פינת הטרולינג ?Problem

Xylophone

New member
זה פשוט דוחה מה שהולך פה../images/Emo5.gif

אני מצתערת שבכלל נכנסתי לפה וחוזרת להיות נעלמת.

Berethor

New member
היא לא עומדת בפיתוי

ואז מתחסדת..

Xylophone

New member
לא שמתי לב לשלט

כול כך הרבה 18+ פה בזמן האחרון שכבר לא מחשיבים את זה למשהו טריויאלי

Berethor

New member
הרבה זה עניין של השקפה ../images/Emo13.gif

רוב ההודעות בדיון הזה ומקומות אחרים הם לא 18+, אבל תרוץ טוב..

למה?

לא ראיתי אחד שחשב שהדברים שנכתבו פה היו דברים שהוא היה מאמץ ליום-יום , במה הפורום הזה שונה בהתנגדות שלו נגד התעללות בבע"ח , פדופיליה, זנות וכדומה? אלה דעות רווחות גם בפורומים אחרים עד כמה שידוע לי. יותר מזה- אני חושבת שהרוב פה גם מתנגדים ליותר מזה (מה שבפורומים דווקא לא קורה) כמו פורנו, בדס"מ וכו'. מפריע לך בעצם שבכלל מעלים את הנושאים האלה?... אני לא הבנתי מהתגובה שלך.

מפריע לה שמעלים נושאים שקשורים לסקס

במיוחד סקס ביזארי.. אבל מעצם אופיו של הפורום שעוסק בא-מיניות, ברור שנושאים כאלה יעלו כל הזמן. כל עוד הם עולים ממקום של דיון 'אקדמי' ולא ממקום של ספורי 'מה עשיתי בלילה האחרון' או פנטזיות אישיות - אני לא רואה בזה פסול. במיוחד שהנהגנו כאן את עניין הסימון בראש הודעה בעלת תוכן מיני שאולי לא כולם ירצו לקרוא. מישהו נוסף חשב כמו קסילופון?

Berethor

New member
אני חושב

שאם נצנזר פה כל הודעה או נושא שקשור ישירות או בעקיפין למשהו מיני(או רומנטי), אז אפשר יהיה לשנות את שם הפורום לפורום א-מיניים חרדים או פורום אנטיסקסואלים. בדיוק כפי שציינת זה לא שמספרים פה פנטזיות אישיות או מהללים, כולה דיונים שפתחו פה על דברים שקיימים בעולם, וגם ככה משתדלים פה לשים סימני הזהרה, וזה למרות שאין פה כמעט אנשים מתחת לגיל 18, מה עוד רוצים..

Xylophone

New member
הרגע דיברתי עם בחורה בת 25

שלא יודעת מה זה זאופיליה. איך אני מקנאה באנשים האלו

גם אני לא ידעתי עד שהגעתי לפורום

כלומר: ידעתי שיש אנשים שמקיימים יחסי מין עם חיות, אבל לא ידעתי שיש לזה שם.. וגם אם לא הייתי יודעת שיש בכלל דבר כזה, אני שמחה שעכשיו אני יודעת. ידע זה כוח.

Xylophone

New member
לא חושבת שבמקרה הזה זה כוח../images/Emo5.gif

הייתי מעדיפה לא לדעת את כול הדברים המיניים הללו מעבר לסקס רגיל ולהישאר תמימה.... אני יודעת שהייתי מרגישה יותר טוב מזה.

זו בדיוק היציאה מהמטריקס שדברתי אליה

בשרשור על מוסר. את לא יכולה להיות מודעת ולעשות את השיקולים הנכונים והאובייקטיבים אם את לא מכירה את המציאות כמו שהיא ידע זה כוח. ידע זה מודעות. ויש הבדל בין לראות דברים כאלה, לעשות דברים כאלה, או פשוט לדעת אותם ולדבר עליהם בצורה 'נקיה'/אקדמאית. תמימות זה דבר יפה, אבל זה משאיר אותך גם במקום פגיע וגם במקום מחוסר בחירה אמיתית. תמימות מתאימה ונכונה לילדים. לא לאנשים בוגרים.

Xylophone

New member
אני חושבת אחרת

וגם רואה שמי שיותר תמים בגיל מבוגר, פחות מושך אליו סטיות וסוטים. וברגע שהוא מתרכז במקרים הללו, הם מתחילים לצוץ. רואה את זה גם על עצמי ועלייך.

Berethor

New member
לא ראיתי לא שמעתי לא ידעתי

סוטים יכולים להיות לידו בין כה וכה, פשוט הוא לא ידע לזהות אותם. ממתיי מטפחת על הפנים מגנה מתאונה, הכל זה אמונות טפלות. זה כמו ילד קטן שמשחק במחבואים, ובמקום לסתתר, הוא מסתיר את העניים בידיים, וחושב שאם הוא לא רואה אז גם לא רואים אותו. התמימות היא אשליה, לא יותר לא פחות, והעולם היה ויהיה כמו שהוא, איתנו או בלעדנו.

מסכימה עם קסילופון , לא תמיד ידע= כוח.

יש דברים שחשוב לדעת לצערנו, כמו למשל מה זה פדופיליה כדי שאם חלילה הילד שלך יקלע אי-פעם למצב הזה, הוא לא יהיה לבד ותדע מה לעשות לבן יונה. יש דברים שלא צריך לדעת, אלא רק שהם אסורים. כמו למשל סקס עם חיות- כי אין שום סיבה בעולם שתרצה לדעת מי ואיך ולמה עושים את זה, זה צריך להיות מתויג בראש כ: לא לא לא !. ויש לי עוד דוגמאות. ידע הוא לא תמיד כוח, לפעמים הוא גורם לאנשים להניח הנחות מטומטמות (ואגב דווקא אנשים יותר מדי "שכליים" הרבה פעמים מאבדים את מה שאני קוראת לו "השכל הישר"). אולי בעצם, ידע הוא כוח אם אתה יודע איך להשתמש בו... אבל אני לא חושבת שכולם יודעים. אני לא מרגישה שלדעת שיש מישהו שמ***** סוסים תרם לי במשהו לחיים, להפך - חבל לי לדעת את הגועל נפש הזה. תמים = שלם ללא פגם, בגופו או באישיותו או ביחסיו עם הזולת (זאת הפרשנות מהמקרא), אין שום קשר לטימטום . נאיביות היא קונטוציה חדשה שנוספה בזמן שלנו לפירוש: http://tora.us.fm/tnk1/kma/qjrim1/tm.html

אני רואה שהבאת כבר קישור מלא למושג..

יפה. לגבי ידע=כוח. יש הבדל בין לדעת שתופעה קיימת, לבין להכנס לפרטי הפרטים שלה. כדי שתוכלי לומר שזה 'לא לא לא' את צריכה קודם לדעת שזה קיים. אגב, אפילו בתנ"ך זה מוזכר. מצויין שאסור משכב חיה כמו גם משכב זכר... וכל השרשור הזה נועד בדיוק כדי לדון בסוגיה האם התופעה הזו כתופעה היא מותרת/מוסרית/בסדר/נורמלית. מצטערת, אבל ממש לא רואה איך זה פוגם בי או גורם לסוטים להגיע אלי. [זה מתייחס בעיקר למה שאמרה קסילופון] אחת הבעיות עם אנשים תמימים וראיתי את זה בעיני מיליוני פעמים - שהם מנוצלים מבלי שהם בכלל יודעים. הסיבה שיש אנשים שרואים היום בתמימות טפשות היא בדיוק זו. כי על אדם תמים קל לעבוד ולנצל אותו ולפגוע בו מבלי שהוא בכלל יתלונן או ידע שעשו לו משהו רע. הוא בדיוק כמו ילד.. ולכן, ידע זה כוח. תמיד. ואל תערבבי את זה עם כניסה לפרטי פרטים של כל מיני סיפורים ו/או עשיה.

Berethor

New member
עינבר את לא מבינה דבר חשוב

הילד שנפגע הוא בטח אשם, בדיוק כמו הבחורה שהתלבשה לא מספיק צנוע או העזה לצאת מהבית לבלות או להיות בחרת גבר/ים, כולם יודעים שהכוחות העליונים לא נותנים לחפים מפשע לפגע, על כן כל מי שנפגע בטוח אשם. הדבר הזה גם תקף לגבי אנשים שעזו לדון במשהו שהוא לא נחמד, ללמוד על משהו שהוא לא נחמד או לדעת משהו שהוא לא נחמד, בטח אם יקרה להם משהו הם אשמים. והכי חשוב לזכור "זכותה של הפומה לרדוף אחרי אנשים‬".

למעלה