פינת הסקר השבועית

אייבורי

New member
פינת הסקר השבועית

החלטתי לפתוח פינת סקרים אישיים בה לא מעניין הממוצע אלא תשובת כל אחד מכן לשאלה הכללית אין חובת השתתפות אנסה להיות משעשע בשאלות החובה היחידה של המתתפים הינה לאמת האבסולוטית השאלה השבועית סקס (ונילי או מורחב) בפעם הראשונה, איזה גיל והאם הייתם חוזרים על החוויה שוב (אותו בן זוג ואותה סיטואציה) ?

m a y S

New member
וונילי........

בגיל 14 ועשרה חודשים. שיחקתי אותה כאילו יש לי ניסיון 20 שנה. התיישבתי עליו והתחלתי לזיין אותו. אז כן, הייתי משנה את הסיטואציה כי הייתי מעדיפה להיות פחות בטוחה בעצמי להתנהג יותר כמו ילדה שזו הפעם הראשונה שלי. הייתי גם משנה את בן הזוג כי הוא היה סתם תלמיד בביה"ס שכולן רצו אז אמרתי לו: "בוא נשכב?!" יחסי בדסמ בפעם הראשונה בדיוק אתמול(חוויה בלתי נשכחת) לא הייתי משנה כלום. מחכה לפעם הבאה שלי ככלבה מושתנת ומושפלת לאדוני.........

Z o d i a c

New member
בגיל 14??

לא לגמרי סגור שהיה לי שם משהו כל כך משמעותי בגיל 14...

אייבורי

New member
ובראש הטור צועד אצבעוני המפקד

גיל 18 (אכן כן ילדים ירושלמים עושים את זה באיחור קל) בחורה שלא מזמן הכרתי ואיתה אני הולך לפארק...כל לילה והיא הייתה יפה קצת משונה... (צוחק) פעם ראשונה בים, אך מאחר ואין לירושלמים ים הלכנו לפארק חפוז (אין לכם מושג חפוז מהו למעט פעם ראשונה בפארק) כלכך מהיר שהזכרון המום. הדבר היחידי שזוכר זו את המשטרה שהפריעה באמצע
בקיצור....בפעם הבאה לא ככה אבל לשמחתי כי רבה פוציתי בגדול בפעם השניה

3שוקולית

New member
פעם ראשונה

בגיל 17.5 עם בחור בן 24 מנוסה, ללא אורגזמה ממשית וגם לא מבינה היום מה מצאתי בו אז. אגב, זה היה סקס חד פעמי.

Pixy led

New member
../images/Emo9.gif

גיל שש-עשרה וכמה חודשים, עם החבר (לשעבר), ונילי לחלוטין (המקסימום שלי אז היה נשיכה). היו שם הרבה אהבה ובטחון, וכמובן שאני לא מתחרטת על רגע.

רוני קל

New member
ממש לא חוזר לשם

אני בן 16 היא 17 תלמידה בתלמה ילין חושבת שיודעת הכל ובדיעבד לא יודעה כלום ,וגם הורי נכנסו לחדר אחרי הזיון אבל כשהיא עוד ערומה , ואני עם מגבת בדרך למיקלחת, ט ר א ו מ ה

Black Cat Tears

New member
אבוי...

אני משתתפת בצערך... אני הייתי בת 13 וחצי כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי. הוא היה בן 18... היינו יחד ארבעה חודשים. לא נהניתי ואני לא צריכה לספר לכם ששלוש שנים אח"כ יצאתי מהארון כלסבית:)

Master Eagle

New member
הפעם הראשונה שלי

הייתה בקיץ, אני בן 17 כמעט, והיא שכנה שאמא שלי הייתה נוהגת להשאיר אצלה את המפתח. אני לא יודע בדיוק בת כמה היא הייתה, אני משער שבתחילת שנות ה-40 שלה. ואמא שלי בדיוק באותו יום לא השאירה מפתח ואני חזרתי מהים מלוכלך כולי. היא אמרה שאני יכול להתקלח אצלה וזה מה שעשיתי. רק כשסיימתי, שמתי לב שהיא עומדת בדלת. הייתי עם הגב ולא שמעתי אותה.... ניסיתי לתפוס מגבת ולהסתיר את הזין שלי שמשום מה עמד לתפארת. כנראה מההתרגשות. אבל היא רק אמרה, אל תתבייש זה מאד נחמד מה שיש לך שם. משם הדרך למיטה ארכה לא יותר מדקה וחצי והיה לי משונה מאד אבל גם יפה מאד. לא חושב שהייתי מחליף את זה עם מישהי צעירה ואולי לא מנוסה. הרגשתי גבר שבגברים.

Z o d i a c

New member
ממממ....

בגיל 20, החבר הרציני הראשון שלי. איפה? במקלחת של חבר טוב שלו, בלי חומר סיכה ובלי קונדום. האם הייתי חוזר עליה? שום סיכוי. סקס חסר טעם, חסר משחק מקדים, חסר הנאה משמעותית.

Scorpius

New member
אני הייתי בן 17

היא בת 24 אצלי בחדר אחרי ג'וינט. זה קרה באחד לאפריל ככה שלקח יום עד שהחברים הקרובים האמינו לי :) לא חושב שהייתי משנה כלום, הייתי קצת לחוץ בסוף אבל זה היה חלק מהחוויה.

Pixy led

New member
אם את מוכנה לענות...

אני אבין, כמובן, גם אם לא - את חושבת שהאונס השפיע עלייך, איכשהו, במשיכתך ל-BDSM ולמעמד של שפחה? אני מתנצלת מראש אם השאלה לא במקום...

nerissa

New member
בהחלט

אבל לא בצורה שאת חושבת
זה עיקב את כניסתי לבדסמ בחמש עשרה שנים. בגלל האונס "איפסנתי" את משיכתי לקטע כי משהו בתוכי אמר שאסור לי להיכנס לזה במצב הנפשי בו הייתי, עמוסה בשדים.. נכנסתי לקטע לפני שלוש שנים רק לאחר שעברתי טיפול מסויים. אם מעניין אותך הסיפור, הוא מתועד אצלי בבלוג כקליפים

אפשר עוד שאלה?

את מתגעגעת אלי? כי אני מאד מתגעגעת אלייך. מאד. שולחת נשיקות אינספור.

nerissa

New member
תזקירי לי?

מי את בכלל? וחוצמזה - לא. בכלל לא. ממש ממש לא

למעלה