פינת הדיאטה

רגע רגע פסי...

זה חוקי לכתוב הודעה כזאת

../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif....ואני!!!../images/Emo122.gif

יום שני לדיאטה! אז קיבלתי ביום ראשון תפריט מהדיאטיקנית-מי מסוגל לאכול בכלל בעשר בבוקר??? ובעצם-מי מתעורר בכלל בשעות האלה????(בטח שלא אני!
) אז התחלנו עם לוחמה פסיכולוגית אדירה: פרח, את רוצה להיות יפה?-רוצה! פרח, את רוצה להיות רזה?-בטח שרוצה! פרח, זה בשבילו או בשבילך?-נווו באמת-רק בשבילי!(פחחחחחח-אבל תמריץ נהדר!) פרוסת לחם קל שחור מרוחה בגבינה לבנה(בלי טעם בלי ריח-פיכסההה)לידי. אוכלת ביסים קטנים של תינוק עם שיניים ראשונות-קוראת אתכם בפורום-רואה שאיני לבד בצרתי-ומחייכת-צרת רבים נחמת טיפשים!!! אבל מה איכפת לי אני-יפה אהיה בסוף????? זה מה שחשוב!!! מיומנה של פרח-יום שני לדיאטה!

את יפה כבר עכשיו !!!

הענין הוא שאח"כ את תהיי עוד יותר יפה ועוד יותר פצצה והכי חשוב - מאושרת עם איך שאת נראית. ואזזזזזזזזז זהירות רנואר הנה אנחנו מגיעות !!!!

Amir33

New member
מה קורה פה?

כולכן עובדות קשה ובסוף מה? בורחות לנו לפשיסטים אנטישמים בחו"ל מה רע כ"כ אצלנו אה?

רסיסים חומד....

מה קורה עם דיאטה........? אז גם אני בדיאטה.... כבר כמה ימים, ויעיד על כך אוהב שמנסה להיגמל ממקלות העשון.... יש בנינו תמיכה הדדית..... אז הנה אני שמחה לבשר ששלושה ק"ג כך נשרו להם... אבל הם רק נוזלים...

מזל טוב קשת

אצלי בינתיים טפו טפו הולך לא רע. רק ההתעמלות נדפקת אבל גם זה יפתר בקרוב אני מקווה - יש לי תור מחר לרופא מומחה שאולי הוא סופסוף יפתור לי את הכאבים האלה.

למעלה