פינת באפי!

פינת באפי!../images/Emo83.gif

השבוע בפינה, כל אחד יגיד מהי הדמות שהכי פוספסה בסדרה.

sacrament

New member
ווילו בפרק המחזמר...

נתנו לה לשיר רק שורה! לפי דעתי זה היה פיספוס...

אם בווילו עסקינן, הייתי שמחה לראות יותר את

vamp willow. היא הייתה ממש משעשעת, והיו רמזים על התפתחותה של ווילו בעתיד. (המשיכה לבנות,נגיד...)

silverhawk

New member
../images/Emo47.gif

אני לא יודע אם 'פוספסה' זו ההגדרה הנכונה, אבל אותי עצבן מה שעשו לספייק בעונה 7...

flutter girl

New member
רגע

והסיסיות שלו בעונה ה5 וה6 (עד שלב מסויים) לא הייתה מזעזעת? :X

silverhawk

New member
למען האמת

אני מודה ומתוודה שאני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה. לא החזירו לו את הנשמה בעונה 7 או (סוף 6)?

flutter girl

New member
כן,

בפרק האחרון של העונה ה6, והוא חזר לסאנידייל בפרק ה1 של העונה ה7 (באפי מצאה אותו במרתף של ביה"ס). אבל מהרגע ששמו לו את השבב בראש, הוא התחיל להתרכך, האהבה שלו לבאפי והעובדה שהוא לא יכול לפגוע באנשים גרמה לו להיות סיסי בוי רציני. כמובן שהיה את הקטע של הניסיון לאונס בסוף העונה ה6 (כי בבאפי הוא יכול לפגוע), אבל זה היה אחרי שבירה, הוא כביכול היה טוב ועשה דברים טובים בשביל באפי ודון.

Kiru

New member
ד'הופרין המלך.

הייתי ממש רוצה לראות שיחה שלו עם ג'יילס...

flutter girl

New member
ככה-

בפרק שEvil Willow הפכה אותה לערפדית (Dopplegangland), ואז בשני פרקים קשורים לריילי לפני שהוא עוזב - אחד שהם ישבו בבר והיא הציעה לו לבוא איתה, ואז הוא אמר "אני לא הולך עם ערפדים" (או משהו בסגנון, זה נשמע דבילי בעברית), והיא התבאסה. ואח"כ כשהוא כן יצא איתה, היא סחטה ממנו קצת דם (מרצונו האישי, כשהוא התחרפן) ואז הוא הרג אותה. אני מניחה שאתם מדברים עליה, כן? כי לא זכורה לי עוד סנדי.

Kiru

New member
זאת ערפדית אחרת

אני לא מצליח להיזכר אם לשתיהן קראו סנדי..

למעלה