פינת היעוץ עם ibp1

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

גל סופר

New member
לא, היא מנסה לומר לך במילים יפות

"אתה אדם דוחה". זה לפחות מה שאני מצליח להבין.

בשביל מה הגרשיים?

וואלה הייתי בטוח בהתחלה שאתה בחורה. (לפי הסגנון דיבור) עכשיו אני יודע שאתה הומו. חחחחחחחחחחחחחחח

גל סופר

New member
נדיר

אתה יכול לשמוע את הסיגנון דיבור שלי דרך פורום? את זה לא ראיתי מעולם. עכשיו אני יודע שאתה אידיוט מוחלט.

IBP1

New member
בוקר טוב לך.

היש לך בן זוג ? אם כן אני זקוק לפרטים שלו.

IBP1

New member
עירית הנה הפריסה שלך .....

הקוסם . נסיך הגביעים . הקיסרית . המוות . את קסם של אדם . חרוצה ,חכמה וטובת לב והייתי אומר שלא יודעים להעריך אותך .האחרון עשה את טעות חייו כשנתן לך ללכת . קלף הקוסם מביע את מה שהסביבה רואה בך ,אשת חיל מי ימצא. כל מה שגבר אמיתי צריך. האישה שכל גבר היה מאושר להיות עימך . קשרייך מתחילים טוב מדי ובהמשך הם הופכים להיות רכושניים ,קמצניים ,קנאים,רודפי בצע ונצלנים. יש לך יכולת להעניק הכל מכל הלב ואז הכל מתפרק . קלף הקיסרית לא עושה טוב בסוף עבורך. אחרי שאת הענקת הכל הוא אינו נותן לך להיענות מפירות אהבתך הגדולה. הכל מאוד נעשה תיאורטי ולא מגיע למימוש . עושה רושם שהגברים בחייך לא היו אבירי נפש . קלף המוות בסוף הפריסה מרמז על שינוי . הוא שם את העבר ואת שחלף עלייך עד עתה בצד ומביא דברים חדשים לחייך. בהצלחה מתוקה.

איריס212

New member
יווו אז מה זה אומר?

שכל זוגיות חדשה שתהיה לי , לא תמצא את עצמה? אני לא יכולה להנות פירותה . כל אחד ינצל יהיה רכושני לגבי?

IBP1

New member
דיברתי בלשון עבר ......

עד לקלף המוות. המדבר על סוף מוחלט של אשר ארע בעבר והחלה שונה וחדשה של הווה והעתיד.

jewel11

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

מקווה שאפשר להצטרף לבקשת המסר הנושא זוגיות. שלחתי פרטים במסר המון תודה
עדי

IBP1

New member
הנה הפריסה .

הנזיר הפוך . 7 מטבעות. 6מטות הפוך. 5 גביעים הפוך אם בן זוגך עשה אי פעם משהו טוב ,קרוב לודאי כי לאחרונה הוא עשה כל דבר שגוי על מנת לאכזב אותך קשות. הוא לא חושב בצורה הגיונית. הוא פועל מתוך רגשות שליליים. מתוך פחדים לא מוסברים ואני לא רוצה להגיד משהו גדול יותר אך הייתי ממליץ לנתק ולעזוב ולשמור מרחק. זוהי פריסה לא נעימה והייתי ממליץ לו לפנות לעזרה נפשית.

למעלה