פינתה של swirly

Raamses

New member
חברים, אתם צודקים!

א. מצד אחד תסריט האימים של Nokia מצדיק לחלוטין את מלחמתכם הצודקת ב. מצד שני אם לא היה כל אוחץ´ מצוי בכל פעם שהכוס שלו מבעבע צועק על כך בקולי קולות אולי לא היה צורך בכל הדרמה - קריא - הבאנו זאת לעצמנו בכוחות עצמנו ג. למה בכל זאת לרדת אישית על הילדה?? רבבק, איפה הג´נטלמניות?? ד. לא רק הומואים ולסביות לא זכאים להתחתן כאהבת נפשם, גם חלק נכבד מאוד מאוכלוסייה החילונית נופל פה בפח אז בואו תלחמו גם על זכויות הרוסים והכושים העבריים והשאר, כי גם להם מגיע ד. בכלל, למסד את הקשר, להפוך אותו לרשמי, להיות מוכר כשווה בין שווים - זה קצת מריח לי ג´ונגל אורבני, הלא כן? הרי לעולם אי אפשר לרצות את כולם, תמיד יהייה מישהו שלא יתרצה, אז למה בכלל לטרוח ה. דבר אחרון - תודה שהתייחסתם להערותיי, נורא כיף לי :)

Raamses

New member
הערונת נוספת

עצם זה שאנחנו מבדילים בינינו לבין הסטרייטים כבר מביא עלינו שנאה שאפשר לחסוך בואו נתייחס לנטייה המינית כלמשל... לטעם בשתיה ובאוכל אני חולה על קפה חזק לא נראה לי שכדאי להקים לובי ולהלחם על הזכויות אם יהודים מאז ומעולם לא היו מבדילים בינם לבין הגויים (שונא את המילה הזאת!) היינו חוסכים הרבה דם מסכנה - לא טוב להבדיל להבדיל זה לשפוט אל תשפוט ולא תישפט

פלורליזם וזהות

ראמסס, לדעתי אדם צריך שתהיה לו זהות. ראה את הדוגמא של האתוס הלאומי הקנדי מה שנקרא ה"מוזאיקה" כלומר כל אדם בתוך החברה מביא איתו את זהותו האינדיבידואלית ודרכה הוא משלים תמונה תרבותית מלאה (בניגוד לכור ההיתוך האמריקני). זהותינו (בכל אלמנט של חיינו) מאפשרים לנו לתרום לחברה ולנקודות המבט השונות בה. לא השוני הוא העושה את איהסובלונות. השחורים לא הביאו את הגזענות והיהודים לא הביאו את האנטישמיות (ראה המקרה של אנטישמיות ביפן). יופי לפי דעתי הוא בשוני ובאינדיבידואל, האדם יכול לראות יופי בפרטים רבים השונים אחד מהשני ובקבלים אחד את השוני של השני ולא הופכים להיות זהים אחד לשני. מאיר

nokia

New member
אני מאחל ליום שבו נטייה מינית

תהיה לא חשובה כהעדפתו של פרט לשתות קפה חזק. הדוגמא של הקפה בה השתמשת מאד מאד מאד מנותקת ממציאות כלשהי, כהשווה למצב זכויות גייז ויחס החברה אליהם. אתה, בתור אחד שאוהב קפה חזק, אתה מרגיש מקופח/לא שווה/שנוא?

Raamses

New member
הכי מוזר זב ש...

אני לא מרגיש מקופח בתור הומו למה, חובה להרגיש מקופח? חובה להנשא כדת וכדין? חובה להיות מקובל? אנחנו לא בכיתה גימל יש מושג קולנועי "long shoot", ככה הכי קל לראות את הדברים כי אלה דברים גדולים יחסית לגודל שלנו תתרחק - תוכל לראות אבל אז הולכים לאיבוד הפרטים הקטנים איזה באסה, העולם אינו מושלם אוי לקנות multifocal ?

nokia

New member
סליחה על השאלה, אתה הומו?

כי לפי ההודעות שלך אתה נשמע סטרייט לגמרי: "א. מצד אחד תסריט האימים של Nokia מצדיק לחלוטין את מלחמתכם הצודקת" אבל נעזוב את זה. בהחלט לא חובה להרגיש מקופח. לא חובה להנשא כדין, לא חובה להיות מקובלים ע"י החברה, אבל יש כאלה שכן רוצים. ובגלל שאנחנו לא בכיתה גימל, הייתי רוצה שיתיחסו אליי כאזרח שווה בין שווים, ואני ממש מקווה שבקשה זו היא לא קטנונית או ילדותית מדי. בגישתך, כסטרייט חילוני (כך אני מניח), תקבל בשלווה גם את הדין מצד הפוליטיקה החרדית. למשל איסור נסיעה בשבת (למה, אתה חייב לנסוע בשבת?), איסור על נסיעה בתחבורה ציבורית מעורבת (למה, אתה חייב לשבת ליד החברה שלך) ואני מניח שאתה לא צריך יותר דוגמאות. גישתך היא מאד קלוקלת: מצד אחד להפלות אותנו, מצד שני להגיד לנו שאנחנו לא חייבים להיות שווים בין שווים ופשוט עדיף לנו לשתוק, אחרת יחשבו חלילה שלא רק שאנחנו איחסה, אלא אנחנו גם בכיינים בכיתה גימל.

Raamses

New member
תרגע, אני הומו

לא סטרייט ולא נעליים הומו כשר, חי עם בן זוג, אומנם לא באותו בית אבל כי החלטנו ככה ואל כי אנחנו בארון ואני לא נשמע כמו סטרייט, אני נשמע כמו אחד שלא עושה עניין מנטייתו המינית זאת טעות?

nokia

New member
זאת ממש לא טעות, גם אני לא עושה

ענין מזה שאני הומו. אבל מאד קל לנו לא לעשות ענין מזה שאנחנו הומואים. כי היו לפנינו כמה הומואים (שמא, הומואיות) צווחניים שעשו לנו את העבודה. היו לנו כמה תקדימים משפטיים (ע"ע דנילוביץ´ ואדיר שטיינר ואחרים), והיו לנו חוקים שבוטלו או שונו למענינו כי היה לובי פוליטי הומואי. מזל שהיה לנו את כל אלה, שעכשיו אנו יכולים להתבכיין מול המקלדת, אגב לגימת אספרסו חזק וסילסול סיגריה שקנינו בדיוטי-פרי. רעמסס, מזל שהיו לנו את כל אלה מכיוון שעם הומואים פסיביים כמוך, היינו עדיין חיים בימי הביניים, וגם אז היית אומר משהו בנוסח "תפסיקו לעשות ענין מזה שאתם הומואים, אתם לא רוצים הטרדות של שוטרים, אז אל תסתובבו בגן" או "אני לא עושה ענין מזה שאני הומו, אני פשוט לא מקיים יחסי מין עם גברים, אז אני לא עובר על החוק". ברגע שאתה ובן זוגך תוכלו לקחת משכנתא יחדיו ככל זוג אחר בישראל, ברגע שזכויותכם הסוציאליות תהינה שוות לכל זוג אחר, לא תבין איך פעם הומואים היו חיים בלי זה. אוי, אני כבר עייף, איזה מזל שהומואים אחרים ניגשו לבג"צים ועשו עבורי את העבודה השחורה... ולגבי זה שאתה לא עושה עניין מזה שאתה הומו, זה ברור: אתה עדיין בארון, אתה ובן זוגך לא חיים ביחד כי מה יגידו השכנים/משפחה/חברים/עמיתים לעבודה. אז בטח שאתה לא עושה מזה ענין. אתה מוריד את הראש למטה (שמא טומן אותו עמוק באדמה) ומחליט שלא להתמודד. שאני אתמודד עם החברה??? ניתן לאחרים להכשיר את השטח במקומי! בהקצנה, זה כמו להגיד ליהודי בארץ נגועת אנטישמיות: "אני לא עושה ענין מזה שאני יהודי, לכן אני פשוט לא חי כיהודי"

EuroSims

New member
נדמה לי

נדמה לי "ואני לא בטוח" שג´נטלמניות מקבלות כאלה שזכאיות לזה לא איזה ילדה סתומה בת פחות מגיל הפורום הזה שנכנסת ומתחילה בכל מיני דיבורים שהם ברמה של ילדה בכיתה א´ מקסימום אם היא הייתה באה ומדברת בצורה נורמלית ולא סתם מצרפת אותיות אחת לשנייה למה שנראה כמו גיבוב של שטויות בניסוח עילג אני בטוח שהיא הייתה מקבלת יחס הרבה יותר שונה אבל הרמה שלה פשוט לא מצדיקה שום התייחסות נורמלית - בטח ילדה מפונקת שצריכה ללכת לשחק בבובות עם חברות ולא להיות כאן

swirrrly

New member
הערה

אני לא מטומטמת לפחות רבים לא מאמינים ככה (אז אולי הרבים מטומטמים?) אבל פניתי אליכם בהודעות כאלה, כי היה לי משעמם ואין לי ממש טיעונים מעניינים להגיד, כי אחרי שקראתי את כל ההודעות שלכם ממש אין לי מילים. אבל אתם בכל זאת דוחים אותי.

nokia

New member
לרעמסס וסווירלי

בבקשה תסריט: -כשהסטרייטים יהיו מיעוט ללא זכויות שוות -כשהמילה "סטרייט" תהיה קללה -כשסטרייטים לא יוכלו להתחתן או לקשור את עצמם בזוגיות אזרחית מוכרת -כשלסטרייטים עדיין יהיו בעיות בלהתקבל ליחידות מסוימות בצבא ובמשטרה -כשהיו חברי כנסת ושרים שייכנו "סטרייטים" כסוטים וחולים ושצריך לרפא אותם ו/או לרכז אותם במחנות ו/או לאשפז אותם במוסדות סגורים. -כשיאשימו סטרייטים בהפצת מחלות ודירדור מוסרי של החברה -כשבתור סטרייט לא תוכל לאמץ ילדים ולהקים משפחה מוכרת בחברה -כשלא יירצו להשכיר לך דירה בגלל שאתה סטרייט -כששוטרים יעשו ממך צחוק בגלל שאתה סטרייט -שאם תרצה ללכת עם בת זוגתך יד ביד ברחוב או חלילה להתנשק ותצטרך לספוג את תגובות הסוססים אותך -כשההורים שלך יירצו לזרוק אותך מהבית ולהתכחש לך בגלל שאתה מעדיף נשים -כשבפורומים ברשת יהיו אנשים שיגידו לך שאתה סטרייט מגעיל ומה שאתה עושה זה מגעיל, רק בגלל שאתה גבר שנמשך לנשים, ועוד יהיו משתתפים אחרים (כדוגמתך) שעוד יצדיקו את זה.. -ועוד דוגמאות לרוב רק אז תבין מהי תנועת גאווה, תרגיש שאתה רוצה להתאחד פוליטית/חברתית עם שכמותך, שתהיה גאה במה שאתה למרות מטען הבושה האדיר שמנסים לכפות עליך.

וסל

New member
איכס

בלי שום קשר לכך אם אני הומו או לא אני מעוניין להביע דעתי בסוגייה החברתית-מינית של הגאים.אני קראתי מאמרים,ראיתי סרטי תעודה ושוחחתי עם הומואים כך שאני מאמין שדעותיי בנושא מבוססות.אני לא בטוח אם תסכימו אם הכול או לא אבל אשמח אם תגיבו.וסתם לידע כליי,אני בחור בן 20 מגבעתיים. אז ככה: ראשית-לדעתי כל עוד אתה צעיר וחמוד זה נחמד ליהות הומו .לעשות שרירים,ללכת עם גופיות,לחמצן את השיער ,לקנות בגדים ,ללכת למועדונים,לקיים יחסי מין מזדמנים.אתה צעיר, אתה חושב שהעולם שייך לך,הכול וורוד ,אין דאגות!!!!איזה כיף!!!!!אבל מה גם הומו החמוד והתוסס ביותר מגיע לגיל המופלג ופתאום כבר נידחק קצת הצידה מהקהילה.פתאום הוא הופך למיצג מוזיאוני עתיק בכל פאב ודיסקוטק שבעבר היה בהם "מסמר המסיבה וקורע הלבבות". ואין אחד שלא מכיר את אותם הומואים זקנים פאטתיים המתהלכים להם בשנקין וצדים בחורים צעירים ולעיתים אף קטינים.כן,הם שמים נעליים אדומות וכמה טבעות והולכים לצוד ילדים.לפעמים הם אפילו משלמים להם תמורת זיון ומציצה,אבל מה איכפת להם?הם הרי מגיעים לסיפוק. בשורה התחתונה,מה שאני אומר שהקהילה ההומואית הינה תובענית מאוד . לה ולחבריה ניסיון בלתי אפשרי להיאחז בנעורים הנצחיים ,מחד ולהדיח את ה"זקנים" מאידך.היא מתיימרת ליהות יפה ,סקסית וצעירה ולפיכך תקיא מתוכה את כל העשבים השוטים-ההומואים המבוגרים.כך שהומואים יקרים,היום אתם חתיכים חמודים אבל מחר אתם תתצטרכו לחפש חברה אחרת ולא תוכלו להתהלך כל החיים בשנקין עם נעלי האדידס האדומות.אני אומנם כולה בן עשרים וארבעה חודשים אבל אני ראיתי כ"כ הרבה הומואים שנידחקו הצידה .היום לחבריהם יש כבר ילדים ונכדים ולהם לא נותר אלא להלך בגן העצמאות בחיפוש אחר הנעורים הנצחיים. אני יודע שיש שיגידו שגם אצל הסטרייטים ליהות צעיר זה נחמד אבל אצל הסטרייטים בדרך כלל גם מי שמתבגר זוכה לכבוד.הוא איש משפחה האוהב את ילדיו ושוקד על חינוכם,הוא בן אדם משכיל המעמיד את אישתו וילדיו בראש סדר העדיפויות ולא את עצמו ואת גופו כמו ההומו המקביל בן גילו. שנית-החברה ההומואית כ"כ שטחית לעיתים.רק המראה החיצוני קובע רק כמות השרירים מכריע.אם תכנס לצאט גאים לעולם לא תתקל בשמות חיבה כמו"אינטליגנט" או "חכם ומעניין" אבל מה שכן תמצא בשפע זה ניק-ניימס הקשורים למראה החיצוני כמו" שעיר וחתיך","שחום 21","55 פסיבי בנער אקטיבי" ועוד כהנא וכהנא………כ"כ חבל לראות את הריקניות חוגגת ובגדול.אפילו בפורום כאן אתם די שיטחיים לעיתים.אתם סגורים בבועה ההומואית שלכם ומסביב חיילים נהרגים אבל מה איכפת לכם?הרי יש את ההומו שהכריז על כך שהוא מאושר כי "קיבל כסף"(רק חבל שלא ציין כיצד הוא קיבל את הכסף –אולי משעות נוספות בגינת החשמל?)וקנה תיק,שתי זוגות מיכנסיים ותספורת חדשה.לאחר מכן הוא פגש מישהו כשעינטז להנאתו בשנקין אבל מה הפלא?הוא אילו לא זכר את שם הבחור שרק לפני חודשיים שכב עימו פשוט מזוויע ומגעיל!הכול תמיד סביב המיניות והמין!!אין ממש משמעות לדעות הפוליטיות והחברתיות של הבן אדם ,להשקפותיו ודעותיו כל עוד יש לו גוף סבבה. בשורה התחתונה,קיים מודל מיני יחיד ואחיד שכול ההומואים שואפים לו ואליו וכל היתר(כמו אישיות האדם ודעותיו) נדחקים הצידה. שלישית-האיידס!!!!!!האם באמת שווה להסתכן ?להפסיד את החיים בשביל הנאה רגעית וחולפת?ובכלל,קראתי בעיתון מסויים שבו כמה הומואים הכריזו שמאז נדבקו באיידס הם מרגישים חופשיים לקיים יחסים בלי קונדום וחייהם השתפרו.כמה אכזרי וכמה קטלני!!!!אין שום ערובה לכך שבן הזוג שלך "נקי" אבל גרוע מכך-גם אם הוא נשא אין ערובה לכך שהוא יידע אותך על כך!מפחיד לא? מה שאני אומר לכם זה בעצם לעשות חושבין .לחשוב האם הקהילה הזו שאתם כ"כ מפרסמים בכל חור בתל אביב באמת שווה את זה?כי לדעתי היא לא.והאמת אני בחור בן 20 בסה"כ (ואני מאוד מאוד רחוק מגיל הזיקנה)ולמרות שגם לי יש נטיות הומויות הקהילה והחברה ההומו-לסבית כ"כ דוחה ומגעילה אותי שאעדיף לחיות בשקר ולא להתקרב אליכם.אבל אני לא רוצה להעמיד את עצמי במרכז השרשור שיבוא.כי אני הגעתי להחלטה הנבונה והבריאה הזו ואני מרגיש שלם…….מקווה שאתם מרגישים שלמים עם אורח החיים שלכם.

EuroSims

New member
תתביישי לך חצופה

אין לך גבול לחוצפה? אין לך מעצורים ? את פשוט הדוגמא המושלמת לילדה מפונקת ומפגרת שלא מקבלת את האחר אם זה דוחה אותך - אל תסתכלי, אל תכנסי לפורום ותשמרי את הדעות שלך לעצמך גברת חוצפה יכול להיות שזה דוחה אותך כי לך אין טיפת ידע בנושא ואין לך טיפת בושה לבוא לכאן ולהגיד את זה עוד לדעתי את צריכה לקרוא את עצמך לחשבון נפש ולשאול את עצמך כמה שאלות נוקבות ביותר על היחס שלך ועל ההתנהגות שלך! אולי את לא יודעת אבל אנשים לא בחרו בכך (יכול להיות שיש כאלה שבחרו) אבל זה פשוט נולדו עם זה לא נמשכים לבנות אלא לבנים ואני שם לב שבחברה הזאת האנשים הרבה יותר סבלניים, מבינים, קשובים ופתוחים - אז החברה הדוחה זאת ההיא שלך שמסרבת להכיר בשוני של אנשים שלא מקבלת, שאטומה כמו ניילון עבה במיוחד ועל זה עושה את עצמה חברה מנוכרת ולא נעימה לחיות בה ובמיוחד דוחה ואת במיוחד שעוד אין לך את הבושה לבוא לכאן ועוד להגיד את זה ממש תתביישי לך !

למעלה