פינת ההמלצות.

פינת ההמלצות.

זה אני ברוס לי לשעבר...למי שזוכר...אז במסגרת הפינה ניתן להמליץ על כל דבר שקשור למוזיקה! עדיף לא של לינקין פארק לשם הגיוון! אז זהו אתם מוזמנים להמליץ...בתודה מראש ברוס הגדול מכולם!

הא שכחתי...ההמלצות שלי!

"מדף" הדיסק התותח של בית הבובות ועוד דיסק שאני עכשיו חורש עליו זה-"חיות מחמד" זה דיסק שיצא ממזמן של מוניקה סקס שהם פשוט פגזים,אני גם ממליץ על השיר "שובי על ביתי" של הפרויקט! אז זהו עכשיו תורכם!

noam the ninja

New member
לי יש על מה להמליץ

כבר המלצתי על הלהקה הזאת לפני זמן קצר בפורום הזה, אבל אני בטוח שלא כולם התייחסו לזה, אז עכשיו. המיני אלבום החדש של להקת ניו-מטאל ישראלית די חדשה בשם אמסטף. לאלבום קוראים "אזרחות זרה" ואני ממליץ עליו מאוד. ניו-מטאל טוב מאוד, ועוד בעברית! כאן אפשר לשמוע שירים: http://www.myspace.com/amstaf

Beautiful Scar

New member
ארוסמית../images/Emo99.gifאיירון מיידן../images/Emo99.gif

DIO
STEEL DRAGOM
ACCEPT
HELLOWEEN

Elpar

New member
שלי

אמממ.... Him - Wings of Butterfly, Wicked Game, Join Me, Sweet 666 Skid Row - Youth Gone Wild, Monkey Business, Slave to Grind, My Enemy Kiss - Crazy Crazy Nights AeroSmith - I don't want to miss a thing Me First and the Gimme Gimmes - I Believe I can Fly (זה שיפור אדיר לשיר המקורי!) אממ.... בינתיים זהו.... וכמובן שירים של POD, Deftones, Slipknot ועוד מלא... אבל למעלה זה אלה שאני כרגע שומע הכי הרבה. אה ואחרון! My Chemical של לא זוכר מי.... אבל אם מישהו רוצה (זה שיר אדיררר) תעשו חיפוש WWW - Kane

Beautiful Scar

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo2.gifגנב!!

אני שלחתי לך את השיר!! של ארוסמית!!
ואחד השירים של SKID ROW
HIM סאקס בקשר למיי קימקל זה נראה כאילו מיי קימקל רומנס XD ושל מי השיר במקורי "איי בלייב איי פליי" מזכיר לי את POD בALIVE

Elpar

New member
אממ קודם כל

אני שלחתי לך את השיר של ארוסמיט', פעם רביעית שאני אומר לך את זה :/ שלחת לי את slave to grind של סקיד רואו שזה באמת שיר מעולה... והשיר איי בליב איי קן פליי לא מזכיר את אלייב לדעתי.

Beautiful Scar

New member
אה חחח

כאילו השם שלו. בפזמון של אלייב ייש את המשפט איי בליב אי קן פליי. ואתה לא שלחת לי את ארוסמית או שכן או שלא מי זוכר

elknetld2kil

New member
דברים נחמדים

Breaking Benjamin - בכל Faktion - הדיסק החדש Allele - Closer To Habit, A Different Someone יש פה הרבה שיאהבו Bullet 4 My Valentine - All These Things I Hate Switched - הדיסק החדש שגם אותו הרבה פה יאהבו (אלא אם הם פופניקים שאוהבים את Fall Out Boy ואת אשלי סימפסון
Story Of The Year - Stereo שיר חזק Hopesfall - Breathe From Coma Evans Blue - Cold תשמעו עליהם בקרוב (לפחות אני מקווה...) ועוד דבר אחד: ללכת למכון כושר
))

Elpar

New member
עוד המלצות

Can u Dig it של The Mock Turtles שיר יפה מאוד וEminem - When I'm Gone אינפקציה - טמפון עם דם ואחרון חביב מאוד AeroSmith - Love in an Elevator שירים רגועים (ואחד מצחיק מאודדד)..... :(

elknetld2kil

New member
תשובה

אני הייתי בפורום lp.co.il אני לא ממש מת על LP (אם כבר LP אז אני מעדיף אפילו את לוסטפרופטס על לינקין), והייתי פעיל בעיקר בפורום "להקות אחרות" וקצת בשיחות. מדי פעם אני עושה לפה גיחות קצרות כדי לראות מה עלה בגורל חברי פורם LP.

Bassיסט

New member
להקות...

קורן... להקת מטאל , פאנק , רוק אנערף איך שתיקראו לזה... אני בדרך כלל לא שומע מטאל לא יודע לא אוהב צעקות וכאלה אבל להם יש ממש קצת שירים כאלה למרות זאת יש להם שירים ממש ממש יפים מבחינה מוסיקלית וגם מילים... בקיצור יש להם שירים ממש יפים!!! בין המומלצים ובין המוכרים ביותר שלהם... freak on a leash ולהקת יוסלס איי די.. USELESS ID הסיפור מאחורי ההתלהבות שלי מהם הוא ככה... חבר שלי הגיטריסט שלנו שולח לי הודעה לפני שעתיים לגבי זה שיש הופעה ביום חמישי בבארבי ת"א של שתי להקות כולה 50 ש"ח וגם ככה הוא מביא אוטו ככה שזה מסודר כזה... בכל אופן הוא אמר לי שיש להקה בשם ביצפר (שעליהם שמעתי אבל מכיוון שאני לא אוהב מטאל עם צעקות ורעש מיותר אז לא התלהבתי מי יודע מה) ועוד להקה שהוא אמר לי שאני בטוח יאהב תסיגנון שלהם כי זה סגנון פאנק כזה ממש חמוד... אז הוא שלח לי כמה שירים שלהם וממש התלהבתי מהם... (כן כן אני יודע שחלק ממכם יגידו "טוב שרק עכשיו אתה שומע מהם" אבל מה אני יעשה אין לי יותר מידי זמן להתעניין בדברים האלה... בכל אופן הם להקה ישראלית והסיגנון ממש מגניב... בקיצור מומלץ בחום!!

Elpar

New member
לא אוהב מטאל

אמממ... תתקנו אותי אבל לינקין פארק זה לא נו מטאל? :/

Bassיסט

New member
בסדר יש ויש...

חוץ מזה שלינקין זה הרבה יותר מסתם צעקות ושומעים בדיוק מה המוסיקה שלהם זה לא הכל רעש!!!

noam the ninja

New member
אתה שומע סליפנוט נכון?

ודפטונס ופוד? אתה שומע מטאל. זה שנותנים לזה שם יפה כמו ניו-מטאל, או ראפ מטאל, או ניו-טראש-מטאל (וד"א, סליפנוט זה לא טראש מטאל), זה לא אומר שזה לא מטאל.

LunaticPark

New member
חחחחחחחחחחחחחחח תעשה טובה

POD DEFTONES וכו' מטאל? ראפ רוק נקרא נו מטאל אז איך זה לא נו מטאל? רוצה לשמוע מטאל? תשמע DEVIL DRIVER קצת הארדקור? OTEP

למעלה