פינת האנרגיה

ToryMaster

New member
פינת האנרגיה

וטודע לארדן על הרעיון
זה הולך ככה, הודעה מסוימת תתפרסם ברחבי תפוז: אנשים שמרגישים חלשים נפשית, שמרגישים מוצפים באנרגיה שלילית ושיש להם קשיים בחיים יוזמנו לפנות אלינו ולפרט על הבעיה שלהם, אנחנו בתמורה (בגלל שאנחנו כל כך טובי לב וכל כך נחמדים) ניצור מעין טקס (כל אחד והטקס האישי שלו) שנועד לשליחת אנרגיה חיובית לאדם המסוים. הרעיון הוא לעזור לאנשים שזקוקים לזה, וגם להחליף חוויות האחד עם השני בנוגע לטקסים שונים, ותחושות שונות במהלך הטקס. מה דעתכם?

ToryMaster

New member
אני מבינה

שזו תגובה חיובית? יופי, מחמאות על הרעיון לארדן בבקשה

Jerald_Admonds

New member
ובכן

לא צריך עדיין לשמור על כמה קווים מנחים לכל אלו אשר רוצים לעזור? כדי שעזרה אחת לא תתנגש בשניה?

רעיון גרוע לחלוטין..

זה אולי יועיל למס' אנשים,אך יפגע בקהילה "שלנו".דרך החיים שלנו תתפס כדבר מסחרי,וייתכן ואנשים יפתחו את זה לכיוונים שונים. חוץ מזה שאם מישהו לדוגמא לא מאוזן,ושולח אנרגיה "שלילית" לאחד הגולשים הגולש יפגע,וגם שם הפורום. חביב הקסם

ToryMaster

New member
הום

אז לדעתך ניסיון לעזור למישהו ובכך אולי לקדם את הקהילה כקהילה בתפוז, וכקהילה בכלל, ולקדם את המודעות למה שהמאגיה היא באמת, זה דבר רע?

אני אישית מתנגד לרעיון...

כמובן שלעזור לקהילה ובלה בלה בלה זה טוב ויפה..אבל תחשבי על זה שכל אחד יבוא ויבקש טיפול..כאלה שסתם משעמם להם..בזבוז אנרגיה של ממש... רוצה לעזור לאנשים?יש המון דרכים.. אני חושב שכמה שלא ניתן,אנחנו יכולים להפסיד,והרבה. חביב הקסם

חבל שאתה חושב ככה...

אני חדש פה לחלוטין לא יודע איך אבל במקרה הגעתי לפה וסתם דפדפתי בהודעות, חביב הקסם היקר באמת חבל שאתה חושב ככה זה דווקא נשמע לי רעיון מעולה, אולי באמת הם יצליחו לעשות שינוי, אתה מזכיר לי אני מאמין שאתה יודע מה.... פרצ'ס.... יש לו את הטבעת המדהימה והוא כמובן רוצה לשמור אותה רק לעצמו, עזוב שזה דוגמה רעה אבל שיש לך כל כך הרבה ושיש לך כל כך יפה יעשה את זה רק יותר יפה ויותר מדהים אם תחלוק את זה עם אחרים.... זה כל היופי, לחלוק לתת , זה הקסם, זה האהבה, זה מה שמדהים.... מקווה שתבין למה אני מתכוון, כמובן שאין לי כוונה לפגוע בך וואלה אפילו לא קראתי עד הסוף פשוט אני מקווה שהבנתה לאיזה כיוון אני הולך, בהצלחה לך נשמה טובה.... אני יודע שאתה תלמד שלתת זה הכי יפה.... :)

אבל אני בכל זאת מודהם לטובה מכם

אני יכול להבין למה אתם מפחדים לקבל אנרגיות רעות, לא חסר מאלו באינטרנט אבל אם תדעו ללכת לפורומים הנכונים יש אנשים שיקבלו אותכם ביידים פתוחות בידיים אוהבות, אני חושב שאתם צריכים לשקול את הרעיון, יכול להיות שאני טועה מה אני יודע אני כולה שנייה וחצי פה אבל איך שלא יהיה, שיהיה לכם בהצלחה, אתם נשמעים לי אנשים מדהימים, תמשיכו לאהוב:) בצלחה חבר'ה:)

ToryMaster

New member
הום

ומה אם האנשים שולחים מסר נגיד... אלי, ואני נותנת כל שבוע אדם אחד שאנחנו שולחים אליו את האנרגיות? אני חושבת שאפשר לסמוך עלי לזהות מה אמיתי ומה לא.

למרות שאני חדשה פה..

אממ יש לי 2 תגובות.. לעזור זה תמיד טוב...אבל לא כשאתה לא מכיר את הבנאדם לכן שליחת אנרגיה במצבים כאלה לא הכי טובה... אנחונ עלולים לאבד את האנרגיות שלנו (וזה מסוכן-מנסיון) על משהו שאנחנו לא מכירים ולא מודעים לאיזה סוג כוח אנחנו שולחים את האנרגיה... לפי דעתי אם אדם רוצה עזרה... זה מתאים שהוא ישרשר פה.. אבל שפשוט מישהו שיש לו אחת הכוח...באותו הזמן ןומעוניין לדעת יותר ולעזור יפנה לאדם בפרטי... ככה גם זה יחסוך הרבה בזבוז אנרגיה.. וגם האדם יוכל יותר להיפתח, לדדבר עם מישהו אחר...לשפוך הכל:) כל מיש שצריך, א ני פה בכל מקרה(עד גבול מסויים...כמובן) אבל לדבר ולהקשיב-תמיד ניר.

the count

New member
רעיון רע לחלוטין

הרעיון ביסודו שלעזור לאנשים במצוקה הוא מאד נחמד ויפה, אבל אינו פרקטי אלינו. הדבר לא רק ש"ימסחר" את הקהילה שלנו, אלא גם יציג אותנו כמנסים להצטדק על אמונותינו והדרכים בהם אנו בוחרים ללכת בחיים. ברגע שנתחיל עם זאת יגיעו לכאן כל מיני אנשים שיבקשו שנעשה טקס כזה או אחר בשבילם, ויצדיקו את זה בכך שהם מרגישים חלשים נפשית, במצוקה או חסרי אונים. הדבר יבטל לחלוטין את רעיון הלמידה של המאגיה ויציג אותה כ"ג'יני בבקבוק" להמונים. אנחנו קהילה בזכות עצמנו, ובזכות הרעיונות שאנחנו מחליפים על גבי הפורום, ואנו לא צריכים חיזוק מקהילות אחרות, ובטח שאנו לא צריכים מגפה של המון מיואש. אני אישית חושב שאפשר להחליף רעיונות, חוויות ותחושות שנגרמות בטקסים בינינו לבין עצמנו כאן, באי-מייל, באיי.סי.קיו ועוד דרכים. אולי אפילו כדאי לקבוע מין מפגשון, הרי ברחבי העולם נוהגים כך. אני אישית מתנגד לרעיון וחושב שהוא יזיק לקהילה שלנו ולתדמית המאגיה בכלל.

THE gray

New member
אמממ...

אני מסכים עם זה שבנאדם זר.. שאנחנו לא יודעים מי הוא ולא מכירים אותו לשלוח לו אנרגיות זה באמת בזבוז כוח.. אבל הרעיון של ההחלפות חוויות ורעיונות בזמן שליחות אנרגיות הוא מעולה.. אז אולי במקום לחפש מישהו באינטרנט נעשה רשימה של משתתפים קבועים בפורום וכל שבועיים שלוש נעשה כישוף\שליחת אנרגיות לכיוון אותו אחד.. וכמובן שאם ניפגש אז הרעיון בכלל יכול לעבוד.

P o M i K i

New member
בעיקרון זה רעיון טוב

ואני זוכר שהמדריכ הלשי לרייקי שלי אמרה לי שיש פורמי רייקי שעושים את זה. אבל תכלס זה ימסחר את הפורום והיו כאן כל הזמן אנשים שיבקשו שיעזרו להם וזה כבר ממש יפריע אולי אם נעשה את זה רק לאנשים פעילים בפורום או מה שהציעו למעלה.

P o M i K i

New member
אופס... סליחה:( ***

ואני זוכר שהמדריכה השלי לרייקי שלי אמרה לי שיש פורמים*

Envenom

New member
כן ולא..

הרעיון עצמו לדעתי מעולה. לעזור לקהילה ובכך לקדם את מעמדנו בתור האנטי-תזה של מכשפות מכוערת עם אף ענק זה רעיון נהדר. אבל.. כמו שיצא לי להכיר אנשים ברחבי הגלובוס הקטן והנחמד שלנו, לא כולם באמת צריכים כזאת עזרה. לפעמים האנרגיה שאנחנו יכולים לשלוח היא לא בדיוק מה שהבנאדם צריך. לפעמים הבנאדם לא צריך בכלל איזשהי אנרגיה והוא בא לפה כדי "להעמיד אותנו במבחן". יש הרבה שימציאו בולשיט בשביל לבזבז את זמננו ולהשיג צחוקים על חשבוננו. אני בעד הרעיון בכלליות, אבל נגד מה שהוא יכול לגרום. אם אנחנו רוצים להיות "קהילה עוזרת" ובאמת לעזור לאנשים ע"י שליחת אנרגיות אליהם סבבה.. אבל לא לקרוא לאנשים לבוא. אם אתה מכיר מישהו שזקוק לזה באמת- אני רק בעד. אם יש מישהו שנראה לכם שזקוק לזה- לשאול אותו קודם. שורה תחתונה: כן לרעיון, לא לפירסום שלו

THE gray

New member
אני...

חושב שהרעיון מתפתח לכיוונים לא טובים, הפכתם תא המטרה של הרעיון ליחסי ציבור לקהילה המבעבעת שלנו.. וזה לא צריך להיות ככה כי כמו שאמרו רוב אלה שיבקשו מאיתנו שנשלח להם אנרגיות יעמידו אותנו למבחן במקרה הטוב.. המטרה של הרעיון צריכה להיות השיתוף של החוויות שלנו אחד עם השני.. ובגלל זה אני מאין שצריך לשלוח את האנרגיות כלפי כותבין קבועים בפורום או לכיוון מטרה מסויימת... כמו השלום וכו'..:)

ToryMaster

New member
הו (טריגרי למדי)

יורשה לי לתת דוגמה? יופי. יש לי חברה, שלאורך תקופה של מעל שנה כבר נאנסת, אונס סדרתי, קבוצתי. כמה שאני אל מנסה (וזה כולל טקסון שבועי), אני פשוט חושבת שהאנרגיות שלי לא מספיקות כדי לעזור לה, כי כלום לא משתנה. יש אנשים כמוה לדוגמה, שלא מכירים מישהו שיעזור להם מבחינה אנרגטית, כשזה יכול מאוד לעזור להם. למה שאנחנו, כקהילה מאגית, לא נעזור להם? אני לא אומרת לעזור לכל מי שמגיע לפורום ומבקש, כי זה יהיה יותר מדי. אבל כשזה מישהו בשבוע, ששולח לי (למשל) מסר ומפרט בו את הסיפור שלו, ואני בוחרת בין רבים, במי אפשר לבטוח ולמי אנחנו יכולים לעזור.... אני סומכת על עצמי, מה איתכם? ובנוגע להתמסחרות ולזה שזה יראה כאילו אנחנו מנסים להצדיק את עצמנו. אני חושבת שאנחנו לא. אנחנו בסך הכל מנסים להשתמש בידע או בכוח מסוים שיש לנו ונחנו מודעים אליו - כדי לעזור לאנשים שצריכים את זה.

THE gray

New member
במקרה כזה..

שאת מכירה את החברה הזאת.. אז זה בסדר כי את (בתור מישהי שאנחנו סומכים עליה) יודעת שהאנרגיות נשלחות בשביל עזרה ולא בשביל שמישהו "יבדוק" אותנו. אבל גם מישהו שיכתוב הודעה מהממת ומרגשת יכול לעשות את זה בשביל לשעשע את עצמו ולא יותר.. אסור לעזוב את הרעיון הזה יכול לצאת ממנו משהו מעולה.. אני אומר שנתחיל אותו בתוך עצמינו (או כעזרה לאנשים שאנחנו מכירים כמו חברה שלך) ונראה איך הוא מתפתח. לפני שמפרסמים.

למעלה