחנו מבינים כמה החסרנו דברים וחוויות איתו, וזה נורא מעצב. תחשבו על זה.

המשך!

כפי שאמרתי כאשר מאבדים מישהו שאנחנו אוהבים בחיים(אב, אמא, אח, חבר, חברה,קרוב, סבא, סבתא וכו´...) אז אנחנו ניזכרים בכל החוויות שהיו לנו ביחד ואנחנו חושבים שפיספסנו כל כך הרבה עם אותו בן אדם. הרי אף בן אדם לא יודע מתי סופו, הוא יכול למות כרגע עכשיו, מחר עוד שנה, בגיל 70. צריך להנות מהחיים מכל שנייה ושנייה. אהבה היא גם זיכרונות, למשל כאשר אני מתאמן לבד בבית אני נזכר בזיכרונות שלי ושל אח שלי כאשר היינו מתאמנים ביחד והוא היה המדריך שלי, והתאמנו ביחד והיה מאוד כייף, והוא דירבן אותי לא לפחד מאף אחד כי אני חזק ועוצמתי, והוא נתן לי ביטחון עצמי, ואני נזכר בזה ואני נורא מתגעגע לתחושת האהבה הזאת שהייתה לנו לחוויות של האימונים ביחד, באימונים היינו מבינים אחד את השני, ואני כל כך מתגעגע לזה. עכשיו אחי בצבא ואני דואג לו ואוהב אותו נורא, כאשר הוא מגיע הבייתה אני אומר לו היי אבל אני לא אומר לו באמת כמה אני אוהב אותו, אז החלטתי לשלוח לו מכתב כמו ששלחתי לו פעם והוא כל כך התלהב מהמכתב ושלח לי יש מכתב לאחר שבוע. אני החלטתי לכתוב לו מכתב ואז ככה נוכל שוב לתקשר ריגשית. החלטתי לשלוח לו מכתבים. מחר אני אכתוב לו מכתב. הוא כרגע בקר בי ועוד מעט אולי מקפיצים אותו לצפון אז אני דואג לו ומודה לו שהוא מגן על כולנו על המדינה. תחשבו על זה הילדים מגינים על העולם אח שלי, הוא בסך הכל אח שלי, הוא עדיין ילד והוא כבר עם רובה ושכפץ ומגן עלינו במוצבים. אני שולח הגנה ואהבה לכל החיילים שעומדים במוצבים ושומרים עלינו אולי הם לא יודעים עד כמה אנחנו מודים להם. אז תודה והרבה אהבהההההההההה........ הזמן הזיכרונות החוויות הם חלק מהאהבה שלנו שתישאר לנצח בנו. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

ואוווו הייתה לי הרגשה שישאלו את זה!

אז ככה, לא קרה שום דבר לא איבדתי אף אחד מבחינת מוות. לפי ההודעה הקודמת אני רק מתאר את געגועי לזמנים שלי אם אחי, הוא לא מת(חס וחלילה!), הוא בסך הכל נמצא בשטחים(עדיין מפחיד) ואני דואג לו ואני מתגעגע לזמנים שהיינו יותר קרובים וביחד יותר, כי עכשיו שהוא מגיע הבייתה לכמה ימים הוא נמצא רק עם החברה ואין לו זמן אלי. אני נורא מתגעגע לזמנים הקודמים שלנו, רק אתמול אני זוכר שהיינו רבים שאני ההיתי בן6 והייתי הורס לו דברים והוא היה מתרגז על כך. רק עכשיו אני שם לב כמה אני מתגעגע לכך.... :( שלך באהבה, עידו

deep ocean

New member
ואהההההההה מדהים!!!!!! ../images/Emo28.gif

איזה אושר!!! האושר שלי מגיע לגבהים עצומים!!!!! כמה דברים נפלאים שקרו לי ביממה האחרונה
הגעתי לתובנה שתשפיע על כל חיי בעזרת בן המקסים!!! אני כרגע חסינה לדיעותיהם של אחרים באופן מוחלט!!!
באוניברסיטה יש מבצע לתרומת צעצועים, דברי מזון ובגדים לעמותת "פתחון לב" שתביא את הכל לנזקקים בפסח! אתמול פתחתי את הארון שלי והוצאתי 8 שקיות ע-נ-ק-י-ו-ת עם מלא בגדים כמעט חדשים שלי!!! בנוסף, הבאתי גם כמה זוגות נעלים במצב מעולה!!! זה עשה לי הרגשה מעולה!!! גיליתי שאני כבר לא קשורה לבגדים שלי (תהליך שהתחלתי כבר ממזמן, לא להיקשר לחפצים ולבגדים). אני יכולה לתת כרגע כל דבר שיש ברשותי בשמחה! הכי כיף היה לשים בשקיות סווטשר תכלת יפיפה מפליז (מאד מחמם) שקניתי בקסטרו ממש לאחרונה ואני מאד אוהבת אותו. זה היה תענוג עילאי לתת אותו דווקא בגלל שהוא בין הדברים האהובים עלי!! שיתפתי את המשפחה שלי בזה, והיום אמא שלי תקנה מצרכים לחג, שאותם אני אתן מחר (היום הבאתי רק בגדים+נעלים), ואז הם יקבלו גם מלא מצרכים. אמא שלי שמחה ואמרה שברצון היא תקנה ושאני אתן את הדברים.
רשמתי פה שנכשלתי במבחן לסטטיסטיקה. הנה מה שרשמתי: "אני לא שופטת את עצמי שנכשלתי במבחן בסטטיסטיקה כי לא למדתי למבחן בכלל. יותר מזה, גם אם הייתי לומדת, לא הייתי שופטת את עצמי. אני יודעת שהכל לטובה!!!!!"
התכוונתי לעשות את הקורס בשנה הבאה שוב פעם. למילים יש כוח על המציאות או שזאת היתה תחושה פנימית? אין לי מושג, אבל היום באתי ללימודים והמזכירה אמרה לי ששנה הבאה לא יתקיים הקורס לסטטיסטיקה!! חהחהחחהחהחהה
מבטלים את הקורס, ובמקומו יהיה משהו אחר, שיותר יתרום לתלמידי M.A!! ענק, ענק, ענק.....החיים מדהימים.
פגשתי באוניברסיטה את האחראית על כל המזכירות של הפקולטה. כתבתי פה בעבר בפורום שבהתחלה כל המזכירות התייחסו אלי באטימות ובסנוביזם, ושהצלחתי לשנות את היחס שלהן אלי, ולהפוך אותו ב-180 מעלות ליחס ממש טוב! (אין לי כח לחפש את הלינק). בקיצור, שאלתי אותו מה שלומה? היא אמרה שבסדר וכו´. ואז היא שאלה אותי איך אני מרגישה? אמרתי שבסדר. והיא הזכירה לי שבתחילת השנה הייתי מאד לא מרוצה, ושהיא לקחה את זה אישית, ושחשוב לה שאני ארגיש טוב וכו´ וכו´. זה היה ממש מדהים! שיניתי את היחס שלהן אלי על ידי זה שלא נגררתי למעגל של הסנוביזם, ולא החזרתי להן בסנוביזם. רובנו נסחפים למעגלים של אחרים, שזה ממש לא תורם לנו אישית. אני מאד מרוצה מהשינוי שהצלחתי לחולל ביחס שלהן, וזה עוד דוגמא לזה שבכל אדם יש את הפוטנציאל להיות טוב, ונעים, ונחמד - השאלה אם אנחנו יודעים איך לעזור לו להיות כזה. כמו המקרה עם הספרנית שכתבתי עליו בעבר פה (שוב, אין לי כח לחפש את הלינק), שהיתה זעפנית וצעקה על כולם, והצלחתי לבוא אליה ולדבר איתה, והגענו למצב שהיא צחקה וחייכה ושוחחה איתי בכיף. זה עושה לי מאד טוב שאני מצליחה להגיע לתוך אנשים ולעזור להם להוציא את הטוב והאהבה שיש בתוכם מבעד לכל מנגנוני ההגנה
זה עושה לי טוב בלב שאני לא נכנסת למעגלי סחרור רגשות כי מישהו מזעיף פנים/כועס/צועק/מגיב בלא נחמדות אלא אני מבינה שהוא אדם עם כאבים כמו שיש לכולם.
אבא שלי חמוד. אני אוהבת אותו.
קניתי לכל האחרים שלי את ארבע ההסכמות. אני אתן להם את זה בפסח. איזה כיף!!!!
אני הולכת להתחיל לעשות עכשיו עבודה שאני צריכה להגיש, בשמחה!
אני ברת מזל בלי סיבה מיוחדת
אני הולכת לתת מחר עוד בגדים מהארון שלי!!!!
החיים נפלאים כל כך!!!
אני נהנית כל כך ללמוד קונג פו. זה מסב לי אושר עצום!
אני גאה בעצמי שעמדתי על דעתי בעקשנות היום, נגד הבירוקטיה הרפואית (אין לי כח לפרט), והשגתי את מטרתי ברוגע ונעימות!!!!!
כי עכשיו אני הולכת לאכול גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד וזה כיף גדול!
כי השופט, ספר החוקים והקורבן, לא מצליחים לעבוד עלי יותר. קלטתי אותם...חהחהחחהחה.....קלטתי אותם....והשופט הזה כזה מצחיק....שיו!!!!
כי אני מרגישה נאהבת ואהובה על ידי ועל ידי היקום. תהנו מהחיים!!!!!!

rubber duck

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףף ../images/Emo13.gif

את עוצמתית חזקה מיודת שונה אחרת או כמו שכתב עלי מוהר : ואיתה כמו תמיד אין עבר ואין עתיד רק הקגע החולף לא חוזר יפה כואב והכל פתאום אחר מסוער יותר מהיר יותר יפה יותר אחר שרון

למעלה