אסי וגורי
אלדד- גורי רונן- אסי אלדד: "רונן, מה קורה, יא גבר?" רונן: "מה קורה?" אלדד: "מה נשמע?" רונן: "מה קורה, הכל בסדר?" אלדד: "בסדר,מה שלומך?" רונן: "בס"ד". אלדד: "רונן, תגיד,מה אתה צעקת פה עכשיו?" רונן: "כן,שעה אני קורא לך מהחלון," אלדד: "יא מפגר,אתה תעיר את אמא שלי". רונן: "כמה זמן היא ישנה,הדבה הזאת?" אלדד: "כל החורף". רונן: "שמנמנה,שמנמנה,דביבונת מזון". אלדד: "תגיד, בא לך ללכת לאן שהוא, להביא מוחטות על נמלות לראות אותן טובעות וצועקות?" רונן:" לא, אני לא יכול". אלדד:"למה?" רונן: "יש לי חוג קפוארה במתנ"ס". אלדד: "חוג קפוארה?" רונן: "כן נרשמתי". אלדד: "ואיי,מגניב, כמה עולה?" רונן: " חינם". אלדד: "מה חינם?" רונן: "נולדתי במתנ"ס". אלדד: "וואלה?,איזה מזל יש לך אתה. מי המדריך של החוג?" רונן: "אבא שלי" אלדד: "אבא שלך, הדביל הזה הוא מדריך. איך הוא קיבל את זה?" רונן: "הוא נולד במתנ"ס" אלדד: "אתה דור שני למתנ"ס. תקימו קומונה." רונן: "אתה מסטלבט,יא זבל." אלדד: "אז מה לומדים בחוג?" רונן: "לומדים מלא דברים,כגון." אלדד: "רונן, החמצן בדרך למוח שלך עוצר, שותה קפה ,הולך לבנק,עושה סידורים. מה המצב, גבר? כן, אני בדרך למוח של רונן, אני עושב סיבוב ובא." רונן: "הסטלבטת עליי עכשיו?" אלדד: "אהה,כן,זה בדרך אליך,זה עוד מעט יגיע אליך." רונן: "אלדד. תיזהר למה תחשוש." אלדד: "מה?" רונן: "תיזהר,למה תהיה תחשוש בסופו." אלדד: "לא הבנתי את התחביר של המשפט הזה. איפה הנשוא?,איפה המושא?" רונן: "תיזהר למה תחשוש ממני,הבנת?" אלדד: "אתה מאיים עליי?" רונן: כן, אנוכי" אלדד: "בוא אני אראה לך מאיפה משתין הדג." רונן: "מה?" אלדד: "בוא אני אראה לך מאיפה משתין הדג." רונן: "לא הבנתי את השאלה." אלדד: "אתה לא מכיר את זה, מאיפה משתין הדג? שאומרים..." רונן: "מהבולבול שלו?" אלדד: "לא שאלתי אותך! ". רונן: "מאיפה?" אלדד: "איזה תיבת פנדורה פתחנו פה עכשיו." רונן: "נו, מאיפה?" אלדד: "מה זה חשוב עכשיו?" רונן: "שאלת מאיפה הוא משתין." אלדד: "לא שאלתי ,זה לא... אלוהים אדירים!" רונן: "הבטחת שתלמד אותי דברים." אלדד: "בסדר, אבל זה לא מאותם הדברים. הוא לא משתין הוא מתאפק. בסדר?" רונן: " לא,נו, די".\ אלדד: "לא, אני לא יודע. זה אומרים את זה כי אין לו." רונן: "מה אין לו? אין לו זה...?" אלדד: "זה, אין לו, אז בגלל זה אומרים,זה התחכמות כזאת." רונן: "כן, אז אם אין לו,איך הוא עושה עם אשתו?" אלדד: "אני יודע, תופס אותה בזימים ויאללה,לא חושב על הדברים האלה. מה אכפת לי,באמת?" רונן: "זה גס,זה גס. מה, גם אבא שלי עושה לאמא שלי "בוינג בוינג"?" אלדד: "לא, לא, רונן. רונן: "שובבה" אלדד: "אמא שלך אכן שובבה. תקשיב, קודם כל הוא לא דג, זה דבר ראשון. אבל אני..." רונן: "אבל יש לו קשקשים." אלדד: "מי?" רונן: "לאבא שלי." אלדד: "תקשיב." רונן: "נשבע לך,יש לו שמפו נגד קשקשים,אז זה אומר שיש לו קשקשים?" אלדד: "זה בריא ההבנה הזאת שלך." רונן: "זה הגיון בריא" אלדד: "הגיון בריא." בוא, אני אסביר את זה ככה, בסדר? זה שיש לו קשקשים לא עושה אותו דג. לאבא שלי יש פרעושים, זה לא עושה אותו כלב. או.קיי? מיצינו? סיימנו את הנושא? רונ: "אבל אבא שלך גם נובח." אלדד: "אבל הוא לא כלב. מה הסברתי לך עכשיו? שעה אני מסביר." רונן: "אז למה...אז למה לפעמים הוא עומד במרפסת ונובח?" אלדד: "הוא בן אדם מבוגר, מצטברת לו ליחה, וזה יוצא כזה "הו", אבל הוא לא כלב." רונן: "אבל שלך כלב, אל תתבייש. מה אתה מתבייש?" אלדד: "תקשיב,אבא שלי,הוא נראה כמו כלב?" רונן: "כן" אלדד: "מה,מה,מה...? רונן: "כולם יודעם שאבא שלך כלב." אלדד: "מאיפ... בואנ'ה,נתתי את זה עכשיו כדוגמה." רונן: "יש אנשים שאבא שלהם כלב." אלדד: "מי? מי?" רונן: "אתה." אלדד: "די, נו באמת!" רונן: "כלבלבון" אלדד: איזה נודניק אתה. אבא של לא כלב, אני מנסה..." רונן: "כולם גם ראו אותו בשכונה מתחכך ברגליים." אלדד:" דיי כבררר!" רונן: "מה הוא עשה? מה הוא עשה?" אלדד: "מה... גירד לו במפשעה, קורה. איזזה נודניק אתה.." רונן: "גם פעם יצא לו האדום הזה." אלדד: "דיי כבר! עכשיו אתה מגזים לגמרי!" רונן: "אתה חושש?" אלדד: "אני חושש..." אלדד[לאמא שלו]: "מה? מה?,בסדר. אבל אני תכף עולה. לא, בסדר. ב.. סיימת? אני תכף עולה." רונן: "התעוררת, שמנמנה? איזה דבה." אלדד: "אמא,כנסי לבית. כנסי הבית. אמא, את עושה לי פאדיחות כנסי הבית." רונן: "איזה דבה, רואים אותה דרך כל התריסים של הבית. כנסי, כנסי, את עושה צל על השכונה. ליקוי חמה, לירוי חמה. שמנמנה. שתוק, שתוק." אלדד: "אמא, כנסי הבית, אמא, כנסייי הבית! אמא, או שתכנסי הביתהאו שתקחי את הבית קדימה, תעשי משהו!" רונן: "אמא ש'ך לא דבה, היא מגה דבה." אלדד: "אמא, לכי אחורה, עד שלא רואים אותך. עוד, עוד, עוד,עוד" רונן: ..."[רונן עושה צליל של משאית] "תרימי המברקס. איך יצאת כזה רזה,יא שמן? בן שמנמנה אחד. אלדד, שאמא שלך הייתה תינוקת, במקום לקחת אותה לטיפת חלב, לקחו אותה לתנובה." אלדד: "דיי כבר, יא נודניק.מעצבן.