פינת הבישיוס

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך
אבל חומד...

ב-26 ש"ח אף אחד לא מצפה לצאת עם אוצר בלום
אלה באמת לא תכשיטים במובנם הקלאסי אלא קישוטים, והם באמת קצת "המוניים" (כלומר, מיוצרים ונקנים במאסות). לפעמים אפשר לשלב אותם באאוטפיט כך שייראו יותר מיוחדים, ולפעמים הם מאוד בולטים ואין שום סיכוי למחוק את העקבות התעשייתיים-מסחריים. בואי נגיד שכשממש מתחשק לך לענוד ינשוף, זה פתרון מעולה.

niya

New member
../images/Emo6.gif את יודעת, כל אחת

ומה שאצלה נקרא תכשיטים אני לא עונדת בכלל, ככה שממש לא משנה לי מי עונדת מה. בעיני יפה - סבבה, לא אכפת לי אם זה עלה הון או גרושים, ולא אכפת לי ממה מיוצר. בעבר ענדתי המון טבעות ועגילים, ויום אחד הפכתי לאלרגית למתכות, ככה שאני מניחה (טרם ניסיתי) שאני יכולה רק לענוד זהב. אממה? למי יש כסף להוריד על טבעת שאולי בעוד שנתיים לא תיראה לי יותר? אני גם לא מתה על הצהוב של הזהב ככה שרק זהב לבן הולך במחוזותי... בכל מקרה, את מוזמנת להתחיל להריץ כאן שרשורים על תכשיטים יותר מיוחדים, נאחנו תמיד נשמח

קשכפית

New member
גם אותך הבנתי. תודה

לגבי זהב אגב, גם אם לא אוהבים את התכשיט יותר לזהב נשאר ערך, אפשר להחליף אותו, אפשר לזקק אותו בקיצור אפשר למחזר חלק מההשקעה כזה זהב. לגבי הצעה שלך לשירשור, זה לא יתאים לכאן לא בסגנון של מה שאוהבים כאן בדרך כלל ולא במחיר. אז עדיף שלא. כמו כן הטעם שלי הוא תמיד לא מיין סטרים אז מעדיפה שלא. תודה על ההצעה אבל

בלונד23

New member
קשכפית, זה עניין של טעם

לא אהבתי את ההתנסחות שלך, האמת? זה לא ממש נחמד להגיד למישהי שמתלהבת מתכשיט חמוד ולגמרי אופנתי שהיא לא מבינה בתכשיטים, או שזה פושטי. זה ממש לא נחמד מצדך! אם את זוכרת, כשהעלית לפה שרשור של הבגדים שלך הגולשות לא בדיוק התלהבו ואת נעלבת, אבל אף אחת לא כתבה לך שהבגדים פושטיים. ואפילו ככה נעלבת. תכשיט לא חייב לעמוד בקריטריונים של עלות כדי להיות יפה וחמוד. ושיק זה עניין של דעה. לדעתי הינשוף הזה חמוד מאוד ושיקי לחלוטין.

קשכפית

New member
את לא אוהבת את ההתנסחות שלי

וגם לא יורדת לסוף דעתי. לא נורא, קורה. וניתן להבין מההודעה שלך שלדעתך אני ממש לא נחמדה ולא חמודה וזה בסדר. ולגבי מה שהזכרת השירשור על הבגדים - תרשי לי לחדד ולהסביר נקודה חשובה לא נעלבתי אלא שזה היה משחק מכור ואני יודעת את זה. ואסביר את עצמי מטרת השירשור להזכירך היתה להעלות תלבושת שונה/חריגה/צבעונית/לא סטנדרטית ועם מעוף ומה שאני לבשתי, אם זה יפה או לא יפה זה דיון אחר, אבל זה היה שילוב יחסית לאחרות נועז, אחר, מורכב ויוצא דופן יותר מכל מה שהועלה שם, שוב הנקודה לא היתה לבוש יפה, שיקי או מודרני, הדגש היה על שילוב אחר ונועז. ואני הבעתי פליאה על כך שלא היתה שום תגובה, לא לטוב ולא לרע. לא חיפשתי מחמאות. אלא שמה שהעלתי תאם להגדרת השירשור ורק אלי לא הגיבו. זה היה מוזר בעיני ושיתפתי אתכן. אם הייתי מחפשת חיזוקים ומחמאות על דרך ההתלבשות שלי הייתי הולכת על המיין סטרים, מתלבשת כמו כולם במנגו וזארה (ירחם השם) אבל אני לא, עד כאן סוגרת את הפינה הזו. פורומים קיימים לעניות דעתי גם כדי להחליף דעות ומחשבות.

yaeli008

New member
חלש, אחותי

כשהעלת את הגדים המיוחדים שלך , הרבה, כולל פאן פייר בעצמי, החמיאו ועודדו אע"פ שזה לא היה גרוייסע מציעס, מה שהעלת. אבל ככה להכפיש את מה שהיא קנתה? לא אוהבת, אל תגיבי, או תגיבי בעדינות. ו
לפאן פייר שלא טרחה לענות לתגובה נמוכה כשלך.

בלונד23

New member
לא כ"כ הבנת אותי

לא אמרתי שאת לא נחמדה וחמודה, ממש לא! אמרתי שהאמירה שהתכשיט פושטי, הזלזול לגבי התכשיט, לא היו במקום. לפעמים אנשים נחמדים וטובים אומרים אמירה אחת מעצבנת, זה לא הופך אותם ללא נחמדים. אז בואי נחליט שיהיה לנו אחלה שבוע :)

SimplyMe1

New member
היא לגמרי המקרה-הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו

מסכימה איתך בלונדי- כשקשכפית העלתה את השרשור עם הבגדים המצולמים שלה, לא הייתי מעלה על דעתי לכתוב שזה נראה ..האממ...
,למרות שהיא שאלה בזמנו מה דעתנו על הבגדים. אז אפשר להתנסח עם טיפל'ה יותר טקט.ממש קורטוב ממנו לא יזיק.

Fun Fair

New member
יקירתי, נאה דורש, נאה מקיים.

יש אנשים שהפרוטה בכיסם והם יכולים להרשות לעצמם תכשיטים משובצים בעיצוב אישי. יש כאלה שבנזוגן צורף במקצועו ויכול להכין להם כל העולה על דעתן. יש כאלה שלא הולכות עם תכשיטים ולכן לא מוכנות להוציא הרבה כסף על מוצרים מסוג זה. ויש כאלה שפשוט לא אוהבות תכשיטים מהסוג שאת מדברת עליהם, כי הם נראים לה way 2 much. עניין של טעם. כמו שכבר רשמו לך- אף אחת לא הולכת לחנות כמו אקססוריז ומצפה למצוא שם את הלהיט הסופר-יחודי הבא ב 26 ש"ח. ואל תביני אותי לא נכון- לא נעלבתי ממך ועם כל החיבה שלי אליך, אנחנו כבר יודעות שהטעם שלנו שונה לחלוטין ואני ממש לא מתרגשת מזה, אבל התגובה שלך *כתגובה* היא מכוערת ולא לעניין (במיוחד אחרי עניין התחרות, ששתינו יודעות על מה מדובר). אני בטוחה שאם מישהי היתה אומרת לך ש"את מעלה תמונות של בגדים שנראית כמו גיבוב של סמרטוטים מהודו ב 10 ש"ח שלא ממש ראוי לקרוא להם בגדים"- זה לא היה ממש משמח אותך (גם אם היתה רושמת לך "אל תעלבי" ו-"אני מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת"...). נכון? ואם מישהי היתה רושמת לך ש"התכשיטים של ניב מזכירים לה את הסחורה שמוכרים בשוק במזרח ירושלים ובאופן כללי מזכירים את גיבוב התכשיטים שהזקנות עונדות למסיבות חינה"- זה לא היה נורא כיף לשמוע, נכון? אז לא, אני לא חושבת שאת מתלבשת כך ואני לא חושבת שהתכשיטים של בנזוגך זולים, אבל אני מנסה לומר לך שצורת ההתנסחות שלך מאוד לא לעניין. אני מכירה אותך ומבינה את כונתך, אבל יש כאלה שלא, וחבל.

קשכפית

New member
צודקת ../images/Emo20.gif

לא התכוונתי לפגוע בך, מה שכתבתי היה משהוא כללי. אני מתנצלת ומבקשת סליחה שככה זה יצא.

Litalxo

New member
משקפי שמש ב 150 ש" מאופטיקנה וטיפ!

המשקפיים עלו לי 150 ש"ח במבצע (במקום 399). כבר חודש אני בלי מקפיי שמש, מאז שאבדו לי הריי-באן שלי. עם ריי-באן קלאסיים במסגרת זהב גמרתי! הזוג הראשון שהיה לי נשבר (תמיד נופל לי), השני נגנב לי (מהראש בפרו!) ואת הזוג האחרון איבדתי. החלטתי שמעכשיו אני לא משקיעה הרבה כסף במשקפיי שמש, ומחפשת משהו שלא נופל כל הזמן.. בכל מקרה, חזרה לאופטיקנה, כאמור בישיסתי משקפיים יפהפיים ב 150 ש"ח שמחה וטובת לבב שבתי לרכבי, הנחתי את המשקפיים על אפי ויצאתי לדרך הביתה. ותוך כמה שניות כל המסך לפניי התמלא אדים! לא ראיתי כלום, נאלצתי להסירם ולהסתנוור כל הדרך הביתה. וכששבתי הביתה נזכרתי, שבמסכת הצלילה שלי אני שמה משחת שיניים בכדי שלא יהיו אדים בתוכה (משהו בעמילן שבמשחה מונע אדים). וחשבתי, אם זה עובד על מסכת צלילה, למה לא על משקפיי שמש??? אז מרחתי את העדשות במשחה ושטפתי היטב וזה עבד! ברגע הרשאון היו קצת אדים, אך תוך שניות ספורות התפוגגו לחלוטין! אז אם יש לכן משקפיי-שמש עם נטייה לאדים, יש למרוח את הצד הפיני של העדשות במשחת שיניים (רק משחה, ג'ל שקוף לא עובד) והבעיה נפטרת

niya

New member
שווה!../images/Emo24.gif

המשקפיים כמובן, וברור שגם הטיפ! אני קניתי משקפי שמש באופטיקנה והחלפתי אותן בדיוק מהסיבה הזו - יתר אדים על הזגוגיות עכשיו אני הולכת לנסות את השוס הזה על המשקפת של הבריכה

בלונד23

New member
צעיף משי מהמם ב-22.80 טבין וטקילין

באקססורייז. יש 70% על כמעט כל החנות אני חושבת לחזור לשם ולרכוש עוד צעיף או שניים :)

niya

New member
ואני התחדשתי היום במכנסיים

מדליקים ב- 40 ש"ח (39.90 אבל מי סופר?
) בעודפים של גולף בקניון האחים ישראל בירושלים. יש לי כבר את אותם מכנסיים בשחור (אתן הגעתי במקרה לחנות היום)ף ורכשתי לי עוד זוג בצבע חום כהה

niya

New member
וגם סווטשירט - סריג

יש לזה שם ואני לא זוכרת - מין קרדיגן כזה
באותו מקום ובאותו מחיר

למעלה