פינת ההמלצות.

Elpar

New member
לא הבנתי מילה

אבל אני יודע שדפטונס, סליפנוט, POD, הן להקות מעולות!!! חחח ואני ממש לא מבין בסיווג של להקות.... אז מישהו יכול לסווג אולי את Skid Row בשבילי? זה מטאל לא? איזו להקה טובה.... למה לא התחלתי לשמוע אותם קודם...

noam the ninja

New member
דבר ראשון זה ראפ מטאל

וכן, זה סוג של מטאל! אנשים, תקראו קצת על הנושא, אל תגידו מה שאתם חושבים בגלל ששמעתם כמה להקות! אנשים פה לא מבינים כלום! כמו בתאל, שחושבת שסליפנוט זה טראש מטאל (בתאל, אל תעלבי)! סליפנוט זה לא טראש! טראש זה סגנון מהיר מאוד שמאופיין בנגינה מאוג טכנית ומסובכת והגיטרות של סליפנוט מאוד פשוטות.

LunaticPark

New member
וואו מישהו פה חש

טראש אכן מהיר אבל בכלל בכלל לא מסובך אל תשחק אותה

noam the ninja

New member
סליפנוט זה לא טראש מטאל!

אפשר לקרוא לזה מטאל, אפשר לקרוא לזה ניו-מטאל, אלטרנטיב מטאל, אבל לא טראש!

LunaticPark

New member
איפה ראית אותי אומר שהם טראש?

תקנה משקפיים סליפנוט נו-מטאל טהור שב בשקט =\

noam the ninja

New member
אני תמיד אמרתי שהם ניו-מטאל!

אבל ב"איווה" הם גם אלטרנטיב מטאל. אבל לא טראש.

phoenixTheGod

New member
ארתור חשת חח :)

חח אוטפ... סתם 3> וזה איתן!!! והמלצות: Devildriver Otep It Dies Today במיוחד שני השירים The Freak Gasoline Accident,The Requeiem For Broken Hearts Element 80 Bleending Through Lamb Of God בעיקר את Hourglass,Walk The Faded Line,As The Palaces Burn As I Lay Dying בעיקר את Through Struggle,Confinded,Darkest Nights Nothingface Emery Still Remains Blindside Breaking Benjamin Mudvayne 36 Crazyfists Dead Poetic מומלץ August Winterman Bullet For My Valentine Killswitch Engage 30 Seconds From Mars טוב נראה לי יש כאן מספיק...

Bassיסט

New member
אני לא שומע סליפ נוט!!!

הם ממש אבל ממש מפחידים אותי!!! אני רציני!!!! אני מת על מוסיקה אבל הם ממש ממש ממש מפחידים אותי הלהקה היחידה שאני לא יכול לראות קליפ שלהם בלי לקבל צמרמורת!! דפטונס אני גם לא שומע... ופוד אני שומע קצת...

Elpar

New member
אההה

אני דיברתי אל בסיסט למעלה, התכוונתי לזה שלינקין הם נו מטאל, ואני שומע את כל אלה שהזכרת, אני יודע שזה מטאל.... נראה לי בלבלנו את כל ההודעות כאן :/ כינוי מטומטם? ונועם הנינג'ה לבנאדם איטי שצוחק כל שנייה זה לא מטומטם? :S חחח

Lp Fairy

New member
נמנמ

יש לי שיר אחד שאני ממליצה לכם עליו... ועם הזמן-אביב גפן.. שיר מדהים.... בהחלט מחכה לדיסק שלו..

Elpar

New member
עוד שירים!

גם השיר עכשיו מעונן של אביב גפן (אנחנו דור מזויןןןןןןן - סליחה על הבוטות P:). Skid Row - כל שיר שתמצאו!!! התחלתי להוריד שירים שלהם בלי סוף וזאת להקה פשוט.... אדירההההההההה Sweet Little Sister, Quicksand Jesus אלה גם שירים מומלצים בחום! Can I play With Madness של Iron MAiden מומלץ בקור. Everytime I Look For You של Blink 182 מומלץ בחום עם נטייה לקרירות קלה. Fade To Black - Mettalica זה אולי השיר היחידיד שאני שומע שלהם, ובלי סוף! שיר אדיר! Ac DC - The JAck , Highway To Hell, Big Balls ביג בולס שיר חמוד ומצחיק חחח Policy on the Rape - Southwest Statistic Finger Eleven - My Chemical (אבל תחפשו WWE - Kane אם אתם רוצים להוריד) וגם השיר של בטיסטה מהWWE תחפשו WWE - Batista. All the Way - Crush 40 שיר יפה מאודדדד POD - Goodbye For now, Lights out (תחפשו את לייטס אווט בחיפוש לWWE, שני אלה מהדיסק הבא שלהם סטיספיי). אינפקציה - טמפון עם דם Iron Maiden - Run to the Hills HIM - כל מה שתמצאו!!!! כולל מה שאמרתי למעלה בהודעה הקודמת וגם את השיר When Love and Death Embrace. אביב גפן - אין מלאכים בגן עדן. Big City Life של מטאפיקס (לא זוכר איך לרשום באנגלית). זה נראה לי מספיק לא? P:

המלצותיישן

רק להקות, לא? static-x- cold mudvayne killswitch engage nightwish within temptation HIM korn slayer POD to die for wheatus alien ant farm xandria epica lamb of god cradle of filth אביב גפן משינה סינרגיה pink floyd led zeppelin היהודים איפה הילד אינפקציה לא מוצאת עוד סורי

LunaticPark

New member
וואו O:

Mudvayne Wheatus KSE איזה טעעעעעעעעעעעם שמרי על עצמם עם טעם כזה מעולה :O

shigaoni

New member
נמנמ.. רוק מתקדם../images/Emo99.gif

The Mars Volta TOOL (פרוגרסיב גראנג')

למעלה