לא . רמז ? אין מדובר באורנה *מסויימת* ...
נ נסיכת הכוכב New member 22/5/10 #24 מביאה איתי תמונה של מרינה קשה פשוט להביא את היכטה למסיבה אבל תמונה של המריגה בהרצליה אפשר להביא
T thankful New member 22/5/10 #26 גם מרינה לצערי לא נכנסת למסיבה ... ../images/Emo128.gif לדעתי נשבר כאן שיא (שאינו חיובי במיוחד ...) של נסיונות להכניס פריט למסיבה - כל הנסיונות הללו (בינתיים) העלו חרס בידם ...
גם מרינה לצערי לא נכנסת למסיבה ... ../images/Emo128.gif לדעתי נשבר כאן שיא (שאינו חיובי במיוחד ...) של נסיונות להכניס פריט למסיבה - כל הנסיונות הללו (בינתיים) העלו חרס בידם ...
א אישה ממאדים New member 22/5/10 #25 תגיד, אתה עושה מסיבה או יושב לבד בחושך? עד עכשיו אף אחד לא נכנס. אני מביאה הפתעה.
T thankful New member 22/5/10 #32 להלן רמז : במסיבה זו , הכניסה היא לנשים בלבד . לא כל אישה נכנסת למסיבה (למשל , הציעו כאן "אלונה" - והיא לא שייכת למסיבה) . צריך לחשוב , מי כן משתתפת במסיבה ... ב-ה-צ-ל-ח-ה ...
להלן רמז : במסיבה זו , הכניסה היא לנשים בלבד . לא כל אישה נכנסת למסיבה (למשל , הציעו כאן "אלונה" - והיא לא שייכת למסיבה) . צריך לחשוב , מי כן משתתפת במסיבה ... ב-ה-צ-ל-ח-ה ...
נ נסיכת הכוכב New member 23/5/10 #40 אולי יעל תכנס למסיבה ויש לי ברזרבה את מיכל בת שאול או את דבורה הנביאה או יעל אשת החייל שהרגה את סיסרא בתחבולה מה אתה אומר על זה?
אולי יעל תכנס למסיבה ויש לי ברזרבה את מיכל בת שאול או את דבורה הנביאה או יעל אשת החייל שהרגה את סיסרא בתחבולה מה אתה אומר על זה?
N nms24 New member 23/5/10 #38 אוקיי אני מביא את אראלה,מהסיבה שהיא ידידה טובה שלי והשם שלה מלאכית.אראל-מלאך. תגיד מה הטעם שאני יבוא למסיבה אם רק בת הזוג שלי תיכנס?
אוקיי אני מביא את אראלה,מהסיבה שהיא ידידה טובה שלי והשם שלה מלאכית.אראל-מלאך. תגיד מה הטעם שאני יבוא למסיבה אם רק בת הזוג שלי תיכנס?