קראתי את כל הספור - האמת היא, שהוא מאד... נגע ללבי. בייחוד החוויה האיומה של בגידה של חבר טוב, ועוד בגידה... כזו. אני לא יכולה לדמיין את החבר הכי טוב שלי, שגדלתי אתו מאז גן-הילדים, עושה דבר כזה... ואני בטוחה שגם את לא יכולת לדמיין... ובכל זאת, דברים כאלה קורים. זה נורא, אותי זה מזעזע... אבל די, אני לא אמשיך בדברים האלה, לא אחזיר אותך לזכרונות קשים. תודה שחלקת את הספור ושענית על שאלתי - זה משמעותי עבורי.
את אלה מכם/ן שאבדו את בתוליהם/ן בגיל צעיר (13-14). אני מקווה שהשאלה לא תפגע באף-אחד/ת, היא נשאלת בתום-לב ומתוך סקרנות... מה מביא אדם בגיל כה צעיר למיטה? אני יכולה להגיד על עצמי שרק מהגילאים האלה יכולתי להתחיל לפתח קשר פיסי בכלל (כלומר, להתנשק, להתחבק), והדרך לאינטימיות שדרושה לי בשביל יחסי-מין מלאים היתה ארוכה... לכן מעניין אותי, איך זה קורה כל-כך מהר?
טוב סורי, הייתי עסוקה כל הבוקר. אני הייתי כמעט בת 18, והוא בן 41, האבא של הילד שעשיתי לו בייביסיטר. זה סיפור מגניב לכן לא אכנס לפרטים ואבטיח לכם כאן קבל עם ופורום שאכתוב את זה כסיפור, אתבל בקצת בדסמ (הפורום מחייב לא?) ואשגר אליכם לעיון בקרוב. מוסכם? בכל מקרה, זו היה לא רע, והייתי חוזרת על זה בשמחה, אבל לא הייתי ממשיכה את הקשר כמו שעשיתי.
גיל.. 18 וקצת אני חסרת ניסיון בערך (מזמוזים קודמים לימדו אותי פה ושם ) ונילי לחלוטין.. היא .. חסרת ניסיון ובכגל זאת.. היה נפלא.. הייתי חוזרת על זה שוב ושוב.. ובעצם.. אני חוזרת על זה שוב ושוב.. היא עדיין בת זוגתי ואהובתי
הכל כדי שפומלית לא תהיה אחרונה../images/Emo41.gif..
בתקווה שזה באמת יעניין מישהו ... הייתי אז בת 15 הוא היה בן 17 הכל היה וונילי לחלוטין \= האמת שהיה דיי כיף! מוזר שכזה, חסר כל משמעות ותוכן . חחח הרשתי לעצמי לעשות הרבה יותר מידיי שטויות ... יצאתי מופתעת לגמרי לגלות שאשכרה היה לי כיף, בכל מקרה- לא עד כדיי כך 'כיף' \= פה אחד החלטתי לפרוש בשיא הוא היה הבחור הראשון והאחרון שלי, מאז לא שכבתי עם גברים . זהו, כן כן, ניראה לי
באחרוניוּת. הפעם הראשונה שלי הייתה אי שם בסביבות גיל 16-17. הוא היה גדול ממני [באיזה גיל מפסיקים להגיד "גדול" ומתחילים להגיד "מבוגר"?] בשלוש שנים, והיינו זוג כל שנות התיכון שלי. זה היה מוזר. זה מה שיש לי להגיד על החוויה ההיא. ומה שעוד יותר מוזר, זה שאני יותר זוכרת את "היום שאחרי" מאשר את האירוע עצמו. איך הסתובבתי עם הסוד הקטן שלי, שהנה "עשיתי את זה", ואף אחד לא יודע, ועכשיו אני "גדולה", ולא בתולה וכאלה. מפגרת ממש.