פינת הדיאטה

פינת הדיאטה

בוקר טוב לכולנו :) בוקר של אושר וקסם במיוחד לענתי, תום ודינה. ולעניננו - אתמול טיפה חרגתי מהתפריט שלי. הפירות קיץ האלה מטריפים אותי! הענבים... השזיפים..... מי יכול לעמוד בפניהם ? אז בבריכה זללתי בתאווה 3 פירות מעל המותר. בשביל שהמשוואה תישאר בעינה קיזזתי קצת מארוחת הערב אז כעיקרון זה בסדר.... התעמלות? שום כלום. סדר ונקיון בבית זה נחשב ? ואיך אצלכם ? ואוהבבבבבב מה עם הגמילה שלך מהסיגריות ? נשיקות של קסם לכולם הילה.

*חתולה*

New member
הילה

היית בבריכה, האם שחית? שחיה בהחלט נחשב כספורט ועוד איזה ספורט. ענבים זו בהחלט בעיה כי יש בהם המון המון סוכר. אבל הנה לך עוד יום חדש מתחיל החזיקי מעמד

אכן הייתי בבריכה אבל לא כשחיינית

אלא כשמגיחה, קונת ארטיקים, לוקחת לפיפי וכדומה. :) הייתי עם הבת שלי ועוד ילד שעליו שמרתי. אבל עשיתי יופי של התעמלות בבריכה.... רצתי אחריהם כל הזמן :))

אני שמח שאת כל כך נהנת...

...לסבול...
נ.ב. 3 פירות מעל למותר?!... מותר ע"י מי?... מעל מה?... את יודעת כמה קלוריות יש בפרי?...ואם הפרי הוא גדול יותר, אז כמה יש שם?...את הולכת עם משקל נייד על סוללות ושוקלת אותם ומחשבת כמות מרכיבים?... ומה אכלת לפני או אחרי?...כי יש לפעמים תגובה כימית בין מזון אחד לשני...פסטה זה אחלה...פיתות זה אחלה...חומוס זה אחלה...אבל ביחד הם סינרגטיים... לא עדיף היה לשחות איזה חצי שעה, לשרוף קלוריות ולהנות מהאוכל?... ולגבי בעלך שמדבר על הבחורה במישרד...אז תני לו כל יום הרבה פירות, הוא בטח יציאה ל"יזיזה" החדשה שלו...והיא תשמיןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! בזכותך... צאי לדרך...

הנוסע השמיני בבקשה ממך

אני לא מכירה אותך בכלל אז אל תהייה רע. בפרי יש המון קלוריות ואני יודעת היטב כמה יש בכל פרי ומה נחשב ל"מנת פרי" ומה לא. רוצה את הטבלה ? בשמחה אני אתן לך אותה. אם פעם תהיה שמן ותעשה דיאטה אז תבין כמה זה מתסכל שאתה צריך לחשוב - בהתחלה כמובן - על כל מה שאתה מכניס לפה. כשאני עם הבת שלי אז אני עם הבת שלי. בשבילה. לא חסרות לי פעמים שאני יכולה ללכת לבריכה לבד. עוד משהו ?

אני רעעעעעעעעעעעעעעעעעע...מאוד...../images/Emo8.gif

...ואני שמן, כל הבשר שלי רוקד בהליכה...ואני מזיע בריכות...ואני לא עושה דיאטות, כי טוב לי ככה...אוכל הככככככככככככככלללללללללללל...
נ.ב. באמת צריך לחשוב טוב טוב מה מכניסים לפה...

אוףףףףףףףףף

אתמול ניסיתי לא לאכול כלום ולהסתפק בשתייה. לא הלך.. בארבע בערך נשברתי וירדתי על צלחת סלט ירקות ענקיתתתתתתתתת.. התעללתי בו קשות בליווי פרוסת לחם וקצת רוטב.. עכשיו אני אוכלת את עצמי!!!

יש צורך שאני אגיד לך אמרתי לך ?

מי יכול לא לאכול כל היום. ואפשר לחשוב... בסך הכל אכלת סלט ירקות עם פרוסת לחם וקצת רוטב. אני חותמת לך שלא הגעת ליותר מ- 400 קלוריות וזה רע מאוד פסי ! בא לך להיות אנורקסית? להתעלף חסר לך בלגנים בחיים? גברת יקרה קחי עצמך בידיים ולכי לדיאטנית ואם לא אז תבני לך תפריט מסודר שתרדי בו יפה כמו שצריך בלי להישבר ובלי כלום - ואם אין לך זמן לדיאטנית ואת לא יודעת לבד אז אני אעזור לך. רק אל תעשי שטויות אני עוד צריכה אותך !

אין לי סבלנות לרשימת מאכלים על דף..

גם אין לי זמן לזה.. ואני לא מתכוונת להתחיל לספור קלוריות. בשבילי זה כמו להתחיל לספור נמשים על הגוף או משהו כזה! אני צריכה משהו חפיף.. לא.. ממוסד.

orquidea

New member
סנדוויצ´ים... כריכים... ../images/Emo21.gif

מה יותר טוב מדיאטת כזו, בדיוק בשבילך לא ממוסד... ללא ספירת קלוריות... ובוודאי שחפיף אחפש אותה ואפרסם בפורום... אם מותר? ואולי יהיו עוד מעוניינים יום טוב לכם orquidea

וואלה זה רעיון מעולה :)

פסי הדיאטה הזו תפורה בשבילך. דיאטת הלחם של אולגה רז. אם תרצי יש לי את הספר ואני אשמח לתת לך אותו.

orquidea

New member
איך אני עושה לינק לקובץ DOC

וכבר שולחת לכם את הדיאטה orquidea

עיניים

New member
../images/Emo141.gif בוקר לדיאטניות,,,,,,

ברוכה הבאה, אורכידאה, בצל קורת הפורום. קפה אין לי, אבל בואי ננסה ביחד לשלוח את קובץ ה- WORD שרצית. אז ככה: בגוף ההודעה אליה את נכנסת על מנת להגיב להודעה, בחלקה התחתון, יש כפתור הנקרא: קובץ. ליחצי עליו, ובחלון שנפתח, חפשי בהארד דיסק שלח (במרבית המקרים קבצים של WORD יושבים ב- MY DOCUMENTS ), מצאי את הקובץ הרצוי, הקליקי עליו והוא יצורף אוטומטית לתגובה/ההודעה אותה את שולחת. בטוחה שתיסתדרי, אך במקרה ולא - רק תצייצי - ונלווה אותך הלאה. בוקר לכולכם בלי קלוריות,,,,

לא נעים לי לבאס אתכן.......

אבל חייבת לשתף אתכם.... אז, כמו שכבר סיפרתי, לקחתי עצמי בידיים כבר לפני חודש.....ספורט...וספורט......והמון ספורט.......ובמיוחד לפני הנסיעה למקסיקו....
לפני יומיים המאמן שלי "שקל" אותי והופתענו לראות שהשלתי מעליי 3 וחצי קילויים....!!!!!התחושה היתה מרקיעת שחקים...... אבל, אתמול בלילה, היה הקטע הכי כייפי...וזה היה ככה: הלכתי לישון, בערך בחצות...ואני שוכבת במיטה ומתהפכת ומסתובבת ולא מצליחה להירדם.... קמתי, הדלקתי אורות והוצאתי את הבגדים, הבגדים שלא הסכמתי לזרוק ולהיפטר מהם....כי, ידעתי שיום אחד אחזור אליהם......חמש שנים....חמש שנים שאני שומרת אותם, מבטיחה להם שיום אחד הם "יצאו" מהארון..... והנה, בגד אחר בגד, שמלונת אחר גופייונת, מכנסון אחר מכנסון.......(פעם הייתי ממש קטנה...
) הכל עולה עליי....!!! וכך, באמצע הלילה החתול שלי נהנה מתצוגת אופנה מרשימה....שמלות, מכנסיים, חליפות ובגדי ים...!!!! אני בעננים !!!

חייבת מדהימה שכמוך !!

כל כך שמחה עבורך. שיחקת אותה בגדול! וזה מגיע לך.... מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת.... ועוד איך יאכל :)) מקסיקו זהירותתתתת פצצה של הלייף בכיוונכם :)) הילה - בתקווה שעוד חודשיים תכתוב הודעה דומה לזו של חייבת.

אושר....תקשיבי, ותקשיבי טוב.

ספורט, ספורט זה התשובה. עוד פרי, פחות פרי, עוד פיתה, פחות פיתה....זה בכלל לא משנה, כל עוד תתמידי בספורט, תראי תוצאות. דעי לך, אני בחודש האחרון, אוכלת, כמו שלא זכור לי מתי אכלתי כ"כ טוב, לחם, פסטות וכו´.......אבל, ספורט, לא מפסיקה להתאמן.... וזה הסוד !!!

אני יודעת את זה היטב חייבת.

את צודקת במאת האחוזים רק שבגין בעיה רפואית אני לא יכולה להתאמץ. זה כואב לי פיזית. מאוד. בינתיים אני עושה רק תרגילי חיטוב... זה לא מעייף ולא כואב. תודה ואני מאוד שמחה בשבילך !

למעלה