ממה שראיתי דווקא העונה הראשונה הייתה
הכי טובה, הבימוי והעריכה באמת היו מעולים, ורק כמה שחקנים - נראה לי שמיקי קם וד"ר תבור מהש"ש (איך קוראים לה? נו המתולתלת... החמודה הזאת) לא משנה, כל השאר שחקו מחורבן, והתסריט היה נחמד מאוד, עם הכיתת לימוד והפרויקט וכו', אבל מה הקשר ולמה להשוות? ומה אכפת לך אם יש אלמנטים שלקוחים? זה משפיע על האם תצפה בסדרה או לא? זה מה שמרגיז אותי! המון אנשים נכנסו לכאן, דווקא בוגרים יחסית שמכורים למד"ב מחו"ל וקטלו את הסדרה רק עפ"י הפרק הראשון ואמרו שלא ימשיכו לצפות. זו בדיחה לשמה. חן ורובי עשו סדרה שהצופים והם (בעצם כולם) יוכלו להנות ממנה, שיש סוף סוף סדרה ישראלית באמת מושקעת, וידוע לי שהם ידעו מההתחלה שיש להם מוצר טוב בידיים, שהולך לפחות להצליח ולתפוס ושאנשים יאהבו אותו. ורואים את זה הרי הסדרה מושקעת מאוד יחסית לסדרה ראשונה שיס עושה בסדר גודל כזה. חוץ מזה שבהאי השקיעו 8 מליון שקל אז בטח יהיו בה דברים טובים, רק שחבל לי מאוד שהאפקטים שם (רק לפי הפרומו) נראים די זולים. כלומר, האפקטים שם בטח עלו יותר מהנפילים אבל ברמת מה שניסו לעשות זה לא מספיק. נחכה ונראה. חוץ מזה על בסיס מה אתה משווה? על משהו שעוד לא התחיל? זה מה שמרגיז, בדיוק כמו שקטלו את הנפילים לפני שהיא התחילה ואז היה להם בסיס למחשבה האוטומטית הזאת. לא רוצים אל תצפו.