פינת היעוץ עם ibp1

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
פינת היעוץ עם ibp1

נא להשאיר שם פרטי + שם האם +ת. לידה+ נושא ואו שאלה ,כאן בפורום ואו פרטים למסור במייל [email protected]

יווווווווו אני ראשונה נה נה../images/Emo65.gif

איזה יופי לי
שם: גילי. שם האם: רינה. ת, לידה: 14.06.65 וואלה, אין נושא מיוחד, ושוב, אשמח למשהו כללי. אם בכל זאת צריך משו, אז הפעם דווקא בנושא עבודה. תודה מראש איציק
שבת אהבה לכולנו

IBP1

New member
8 מטבעות .

קלף המצביע על אופייך החרוץ היסודי ,הנעים . את עושה את עבודתך על הצד הכי טוב שאפשר .קשה שלא לאהוב אותך . אך תכונות אלה עלולות להביא את ירוקי העין לקנא בך .רצוי להסתיר בכיסך משהו כחול . את אוהבת את שאת עושה והכל מחייך אלייך בחזרה.

../images/Emo51.gif על המסר../images/Emo24.gif

האמת היא שהמסר אמיתי לפחות מבחינת מה שקורה בעבודה. אני עובדת בחנות למכשירי כתיבה, משום שאני אוהבת את מכשירי הכתיבה, הספרים, והדפים... פשוט חלשה למולם... הסיבה שיצאתי לעבוד היא משום שרציתי להיות קצת מחוץ לבית, חיפשתי לי חצי משרה.. ומצאתי. אלא מה.. יש איתי מישהי שקצת קשה לי איתה.... שתלטנית כזו, מנהלת החנות, שבקלות אפשר לא לאהוב אותה. קשה לה לראות אותי עומדת מעל לחמש דקות רצוף... מבחינתה, כל העובדים הם בעצם "תאיילנדים משודרגים"
אלא שאני מרגישה וחושבת כאילו יש לי עוד שיעור לעבור, ללמוד לקבל גם אותה, בלי חובה לאהוב. כחול? רוב הזמן אני לובשת כחול... (ג'ינס...) וחוצמזה אוהבת את הצבע הזה.
ידידי.
שבת קסומה לכולנו

IBP1

New member
היא פשוט "עבד כי ימלוך"...

אל תייחסי לה הרבה משמעות . את עשי מה שאת יודעת ואיך שאת יודעת.

IBP1

New member
אגב מחר לאורך כל היום את וקלפייך

אצלי בפינת היעוץ מתארחים.

Ofra m

New member
שמי

עופרה שם האם זהבה תאריך לידה 19.10.1966 השאלה שלי מבחינת זוגיות האם אשאר עם אותה הזוגיות כל חיי?

IBP1

New member
עופרה פריסתך.

הירח . 9 גביעים הפוך . המתינות הפוך. 4 גביעים. 3 מטות הפוך. אביר החרבות הפוך. אוף ..... את נשואה לו ???? תשמעי קיים בלבול מסויים בין מה שהמודע ותת המודע אומרים לך. הבלבול קרוב לודאי הוא בעקבות אופייך הטוב והבוטח. אתן לך עיצה לכי אחרי מה שהתת מודע שלך אומר לך. כאשר מחברים בין הקלף הזה אל 9 גביעים הפוך מקבלים אישיות מאוד מאוד מבלבלת .9 גביעים במצב הפוך מרמז על דו פרצופיות על אחד בלב ואחד בראש. קלף המתינות ההפוך מראה כי הקשר לא יגמר בטוב. הוא מציג תכנים הבאים מכיוון מטה . על סכסוכים על עוינות ונקמנות ,על התחשבנות . לפעמים זה יכול להתבטא בתחושה שהוא במעין תחרות מסויימת. 4 גביעים מציג אותך במצב עצירה וחשיבה על עתידך עימו. רצוי שתחשבי שוב. 3 מטות הפוך מציג אתכם לקראת שלב מסויים בו הכל מוכן לקראת סגירת העיניינים ואו חתימה ואו הפיכת הקשר לקבוע ,אך בחלק האחרון הזה דווקא יהא פיקשוש שעלול להרוס הכל.קשה לראות עתיד בקשר הנ"ל עד סוף חייכם.

Ofra m

New member
כן אני נשואה לו

והקשר הזה נסחב 16 שנה...יש לי מעצור לנתק....כי הוא לא אדם רע....אבל אני לא מאושרת

Ofra m

New member
ועוד משהו...אם אפשר

והיה ונגמור את הקשר האם תהיה לי זוגיות מוצלחת אחריו?

IBP1

New member
אני לא נעים לי להגיד לך אך זה מה

שחשתי מהקלפים : 1) אחד מכם לא אמיתי לגבי רגשותיו ומשחק בשני קולות . 2) אחד מכם לפחות לא היה נאמן לשני . 3) יש הרבה מין הניסתר מעל הניגלה בקשר שלכם. 4) אין שום דבר שמחבר בינכם . 16 שנים הם מספיק זמן ליצור מערכת מסויימת. חסרה לי שם רגש וקשר. זו לא השיגרה כמו הואקום והתהום. . מותק הרבי ממתין לך.

IBP1

New member
כל קשר אחר....

יהא יותר טוב מזה. הקשר מיצה עצמו מזמן.

יעוץ.....

שמי חופית שם אימי יפה תאירך לידה 24/7/79 שעת לידה 17:45 בעלי שחר ת.ל 22/2/78 מנסה להיכנס להיריון מזה 3 וחצי שנים האם זה יקרה בקרוב ????.

IBP1

New member
חופית שבת שלום.

אני לא פורס בנושאים רפואיים. על כל נושא אחר אשמח לעזור לך.

יואו זה מדהים

אולי תגלי לו את כל הפרטים? אם הוא מיסטיקן אפילו בינוני תני לו להרגיש לפחות שהוא עושה משהו את מגלה הכל! זה ממש לא הגיוני, פשוט מטומטם כל הקטע הזה.

למעלה