ואהההההההה מדהים!!!!!! ../images/Emo28.gif
איזה אושר!!! האושר שלי מגיע לגבהים עצומים!!!!! כמה דברים נפלאים שקרו לי ביממה האחרונה
הגעתי לתובנה שתשפיע על כל חיי בעזרת בן המקסים!!! אני כרגע חסינה לדיעותיהם של אחרים באופן מוחלט!!!
באוניברסיטה יש מבצע לתרומת צעצועים, דברי מזון ובגדים לעמותת "פתחון לב" שתביא את הכל לנזקקים בפסח! אתמול פתחתי את הארון שלי והוצאתי 8 שקיות ע-נ-ק-י-ו-ת עם מלא בגדים כמעט חדשים שלי!!! בנוסף, הבאתי גם כמה זוגות נעלים במצב מעולה!!! זה עשה לי הרגשה מעולה!!! גיליתי שאני כבר לא קשורה לבגדים שלי (תהליך שהתחלתי כבר ממזמן, לא להיקשר לחפצים ולבגדים). אני יכולה לתת כרגע כל דבר שיש ברשותי בשמחה! הכי כיף היה לשים בשקיות סווטשר תכלת יפיפה מפליז (מאד מחמם) שקניתי בקסטרו ממש לאחרונה ואני מאד אוהבת אותו. זה היה תענוג עילאי לתת אותו דווקא בגלל שהוא בין הדברים האהובים עלי!! שיתפתי את המשפחה שלי בזה, והיום אמא שלי תקנה מצרכים לחג, שאותם אני אתן מחר (היום הבאתי רק בגדים+נעלים), ואז הם יקבלו גם מלא מצרכים. אמא שלי שמחה ואמרה שברצון היא תקנה ושאני אתן את הדברים.
רשמתי פה שנכשלתי
במבחן לסטטיסטיקה. הנה מה שרשמתי: "אני לא שופטת את עצמי שנכשלתי במבחן בסטטיסטיקה כי לא למדתי למבחן בכלל. יותר מזה, גם אם הייתי לומדת, לא הייתי שופטת את עצמי. אני יודעת שהכל לטובה!!!!!"
התכוונתי לעשות את הקורס בשנה הבאה שוב פעם. למילים יש כוח על המציאות או שזאת היתה תחושה פנימית? אין לי מושג, אבל היום באתי ללימודים והמזכירה אמרה לי ששנה הבאה לא יתקיים הקורס לסטטיסטיקה!! חהחהחחהחהחהה
מבטלים את הקורס, ובמקומו יהיה משהו אחר, שיותר יתרום לתלמידי M.A!! ענק, ענק, ענק.....החיים מדהימים.
פגשתי באוניברסיטה את האחראית על כל המזכירות של הפקולטה. כתבתי פה בעבר בפורום שבהתחלה כל המזכירות התייחסו אלי באטימות ובסנוביזם, ושהצלחתי לשנות את היחס שלהן אלי, ולהפוך אותו ב-180 מעלות ליחס ממש טוב! (אין לי כח לחפש את הלינק). בקיצור, שאלתי אותו מה שלומה? היא אמרה שבסדר וכו´. ואז היא שאלה אותי איך אני מרגישה? אמרתי שבסדר. והיא הזכירה לי שבתחילת השנה הייתי מאד לא מרוצה, ושהיא לקחה את זה אישית, ושחשוב לה שאני ארגיש טוב וכו´ וכו´. זה היה ממש מדהים! שיניתי את היחס שלהן אלי על ידי זה שלא נגררתי למעגל של הסנוביזם, ולא החזרתי להן בסנוביזם. רובנו נסחפים למעגלים של אחרים, שזה ממש לא תורם לנו אישית. אני מאד מרוצה מהשינוי שהצלחתי לחולל ביחס שלהן, וזה עוד דוגמא לזה שבכל אדם יש את הפוטנציאל להיות טוב, ונעים, ונחמד - השאלה אם אנחנו יודעים איך לעזור לו להיות כזה. כמו המקרה עם הספרנית שכתבתי עליו בעבר פה (שוב, אין לי כח לחפש את הלינק), שהיתה זעפנית וצעקה על כולם, והצלחתי לבוא אליה ולדבר איתה, והגענו למצב שהיא צחקה וחייכה ושוחחה איתי בכיף. זה עושה לי מאד טוב שאני מצליחה להגיע לתוך אנשים ולעזור להם להוציא את הטוב והאהבה שיש בתוכם מבעד לכל מנגנוני ההגנה
זה עושה לי טוב בלב שאני לא נכנסת למעגלי סחרור רגשות כי מישהו מזעיף פנים/כועס/צועק/מגיב בלא נחמדות אלא אני מבינה שהוא אדם עם כאבים כמו שיש לכולם.
אבא שלי חמוד. אני אוהבת אותו.
קניתי לכל האחרים שלי את ארבע ההסכמות. אני אתן להם את זה בפסח. איזה כיף!!!!
אני הולכת להתחיל לעשות עכשיו עבודה שאני צריכה להגיש, בשמחה!
אני ברת מזל בלי סיבה מיוחדת
אני הולכת לתת מחר עוד בגדים מהארון שלי!!!!
החיים נפלאים כל כך!!!
אני נהנית כל כך ללמוד קונג פו. זה מסב לי אושר עצום!
אני גאה בעצמי שעמדתי על דעתי בעקשנות היום, נגד הבירוקטיה הרפואית (אין לי כח לפרט), והשגתי את מטרתי ברוגע ונעימות!!!!!
כי עכשיו אני הולכת לאכול גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד וזה כיף גדול!
כי השופט, ספר החוקים והקורבן, לא מצליחים לעבוד עלי יותר. קלטתי אותם...חהחהחחהחה.....קלטתי אותם....והשופט הזה כזה מצחיק....שיו!!!!
כי אני מרגישה נאהבת ואהובה על ידי ועל ידי היקום. תהנו מהחיים!!!!!!