פינת הדיאטה.

פינת הדיאטה.

חמישה ימים חלפו מן היום שבו החלטתי שזהו זה. מספיק להתסכל בערגה על כל הבגדים שלי בארון ולדעת שהם לא עולים עלי כי אני כזו דאבה. חמישה ימים מלאים במוטיבציה שמסתברת כעוזרת. עפו ממני 1.5. עוד תשעה למאנננננאיק. התפריט שהדיאטנית "תפרה" לי פשוט תואם למידות שלי להפליא. אני עומדת בו בהצלחה מרובה ויאללללה איך שאני גאה בי !!!! רק שעכשיו השישבת בפתח. מה עושים? אין לי שמץ..... מקווה שאני אתגבר על כך בקלות ואצליח לעמוד בתפריט גם בימים עתירי מאכלים סביבי. פגם אחד יש בעצם בדיאטה הזו - אני מעשנת כמו קטר חדש במרוצה. מקופסא עליתי לעוד חצי. איך אצלכם ? אוהב יקר איך הגמילה מהעישון? בהצלחה לכולנו הילה - בדרך לכוסיות :))

טשטושה

New member
תרסיס אנושי חביב שכמוך...

חמדתי - כלוחמת דיאטות ותיקה... למדתי שהכיייייייייי קל זה לרדת.. הקושי הגדול - הוא לשמור !!!! שינוי הרגלי הצריכה.... ושם זו מלחמה יום יומית !!!! בהצלחה ילדונת...... טש

אצלי הבעיה היא לרדת.

לשמור על המשקל אין לי בעיה בכלל. אחרי הלידה של בני ירדתי במשקל 12 ק"ג והגעתי למשקל מופלא - שאליו אני רוצה להגיע עכשיו - ושמרתי על זה ארבע שנים בלי שום בעיה. אז עכשיו נשאר רק לרדת במשקל....... הלוואי ואני אצליח. וטושה... כלוחמת דיאטות ותיקה. מה הסוד שלך? מה עושים בסופשבוע?

טשטושה

New member
סופי שבוע........

שימי לב יקירה.... הנה התיזה שלי על קצה המזלג תרתי משמע...........חחחחח ככה, הבעיה מתחילה למעשה בסדרי העדיפויות שלנו כאנשים... אם היינו מפנים זמן להכנת אוכל בריא לרכישת מזון נכון לעשיית ספורט כל זה לא היה קורה......... אז ראשית ------> ארגני מחדש את סדר היום שללך (***אני קמה כל בוקר בחמש וחצי בשביל להספיק לצעוד בבוקר***) קניות עושים רק על בטן מלאה....כי אחרת קונים מה שלא צריך שלא לדבר על חטיפות בדרך של כל מיני.... ~~~~~
ארגני את המתכון שקיבלת מהדיאטנית... אני משוכנעת שהיא אפשרת לך מנת "חטא" אחת שבועית ודאגי שתהא לך אחת שכזו לערב שבת... גם לך מגיע פיצוי על עבודה קשה כל השבוע... לסוף שבוע אני מכינה לי את הסלטים הכי מיוחדים לפני כל שאר האוכל שאני מכינה לכל הבית... ואז יש לי המון חשק לאכול אותם כמובן שסידור הצלחת חשוב - ואני מפנקת את עצמי בקישוטים יצירתיים זה מאוד עוזר - בעיקר הפרגון העצמי... איך זה נשמע לך?......... בהצלחה מתוקה גם אני בקלחת....יום יום כל יום כל שנה - כל השנה ~~~~~ וזה נעים לסחוב פחות - האמיני לי !!! מושיטה לך יד טש

כלוחמת דיאטות ותיקה לשניה

אני יודעת את זה. כבר קראתי ושיננתי אלפי פעמים את כל הטיפים והעצות למרזה המתחילה. וזה נכון. הכי גרוע זה לעשות קניות על בטן ריקה. לא רק שקונים יותר אוכל משמין אלא גם זוללים בסופר - ולא חסר מה לזלול בסופר :) הדיאטנית שלי לא נתנה לי שום מנת חטא שבועית :( אולי בגלל שאני רק בתחילת הדרך ואסור לי לחטוא? אני אבשל ארוחה מיוחדת לערב שבת מהספר של שומרי משקל. וסלטים. המון המון סלטים - בלי שום קשר לדיאטה אני אוהבת סלטים וירקות מאוד. עם הספורט יש לי בעיה. עד לא מזמן הייתי קמה כל ב וקר בשש כדי להתעמל עם גלעד בשש וחצי בערוץ הספורט אבל הכאבים בחזה מכניעים אותי ועד שהרופאים - בררררררר עליהם - ימצאו מה הבעיה של החיים שלי עם הכאבים האלה אני מנועה מספורט. יש לך איזה מתכון נפלא לארוחת השבת ו/או לסלטים ?

טשטושה

New member
בטח - ובטח שיש.......

קודם כל תדאגי שיהיה לך את המחבט החשמלי.......נ ה ד ר !!!!!! 4 גזר בינוני מגורר 4 מלפפונים (לא קלופים) מגוררים 4-6 צנוניות אדומות בינוניות מגוררות 1 כף מיונז קל 2 כפות מיץ לימון 3 כפות שמיר קצות מלח, פלפל שחור הכל לגרר ולערבב יאמי יאמי יאמי בתאבון !!!

tina1

New member
דיאטה....

הכי טוב לסגור את הפה ולא לאכול כשלא צריך... ולשמור על הכושר הרי את מי אנחנו מרמות כשאנו זוללות... מורידים ק"ג אחד ומעלים שניים זאת בעייתנו וצרת רבות חצי נחמה...
|

רסיסונת....

גם אני...... פותחת מידי פעם את "הדלת האסורה" אצלי בארון..... איפה שתלויות כל אותן פיסות בד זעירות שפעם עלו לי על שתי הרגליים והיום לא עוד... מחכה מצפה בכיליון עיניים ...... תני לי יד...... יחד נצעד...... נחזק ונתמוך האחת בשנייה...... כשאת תסיימי את כל מה שנותר דעי לי שלי רק חצי דרך עברה...... המטרה שהצבתי לי גדולה וכבדה [תרתי משמע], עוד 17 בדרך..... להוריד אני רוצה.. יופי טופי..... בהצלחה...... אתמול קניתי שוב את העיגולים האלה שנראים כמו קלקר.....

בכיף קשת.

ובמקום העיגולי קלקר הבלתי טעימים הללו אני ממליצה לך על "טוסטעים" הוא גם טעים וגם מרזה. יש כאלה 6 בחבילה וכל חבילה שוות ערך לפרוסת לחם. גם טעים, גם מזין, וגם לא משמין. מומלץ בחום. יחד עם הסלט המיוחד שאני מכינה לי זו ארוחה ממלאת ומשביעה בפני עצמה.

לולה3

New member
אז...אצלי..אחרי שאכלתי ענבים יממה

שלמה..וטרחתם לציין בפניי שענבים זה לא דיאטה..אז התלבשתי על ה"לחמית" מקווה לטובב

ירקרק

New member
כמי שרזה...

בשישה שבועות אחרונים, למעלה מעשר ק"ג... אני מאחל לכם המון הצלחה! שיטת "רזה לתמיד" ממולצת על-ידי בחום. ירקרק בעידוד ומידע

נעשיתי ירקרקה מקינאה../images/Emo5.gif

תקן אותי אם אני טועה, העיקרון של "רזה לתמיד" הפרדת חלבונים ופחמימות? אני מכירה מישהו שירד באמצעות השיטה 20 ק"ג ושומר על ההישג למעלה מ-3 שנים. מהיכרות קרובה איתו אני למדה שצריך כח רצון אדיר ע"מ לשמור על ההפרדה ביומיום. שמחה שהצליח לך ירקרק - רד והצלח!
,,,,, ,,,,, למה נטשת שם? (

ירקרק

New member
אכן זו השיטה...

הרעיון שעומד מאחורי השיטה אומר בערך כך... שני שליש מכדור הארץ הוא מים שני שליש ממשקלו של האדם הוא מים שני שליש ממזונו של האדם חיים להיות על בסיס מים המון ירקות על בסיס מים ועוד דבר מאוד מעניין: הקיבה יוצרת A כדי לפרק פחמימות הקיבה יוצרת B גדי לפרק חלבונים כש A ו B נפגשים בקיבה - הם מנטרלים זה את זה ולכן... אסור לאכול באותה ארוחה פחמימות וחלבונים! עד 12 בצהרים - רק שתיה של מיצי פירות זהו בערך... השאר כתוב בספר
הייחודיות של ה"דיאטה" הזו שהיא מאוד לוגית ירקרק במידע מקוצר

piter pan

New member
שיהיה לך בהצלחה

נראה אותך ממשיך עם הפירות בבוקר והכריכים ה"מורכבים" חודשים ושנים. עלה והצלח

דחוף פרטים על השיטה בבקשה ../images/Emo101.gif

שלומלום לך יקרקר, גם אני רוצה להעיף איזה 10 ק"ג, אנא פרטים על הדיאטה. שלומלום

ירקרק

New member
שלומלום שואל היקרקר עונה

לשיטה קוראים "רזה לתמיד" יש ספר הדרכה מאוד קריא וקליל. יש מקומות ש"שבוע הספר" עוד נמשך... אני בטוח שתמצא את הספר. קריאה מהנה ובהצלחה! ירקרק

היי רסיס יקר

אני מלא הערצה ושמח עבורך.. הדרך לכוסיות יכולה ברגעים מסוימים להיות קשה.. אבל אם תצטיידי בהמון כח רצון כמו שאנחנו כאן מייד נארוז לך בחבילות קטנות קטנות או אז יהיה לך הכח לעבור את השישבת.... חוצמזה לא חייבים להסתובב סביב השולחן כשכולם זוללים ואסור לפזול לעבר הצלחות של ה"שחיפים" האלו .... בכל מקרה וסתם ליתר ביטחון תתלי לך את השמלה הכחולה בפינת האוכל..... חחחחח אוהב - שלא מעשן.. אך הולך ומתעגל, מתעגל והולך...

למעלה