פינת הייעוץ !

Impulser

New member
כמה טיפים

היום סיימתי קורס של יואל גבע, הבחינה ביום שני, אההההההההההההההה.... בכללי הטיפים הטובים ביותר שאני יכול לתת לך זה תשנן את המילים כמה שיותר טוב. תעזר בתוכנה באינטרנט היא מצויינת ולדעתי יש לך המון זמן כדי להכיר את המילים בצורה הטובה ביותר. אז כדאי לך להתחיל כבר עכשיו. מבחינת כמותי אין הרבה מה ללמוד לבד לדעתי, אתה יכול לחזור על חזקות, שורשים, שברים ככה בשביל להיות סגור על הכל אבל ככה או ככה אתה עושה את זה בשיעור. תתחיל מעכשיו להיסתגר בקיטונך כדי להצליח

KacheK

New member
../images/Emo41.gif סימולציות ...

אנחנו ממש קרובים למועד פברואר ... אז אני מאמין שכולם התחילו לעשות סימולאציות ( או לפחות מקווה
) הספקתי לעשות כמה סימולציות של לחמן וכמה של גבע ... האם אנשים שעשו אותם בעבר מי את לחמן ומי את גבע , יוכלו להגיד מה הרמה שלהם ? ( קשות יחסית למבחן משקפות או הרבה יותר קלות ... ) תודה מראש ! והבצלחה!

אני עושה ביואל גבע

והמורה שלנו אמר שהסימולציות שלהם יותר קשות מהבחינה.. וכמובן יותר קשות מהאוגדן (אבל את זה ממש לא קשה לראות למי שעשה גם את האוגדן), ושהרמה של הבחינה היא פחות או יותר בין הסימולציות לבין האוגדן..

בנוגע לסימולציות של לחמן...

הסימולציות שלהם די משקפו, לדעתי, אבל כמובן שלא לחלוטין וגם תלוי איזו סימולציה. יש להם סימולציה אחת שהיא ממש קשה, והיא בהחלט יותר קשה מהמבחן עצמו, אבל השאר די בכיוון, עם סטייה של אולי 10-20 נקודות (לטובה)

שאלה טובה

אלא אם כן יענה מישהו שניסה, נראה לי שהכי טוב שתתקשר שניה ותשאל, לא שזה כזה משנה איפה נבחנים. בין כה וכה אחרי דקה וחצי אתה שקוע במבחן ולא מעניין אותך שום דבר מסביב כל עוד אין רעש.

אולי תתן איזו שאלה לדוגמא

איך אתה בדיוק לומד למבחן? בקורס? לבד? עם איזה חומר?

SHARON 103

New member
תגובה

אני ניגש פעם ראשונה לבחינה לבד ועם בחינה של יואל גבע. את השאלות של צירופים פתרתי מהספר של גבע עם טעויות בודדות אבל עדיין כל הזמן אני מרגיש שהנושא לא יושב אצלי חזק... אין לי תחושת ביטחון וודאי. בגלל זה אני לא יודע על מה לשים את האצבע.....

tzvika pick

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל לדעתי רוב האנשים לא מרגישים ביטחון בנושא הזה. זה נושא חמקמק, תמיד יש את ההתלבטות אם לחלק בעצרת של הסידור הפנימי או לא, איך לחלק את האיברים וכו' וכו'. לדעתי - רק תרגול תרגול תרגול, ולאט לאט תבין איך מתקדמים בנושא המעצבן הזה.

PinkyRaSta

New member
טוב ../images/Emo210.gif

חשיבות לסדר הפנימי, מה זה אומר? אתה צריך לבחור 3 אנשים מתוך 10 לוועד כיתה נגיד, סבבה? אז יש לך 10 אפשרויות עבור הילד/ה הראשון, 9 עבור השני ו8 עבור ה3, נכון? אז אתה מכפיל אותם 1 בשני. אבל זה לא משנה אם זה דנה-דני-רותי או דני-רותי-דנה, כי זה אותם 3 אנשים, אז כאן אין חשיבות לסדר הפנימי, ולכן מחלקים בעצרת !3 כדי למחוק את כל הצירופים הכפולים האלה. אבל אם נגיד אתה צריך לבחור לוועד כיתה מנהל/ת, סגן/ית ועוזר/ת אז כן יש חשיבות לסדר. רותי מנהלת, דני עוזר, דנה סגנית רותי סגנית, דני מנהל, דנה עוזרת זה אותם 3 אנשים, אבל הסדר של התפקידים הוא שונה. לכן כאן אתה לא מחלק בעצרת, כי אין צירופים כפולים, לכל 1 תפקיד שונה.

SHARON 103

New member
רשמתי לעצמי...תודה../images/Emo140.gif

מקווה להפנים את זה לגמרי......

למעלה