פינת היעוץ עם ibp1

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
היי jewel הנה הפריסה שלך .

המוות. השמש הכוכב המגדל הבוער הפוך. אוקי הגיע הזמן לשינוי מהותי בך עיזבי את אשר עברת עד עתה והביטי קדימה אל חייך. העתיד צופן בחובו דברים חדשים והרפתקאות חדשות ועלייך להיות פתוחה לקבלם כחוויות חדשות בחייך. הכוכב בא ומציג אותך כמוכנה ,כבשלה לשלב הבא בחייך. יותר מדי את לבד ואפילו אם את מצויה בחברת אנשים. הגיע הזמן למצוא את הצלע הזאת שתוציא אותך מבדידותך. המגדל ההפוך אומר כי את סולדת משינויים והוא בא להרגיעך כי לא תפלי והקשר יצלח .בהצלחה.

jewel11

New member
תודה ../images/Emo24.gif

מאד מזדהה עם המסר שלחתי מסר עם שאלות המון תודה
שבת שלום עדי

IBP1

New member
לא הגיע לתיבת המסרים שלי

ואם שלחת לי לתיבת המייל ,אם כמויות המייל ים שקיבלתי השבוע זה יקח זמן רב.

jewel11

New member
לילה טוב ../images/Emo140.gif

שלחתי שוב, מקווה שהפעם הגיע שבוע מבורך עדי

tzipibb

New member
עבודה

שמי ציפי שם האם מלכה ת.ל 4.4.62 שאלתי האם יהיה לי שינוי במקום עבודתי?

IBP1

New member
היי ציפי

בקצרה מאוד. את זקוקה לאוירה מסויימת בכדי להצליח לפרוח בעבודתך. . קלף המתינות מאזן אותך מציב אותך כעובדת התלויה בחברת אלה המצויים סביבה. היכולת שלך לבנות את עצמך עומדת לפי רמת אלה המלמדים ועובדים עימך ,את לא מתאימה לעבוד לבד. (דרושה עבודת צוות בעיקר עם אנשים חמים). את יכולה לקחת באופן מאוד אישי יחס ואו ביקורת שלא נראים לך ,אוירה לחוצה מאוד מפריעה לאישיותך. את מאוד רגישה ופגיעה .יהא עלייך לצאת מזה .וחברים יכולים לעזור לך.

IBP1

New member
איך את מסתדרת עם החברים ?

ואיך את מסתדרת עם המנהלים ? לברוח ,זה לא הפיתרון . המלצה שלי היא לנסות לפתור את הבעיות.

tzipibb

New member
עדכון

אני לא חשבתי בקטע של לברוח אלא האם לשנות מסגרת תעשה לי טוב, בכל אופן תודה לך

IBP1

New member
לא היא לא תעשה לך טוב.

את צריכה לדעת להתמודד עם הדברים כאן ועכשיו .השינוי כאן הוא לא ימצה את עצמו. את אינך יכולה לצפות שכל פעם שהתעוררו בעיות את תחפשי ליצור שינוי ע"י עזיבתך. לא תשיגי כלום בכך.

למען הדיסקרטיות,

בכינוי אחר. שם פרטי: שלומית שם האם: אסתר ת.לידה: 7.3.61 הבעיה שלי בעניין הזוגיות. צריך לפרט?

zvikurz18

New member
מבקש לדעת בנושא עבודה

שמי: צביקה שם האם: שושנה תאריך לידה: 10 למאי 1970 עוד שאלה בעבר התעסקתי במסטיקה והפסקתי האם כדי להמשיך כיום בנושא? ובאיזה תחום? תודה מראש קורץ צביקה

למעלה