פינת היעוץ ^^

Naraku SeXy

New member
פינת היעוץ ^^

טוב, כפי שכולנו רואים, אינו שלנו נראה קצת מלובלב מכל מה שקורה מסביבו ^^ מצד אחד .. אח שקסי בטירוף שרודף אחריו ^^ מצד שני - קגומה שמקרצצת לו, ויש לו נטיות קלות כלפיה מצד שלישי- גופה מהלכת (סורי קיקיו כוסעע) ^_^ עכשיו, יש גם כמה אויבים מהצד.. יש את נאראקו שלי שדיי רוצה לרצוח אותו .. כמו כל דבר שזז חוץ ממני ^^ יש את כל "ילדיו" של נאראקו ^^ הוא מאד פורה הבישי שלי ^^ והוא גם צריל להתמודד עם שלושה אנשים שאוהבים אותו ..>_>.. אז פה אתם מוזמנים לכתוב את כל מה שיש לכם ליעץ לאינו המסכן שבמקומו הייתי כבר מתפגרת ^^ את יכולים להמליץ לו עם איזו דמות אתם מעדיפים שהוא יהיה ..איך להתמודד עם זה שהוא עדיין הניו אחרי שקגומה פיזרה את האבן ..זה בטח דיי מסתכל .. אהה וגם שכחתי להוסיף את קוגה המתחרה על אהבתו ^^ אז בבקשה ! לייעץ לאינו .. ^_______________^

*קוראת לאינו לשבת על הספא*

הוא נתון ללחץ רב, אני חושבת שאם הוא יביע את רגשותיו לקגומה, הוא יוכל לפתור שניים מהלחצים שלו:
אבן תיפול לו מהלב כשהוא יתוודה את אהבתו.
הוא יכול להמשיך הלאה ולהשאיר מאחוריו את העבר שלו עם קיקיו. >_>

MayaChan

New member
כנ"ל! אני לא מבינה למה

אתם יורדים עליה כל הזמן היא כזאת מאמי!!! ואל תשכחו גם שכל הסדרה מסופרת מנקודת המבט שלה!!!

DarkBrownLynx

New member
היא מושיבה את אינו

והיא מצבנת כזאת, לא פרחה ממש, אבל די כזאת. חוץ מזה, מה פאתום הסידרה מסופרת רק מנקודת המסט שלה??

MayaChan

New member
בטח שכן...

פעם הספוילרים היו רק עם הקול שלה,תמיד רואים דברים איך שהיא רואה אותם,ובסרטים בכלל... היא מספרת על עצמה!

Naraku SeXy

New member
XDD

לא צריך להצטער ... אני מסוגדי קיקיו הכוסע .. אז מה ? הכי חשוב זה נאראקו ^^

פולי3

New member
אמ, בסרט השני יש להם

משהו שמציל את אינו. *כאן מגיע ספוילר*
הם מצטלמים [חחחח] במכונות צילום, וקאגומה מכינה להם שרשראות. זה מציל את אינו באחד הקרבות.

DarkBrownLynx

New member
כמובן הייתי מיעצת על סאשו אבל

הוא תפוס כבר, עם רין, אז שיהיה מירוקו!!

karyn

New member
לדעתי

שקגומה תעזוב את אינויאשה ותלך לקוגה ושאינויאשה ישאר לבד ^.^ שנארקו לא ירצח את קיקיו *פחם פחם* (לא שאני אוהבת את קיקיו אבל אני יסביר לכם למה) שנארקו וקיקיו *פחם פחם* יהיו ביחד חבל הם מתאימים שקאגורה תברח ותיהיה חופשיה!! זה לא בדיוק מיעוץ לאינויאשה אבל בכול זאת....

למעלה