פינת הדיאטה.

mamaliga

New member
ממי..את כבר כוסית..לא ככה...

יום דבש... עם אגוזי מייפל וקצפת.. פחחחחחחחחח
ממליגה. נ.ב: סופ"ש הגיע.........ישששששששששששששששששששש

neuron

New member
מוזמנת להצטרף אלי לאימונים...

...שעתיים אימונים עצימים ביום, ממוצע של כ 750 קלוריות שנשרפות בשעה... והאוכל- צריך לאכול הרבה רק בכדי להיות מסוגל להמשיך להתקיים.
ובמילים אחרות רסיסים- דיאטה רק כדיאטה נועדה לכישלון. את צריכה לשנות את סדר היום שלך ולהכניס מידה בריאה של פעילות לתוכו. את יודעת למשל שפעילות גופנית בעוצמה גבוהה (כזו שגורמת לשרירים לצעוק) מובילה לשריפה מוגברת של קלוריות שעות רבות לאחר שהפעילות הסתיימה?... דרך אגב, את יכולה לקבל עצות מועילות בעניין (ממני ומאחרים) בפורום של חדרי כושר (ממש כאן ליד). אם תחפשי (מצטער שלא עושה זאת עבורך פשוט חייב לזוז) תמצאי שם לא מעט שירשורים קודמים שנותנים עצות לאנשים שרצונם כרצונך לשמור משקל. בהצלחה!

neuron

New member
בכל זאת תבקרי...

...את תגלי שיש אימונים שמתאימים לכל אחד (אפילו אימונים משקמים- כאלו שנועדו לשקם גפיים פצועות או את הגוף אחרי פגיעה\מחלה).

סליחה שאני מתפרצת לך לדיאטה

ואולי כבר רשמת, את מוכנה לנדב את תוכנית הדיאטה שלך? Aני

אני מוכנה בשמחה אבל הענין הוא

שדיאטנית התאימה את הדיאטה לי אישית לפי מה שאני אוהבת לאכול. ואם את/ה לא אוהבת לאכול את מה שאני אוהבת? אם בכל זאת תרצה/י אני אנדב בשמחה ואהבה :)

piter pan

New member
כולם מוזמנים כל ערב לבוא עימי

10 ק"מ ריצה והכל יורד. לא חשוב כמה ומה אוכלים. הכל נשרף כמו טיל. בואו נעשה קבוצת כושר. ניפגש בפארק הלאומי

neuron

New member
פיטר...

...חוף הים או פארק הירקון. ואם אתה מסוגל, אז אפשר לרוץ גם יותר מ 10 ק"מ... ...ומהר!, מאוד מהר!

פיטי פיט לא חראם עלי? בקושי

עושה הליכה ככה חצי מהירה אז אתה קורא לי לריצה? לעג לרש אבל אני ארוץ איתך ואתכם בדמיון אגב אני בכלל לא זוכרת איך זה לרוץ והלב שלי לא עומד בזה תשמרו על הלב ריצה מוגזמת במאמץ מוגזם מסוכנת ללב דיר באלאק ספורט יכול להיות גם דבר מסוכן אם מגזימים איתו ראבאק כמו שכותב פיטי שכחתי כבר את הביטוי הזה ראבאק.... חחחחחחח

Amir33

New member
ואאלה גם אני

יכול להצטרף? לאכפת לי פרק לאומי או ירקון, העיקר לא ריצה מהירה מדי.

ריצה של 10 ק"מ?

פיטר אתה רוצה להרוג אותנו צעירים? הערת צד: פורסם במחקרים שונים שעדיף הליכה מהירה על הסיכונים שבריצה. ויותר עדיף.... להיוולד עם גנים טובים (

טשטושה

New member
תגידו לי מאמני כושר......

הלכתי על הבוקר כמעט שמונה ק"מ - נחשב?........... לאן הריצה הזו שאני אבין.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טש

piter pan

New member
פורסם במחקרים

שפיטר פן הוא גם מסוכן לציבור ואין לו גנים
הכל במליצה חונה ...

פורסם במחקרים ש....

אה עבדתי עליך אל תפסיק לרוץ זה משחרר אנדורפינים טובים במוח ו... מתי תיקח את כולנו לטיסת פנים? את כל הפורום ? גם אנחנו רוצים לטוס בשמיים בחיפוש אחרי האושר..... אפשר כבר לעשות תורות?

piter pan

New member
יללה - הליכה it will be

מארגנים קבוצה ? אימונים משותפים לכווץ הטוסיק וגיבוש הפורום?

טשטושה

New member
אני ../images/Emo45.gif

כמובן בעד.... בעיקר בעניין כיווץ השרירים ואוורור שרירי הלב המכווצים....... למי עוד מתאים?..... טש

למעלה