פינת הבישיוס

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
פינת הבישיוס

עם איזה שקיות שופינג ממש שוות חזרתן השבוע הביתה?

מצעים בזול לבית החדש

סדין ב-30 ש"ח, ציפיות בעשרה שקלים ליחידה וציפה לשמיכה זוגית ב-60 ש"ח, הכל מכותנה סרוקה. וגם זוג מגפי פלסטיק קלילים לאחיינית בצבע ורוד וב-20 ש"ח. הכל מהמשביר

כותנה יותר איכותית כי בתהליך הייצור "מסרקים"

את הסיבים כדי לנפות את הפחות טובים.

niya

New member
והבד יוצא מבריק בעקבות

התהליך שתיארה נעלולללה

niya

New member
איזה סבבי../images/Emo13.gif

אני מתה על כותנה סרוקה זה הכל סט אחד? ומי היצרן??
אני מחזיקה את עצמי בכוח שלא להכנס לכיתן (או לגולף אנד קו) בגלל שארון המצעים אצלנו בבית מתפוצף, ועוד סט אחד כבר יהיה באמת מוגזם (אני חושבת שבמשך למעלה מחצי שנה לא ישנו עם אותו סט פעמיים, ואנחנו מחליפים לפחות פעם בשבוע סט מצעים

לא סט

אני לא אוהבת סטים, מעדיפה לקנות כל דבר בנפרד בצבעים חלקים או קרובים לחלקים. לצערי, אני לא זוכרת את שם היצרן. המצעים הונחו למשמרת אצל אמא, כי אנחנו על ארגזים והחל מעוד שבועיים וחצי גם הומלסים.

niya

New member
למה הומלסים?../images/Emo12.gif

ובלי קשר, אני חולה על סטים. משתגעת מכל היפהפיים האלה של כיתן

אני מעדיפה חלקים ../images/Emo13.gif

חוזה השכירות נגמר בעוד שבועיים, הדירה תהיה מוכנה רק בעוד חודשיים. בינתיים כנראה נעבור להורים

niya

New member
ואי אפשר להאריך את חוז השכירות בעוד

קצת?

הוא לא רוצה

למעשה הוא עמד פה באמצע הבית וצרח עליי שאנחנו מזוהמים (ותאמיני לי שאנחנו הזוג הכי קונבנציונלי בעולם) עד שפרצתי בבכי. לא שהוא הפסיק אחרי שבכיתי, פשוט לא שמעתי כלום מבעד לדמעות.

niya

New member
ולמה, אם יורשה לי

הבחור הרשה לעצמו את זה? ולמה בדיוק את ם מזוהמים. כי אתם חיים בחטא?

לא יודעת

הוא ציפה שנשקיע בדירה מאוד, שנטפח אותה כאילו היא שלנו, ו-וואללה, לא התאים לנו. באנו לאכול ולישון בה, לא לצבוע ולסדר ולקשט דירה שבמוצהר היתה לנו בה שנה פלוס-מינוס מלכתחילה. ואז אמרתי לו שלשכן מלמעלה יש נזילה וכל התקרה התעבשה, וזו כבר היתה עילה לפתוח עליי את הפה שכתבתי לך עליו מלכתחילה. מאוד מעליב, וכמובן שהשכן מלמעלה טוען שאצלו לא נוזל כלום. בטח שלא! נוזל מתחת לבלטות.

niya

New member
נו, טוב, אם נפתח את התיבת פנדורה הזאת

של בעלי דירות ודירות שכורות, נראה לי שלא נצא ממנה... אני כבר מפוצצת לגמרי רק מהחיפושים ומההלל והשבח שאנשים מהללים את החורים המעופשים שעליהם הם דורשים סכומים אגדיים וטוענים שהם עושים לי עוד טובה שהם משכירים לי את הנכס היקר שלהם

בלי לפתוח שום דבר

זו הפעם הראשונה בחיי ששכרתי דירה, וככל הנראה לא אמהר לשכור שוב.

Fun Fair

New member
יש לי יש לי יש לי!!!

בישיוס שווה לזוגי- 3 סוודרים מקסימם ב 100 ש"ח בתמנון, מעיל כאילו -טרנץ בצבע אופוויט בשבילי (80 ש"ח בתמנון) ו*ה*שוס!!!! שרשרת ארוכה ומדליקה שהתליון שלה הוא....ינשוף!!!! עלתה 26 ש"ח בלבד אחרי 70% הנחה באקססוריז. כמות המחמאות שאני מקבלת זה משהו שלא יתואר!

niya

New member
../images/Emo2.gif

מהמם! וזה בדיוק הזמן להתבאס קשות על זה שאני לא עונדת שרשראות

קשכפית

New member
אל תכעסו אבל אני חייבת להעיר....

משהוא לגבי תכשיטים, אני המון זמן מתאפקת ולא יכולה יותר. בנות התכשיטים שאתן כותבות עליהן ומליצות עליהן, צר לי אבל זה ממש אבל ממש לא ליגה, אלו תכשיטים שלא מתאים אפילו לכנות אותם תכשיטים, הם עשוים מחומרים פושטים, הם תעשייתיים ומיוצרים באלפים ואין להם שיק, אני מתפלאה כל פעם מחדש שאתן מספרות ו/או מראות שרשרת כזו או אחרת ומתלהבות ולי זה נראה כל כך צ'יפ, לא בעל יחוד או אופי או סטייל. מקווה שאתן מבינות על מה אני מדברת. בקיצור בנות, אלו לא תכשיטים, לא במובן הקלאסי של המילה. הייתי מצפה לראות כאן יחס יותר שיקי לתכשיטים. ועכשיו יאלה לזרוק עלי אבנים? חה חה לא כדאי. שבת... peace and love ביי

למעלה