פינת המד''ב - חלק 1

אז זהו, ש"הקס" היא לא סדרה אמריקאית

אלא בריטית, וזה עושה את כל ההבדל, כי בריטי זה תמיד איכותי.

אז בסיכומו של דבר

מי שרוצה לראות את הפרקים שהבאתי שיראה ואז יכתוב עליהם ביקורת, מי שלא רוצה אז שלא יראה.

תבין

שכותבים סידרה פשוט זורמים לא מחפשים תוכניות בטלויזיה ואחר כך רואים אם זה דומה ועד כמה זה דומה ולמי . אולי אתה לא מבין כי אף פעם לא ניסתה לכתוב סידרה אבל אני כן מבינה ושאתה כותב אתה פשוט זורם אם העלילה ואבל רק אחר כך בודק אותה ומוסיף ומוחק תישאל את עדן גם הוא כותב

ילד רע 16

New member
זה גם נכון,

יש רעיונות שנמצאים כבר בראש מסדרות אחרות, אבל לפי מה שידוע לי- וזה בעצם מסביר את הכל- חן חשבה על חייזרים ואמרה לרובי בוא נעשה סדרה בסגנון הזה, הוא לא ידע אם כדאי ואפשר לפתח את זה וזה באמת רעיון טוב עד שהם החליטו שזה יכול להיות מגניב והוסיפו את החללית, ושינו את החייזרים לנפילים ורובי זכר את הציטוט מהתנ"ך שהסדרה מתבססת עליו וזה עוד הרעיון הראשוני של הסדרה. בדרך העשייה של הסדרה, זה מעולה וזה הכל, בלי לפתח שטויות ודיונים ומועתק או לא ברור שחן לא חשבה על חייזרים בעצמה כאיזו הברקה גאונית, ברור לנו שהרבה עוסקים בחייזרים ושואלים ותוהים וסדרות עוקבות אחרי זה אבל זה הרעיון בכלליות

ילד רע 16

New member
ממה שראיתי דווקא העונה הראשונה הייתה

הכי טובה, הבימוי והעריכה באמת היו מעולים, ורק כמה שחקנים - נראה לי שמיקי קם וד"ר תבור מהש"ש (איך קוראים לה? נו המתולתלת... החמודה הזאת) לא משנה, כל השאר שחקו מחורבן, והתסריט היה נחמד מאוד, עם הכיתת לימוד והפרויקט וכו', אבל מה הקשר ולמה להשוות? ומה אכפת לך אם יש אלמנטים שלקוחים? זה משפיע על האם תצפה בסדרה או לא? זה מה שמרגיז אותי! המון אנשים נכנסו לכאן, דווקא בוגרים יחסית שמכורים למד"ב מחו"ל וקטלו את הסדרה רק עפ"י הפרק הראשון ואמרו שלא ימשיכו לצפות. זו בדיחה לשמה. חן ורובי עשו סדרה שהצופים והם (בעצם כולם) יוכלו להנות ממנה, שיש סוף סוף סדרה ישראלית באמת מושקעת, וידוע לי שהם ידעו מההתחלה שיש להם מוצר טוב בידיים, שהולך לפחות להצליח ולתפוס ושאנשים יאהבו אותו. ורואים את זה הרי הסדרה מושקעת מאוד יחסית לסדרה ראשונה שיס עושה בסדר גודל כזה. חוץ מזה שבהאי השקיעו 8 מליון שקל אז בטח יהיו בה דברים טובים, רק שחבל לי מאוד שהאפקטים שם (רק לפי הפרומו) נראים די זולים. כלומר, האפקטים שם בטח עלו יותר מהנפילים אבל ברמת מה שניסו לעשות זה לא מספיק. נחכה ונראה. חוץ מזה על בסיס מה אתה משווה? על משהו שעוד לא התחיל? זה מה שמרגיז, בדיוק כמו שקטלו את הנפילים לפני שהיא התחילה ואז היה להם בסיס למחשבה האוטומטית הזאת. לא רוצים אל תצפו.

לא אמרתי שזה מפריע לי

אם העניין הזה של "סדרות שלוקחות אלמנטים מסדרות אחרות" היה מפריע לי אז היו המון סדרות שלא הייתי רואה.

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo5.gif קרמבו זה איכסה...../images/Emo3.gif

שונאת קרמבו........

נועם זו סתם דוגמא

קרבו זה הסידרה הישראלית לאאא אין סידרה שקוראים לה קרבו למרוט שזה שם נחמד. הקרמבו היה מתפורה

noam270

New member
../images/Emo187.gifהבנתי את זה...רק רציתי להגיד ש

קרמבו זה איכסה

חוי1993

New member
../images/Emo121.gifחחחחחחחח

אני אוהבת נס קפה אבל לא בתוך קרמבו......חחחחחחחחחח אני לא ממש אוהבת קרמבו אלה אני מתה על זה!!!! אבל אני יותר אוהבת נס... ואגב החלפתי מאומץ חחח סתם משעמם לי אבל אני אוהבת את המאומץ הזה וזה נישאר לי
אז אם גנבתי למישהו את המאומץ שיגיד אני יחזור לקודם שלי.....

למעלה