צייר בשם סקוטי http://www.freewebs.com/scottysdrawings/ הכרתי אותו בפורום בינלאומי לאספני באפי (BtVSFigs). והגרזן באמת אחד הפריטים האהובים עליי באוסף שלא לדבר על הגהינום שעברתי כדי לייבא את זה. אבל שווה הכל, באמת. הגרזן והפסל החדש Throne of the Slayer.
את שלי קיבלתי מאי ביי ממישהו שהמשלוח היה כל כך זול שממש דאגתי ולהפתעתי הגיע מפוצפץ וארוז להפליא. גם לא יודע, כשאני מסתכל על זה לעומת הקודמים נראה לי שהקרטון גם יותר עמיד הפעם.
עד 1.66 ק"ג משלוח יוצא £23.49 בלי קשר לכמה פריטים אתה מזמין. אבל מזה הם גם מקזזים VAT אז סה"כ יצא לי הסט בעלות £62.54 (כלומר £12.55 על משלוח כשהסט בעלות £49.99). כמה אתה שילמת על הסט? וממי הזמנת באיביי? אם זה לא סוד.
הסט עלה 59 והמשלוח 18.75, ממישהו שנקרא cultman1. בדר"כ אני לא קונה ממנו דברים של הו כי הוא יותר בקטע של ממורביליות סרטים וכאלה, אבל אני תמיד ברשימת תפוצה ובזמן האחרון הוא התחיל להביא דברים של הו ומכיוון שהוא אמין אמרתי לעצמי נסמוך עליו במקרה הזה. הדואר לא לקח לך מכס?
או לחילופין בהתחשב בעובדה שזה הגיע באותו הזמן שScythe מבאפי הגיעה (ועליה לקחו מכס) הם כנראה דילגו על החבילה ה"קטנה" וזינקו על הקופסה הארוכה והכבדה במקום.
ויפה, לא יצא לי לקנות מהמוכר הזה עדיין אז נלקח בחשבון. תודה על הטיפ.