אני הייתי מציע לו להיכנע לנאראקו ולהתחיל לשרת אותו. תחשבו על זה, כרגע אף-אחת מכול הדמויות בסדרה לא יכולה להביס אותו, הוא שולט בכולם! אם אינויאשה יצטרף אל כוחות האופל המושלמים של נאראקו, הוא אולי יחוס עליו! מוהאהאהאהא!
*מעניין חשבתי .. * ונאראקו וסאשי יכולים לפתוח בית יתומים ^^ הכולל את : קוהאקו - יתום מסכן ודורש אניסה ^^ (פדופייייילייידה ^^) רין- ילדה מסכנה דורשת אימוץ... ג'אקן..- זקן אומלל לבית אבות קאגורה -פסיכית כוסעע קאנה- אדישות מופרזת ויצרנו בית עבריינים צעירים ^^ ונאראקו אב לבנינו גם לשלך וגם לשלי ^^
אני חושב שאם נאראקו היה באמת קיים ואתן כולכן הייתן רצות אליו הוא דיי היה מנפנף את כולם ^^, אהבה זה לא בדיוק הקטע שלו עכשיו! אבל אם אני הייתי בא ומציע לו שותפות עסקית (חלק אחד מהעולם שלי והחלק השני שלו) אני בטוח שהוא היה מסכים
נאראקו דה בוס ..>_> קלטתי אותך .. אתה רוצה את נאראקו רק לעצמך הא .. בלי להתחלק בלי לשאול אותי ואת סנוביש ?!?!?!?! אם אתה רוצה להיות איתו ב"שותפות" תשאל אותי קודם, עם מחיר מסוים לשעה.. וזה לא בגלל שאני אדם רכושני...בככל לא.. אם אתה רוצה את נאראקו רק תבקש ותקבל שליש ^_^
אני רואה שכבר אינו מבולבל גם מהעצות שלנו .. אז נעבור לסאשו .. קודם יש לו את בעיית היד שהוא בטח בתסכול עמוק ממנה ..>_> דבר שני- אחיו הקטן והעלוקה דבר שלישי- ג'אקן דבר רביעי- רין .. אפילו שהיא חמודה .. נאראקו שמטריד אותו מינית מדיי פעם, וקאגורה שדיי נדלקה עליו !! אז צות לסאשי !! יתקבלו בברכה ^^