פינתה של swirly

אלי פלס

New member
אני דווקא לא...

בואו נסכם את מה שהיה לנו כאן עד עכשיו:
ילדה נכנסת ומקללת.
אנחנו מחזירים ביחס מזלזל קל עד בינוני
הילד מתעצבנת שאנחנו לא עונים על השאלות שלה.
אנחנו: שאלות???
הילדה שואלת
אנחנו עונים.
הילדה עונה: "איכסה. אל תענו לי" זה רק אני או שזה באמת נראה כמו קטע מאיזשהו מערכון ישראלי זול שלא היה תקציב להפקה שלו?

אלי. מה שבאמת מוזר הוא ש

הילדה הזאת כותבת ב4 בבוקר ובשעות מוקדמות בטרוף של הבוקר...קצת מחשיד..אולי מישהו ממש משועמם עד כדי כך שהוא מתחזה לילדה או שיכול להיות שמדובר באמת בילדה שההורים שלה לא חינכו אותה כמו שצריך... שרימפי

swirrrly

New member
אוקי

אתם קוראים לי טיפשה אבל שימו לב ש...................................................................................... זוהי התנשאות לשמה!! כן כן! וזו לא חוכמה להיות יותר חכם מילדה בת 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח שונאת אותכם. ב-
סווירררלי!

יש לי כמה דברים להגיד לך:

בסדר. את חושבת ככה. זה דוחה אותך. אני לא יכולה להתוכח איתך על זה. זה מה שאת וושבת ואף קללה ויכוח או צעקה לא תשנה את זה עד כמה שהייתי רוצה. לי זה לא משנה מה את חושבת. את יכולה להכנס לכאן ולקלל כמה שאת רוצה, לרוב האנשים כאן בפורום זה לא מזיז את הציפורן של הקטנה הרגל, אבל אם זה מה שעושה לך את זה, מילא. אחת שלא מתרגשת מכל תינוקת שנכנסת ומתחילה "להגעל".

nokia

New member
יקירתי סווירלי

איחסה זה ב ח´ ולא ב כ´. האמת שזה הדבר היחידי שעיצבן אותי בהודעה שלך. עם השאר אני מסתדר מצויין. דרך אגב, תמשיכי עם ההודעות הדביליות שלך. אני מאד אוהב שאנשים קטנים ולא חשובים כמוך, מתעצבנים מזה שיש הומואים בעולם, ועןד כלה שגם עושים ילדים משלהם. כדברי הקהילה: "את נ-ה-ד-ר-ת-!-!-!"

פינתה של swirly

Swirly, לעת עתה אני מוכן לתת לדיון הזה להמשיך להתקיים, אבל הוא יתקיים בשרשור הזה בלבד. הודעה בכל מקום אחר שנושאה עצם קיומה של ההומוסקסואליות תימחק.

swirrrly

New member
אממ...

למה חינכו אותי לא כמו שצריך? שאלתי את אמא שלי מה דעתה על הומואים, ואני זוכרת שזה דוקא היה משהו לטובתכם,אבל פתאום יש לי בלקאאוט ואמא שלי לא בבית, אז בקיצור לא זוכרת מה היא אמרה...

כאן נמחקה הודעה

עם אימרות הומופוביות יש לנו איך להתמודד, אז לעת עתה הן נשארו. כל הודעה כמו זו שנמחקה - שכללה ביטויים גזעניים כלפי ערבים וקבוצות אוכלוסיה נוספות - תימחק לאלתר.

swirrrly

New member
אממ.. אני רוצה להבין משהו

למה אתם הומואים? כאילו... מה זה הומואים? זה גזע (כמו נגיד להיות היספני) מה זה? מה הופך אותכם להומואים? לקהילה ההומוסקסואלית?

nokia

New member
את ממש נודניקית. תרדי כבר מהקטע!

בהתחלה את אומרת שאנחנו איחסה ושאנחנו מגעילים אותך, שאנחנו פוגעים באחרים (עד רמה של השוואה של רצח חפים מפשע) ואח"כ את שואלת מה זה בכלל הומואים. יש לך מספיק בעיות משלך (בעיות אכילה אם אני לא טועה) אז תשאירי אותנו עם הבעיה שלנו ודי. אני כבר חושב שהמנהל צריך לחשוב על באן תמידי. הבנת את זה שירלי ר.?

שעמומון

New member
תראי...

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שאת גזענית מגעילה. אני לא צריך לבוא ולהצטדק בפניך על הנטיות שלי. נולדתי כהומו, כאחד שנמשך לבנים. את נולדת כאחת שלא מוגדרת ונהנית לקלל ולרדת על אנשים שהם לא לטעמך. הומואים זה לא גזע, ואם את חושבת שכן את ממש, אבל ממש מעוותת. הומואים הם בני אדם, שנולדו עם נטיה מינית שונה בגנים שלהם וזה בלתי ניתן לשינוי. בכל גזע יש הומואים ולסביות. כמו שבכל דת יש בלונדיניות. וד"א, אני לא אלך ואתמוך בפוליטיקאי שאומר דברים טובים על ההומואים. אל תדאגי. אני אתמוך באחד שאני יודע שייצג אותי נכון, עם כל דעותי (ואם אכפת למישהו, קוראים לו יוסי שריד
) ואם תהית למה נפתחה קהילה? כדי לתמוך אחד בשני! כי אתם, החברה ההומופובית מבלים את זמנכם בפגיעה באנשים כמונו, ואת לא יודעת איזה סיוט זה לשמור את הסוד הזה, שאני הומו, בלב שלי עמוק אי שם. כמו שהיה את הסיפור שרצחו את הבחור האמריקאי ההוא לפני שנה או יותר רק בגלל שהוא היה הומו. מי יודע, אולי גם את תהיה רוצחת כזו! מה שנשאר לי לומר לך זה פשוט לכי מכאן. לכי לקהילת ההומופוביים שלך במקום לזבל לנו ת´מוח עם ההומופוביה הדוחה שלך.

Raamses

New member
דווקא צודקת האישה הקטנה

באמת אין סיבה מיוחדת להיות בכוח משהו נפרד משאר בני האדם גם אני לא הכי מבין את הקשר בין הנטיה המינית לבין המילה גאווה מעניין היה לראות למשל מצעד סטרייטים שמודים לכל העולם בגאווה שהם שוכבים עם נשים (אגב בטוח שיש להם במה להתגאות בנושא) השאלה שלה יותר כוללת גם אלה מאיתנו שהזהות היהודית חשובה להם מתאימים להגדרה "איחסה", כמו כל נסיון אחר להכנס בכוח למשבצת כלשהי לפני שאתם טורקים לה בבוז את הדלת, תחשבו רגע אולי יש צדק בדבריה

גאווה...

אהלן Raamses, קודם כל, לתהייתך לגבי המושג גאווה, אתה מוזמן להציץ באתר גאווה על שום מה, שמרכז לא מעט מהרעיונות לגבי השימוש במושג. ואני אוסיף במשפט - בהשוואתך לסטרייטים דיברת על הגאווה שבלשכב עם נשים או גברים.... אני יודע שסקס הוא בד"כ המחשבה הראשונה, ונגזר מעצם המושג נטיה מינית, אבל זה רק חלק מהבעיה. איך שאני רואה את זה, זו לא שאלה של עם מי אני רוצה לשכב, אלא במי אני מתאהב, ועם מי אני רוצה לחלוק את חיי. באור הזה, אני מקווה שתסכים איתי שיש לא מעט במה להתגאות אחרי הסטוריה שלמה שבה אהבה זו התחבאה.

nokia

New member
לרעמסס

בבקשה תסריט: -כשהסטרייטים יהיו מיעוט ללא זכויות שוות -כשהמילה "סטרייט" תהיה קללה -כשסטרייטים לא יוכלו להתחתן או לקשור את עצמם בזוגיות אזרחית מוכרת -כשלסטרייטים עדיין יהיו בעיות בלהתקבל ליחידות מסוימות בצבא ובמשטרה -כשהיו חברי כנסת ושרים שייכנו "סטרייטים" כסוטים וחולים ושצריך לרפא אותם ו/או לרכז אותם במחנות ו/או לאשפז אותם במוסדות סגורים. -כשיאשימו סטרייטים בהפצת מחלות ודירדור מוסרי של החברה -כשבתור סטרייט לא תוכל לאמץ ילדים ולהקים משפחה מוכרת בחברה -כשלא יירצו להשכיר לך דירה בגלל שאתה סטרייט -כששוטרים יעשו ממך צחוק בגלל שאתה סטרייט -שאם תרצה ללכת עם בת זוגתך יד ביד ברחוב או חלילה להתנשק ותצטרך לספוג את תגובות הסוססים אותך -כשההורים שלך יירצו לזרוק אותך מהבית ולהתכחש לך בגלל שאתה מעדיף נשים -כשבפורומים ברשת יהיו אנשים שיגידו לך שאתה סטרייט מגעיל ומה שאתה עושה זה מגעיל, רק בגלל שאתה גבר שנמשך לנשים, ועוד יהיו משתתפים אחרים (כדוגמתך) שעוד יצדיקו את זה.. -ועוד דוגמאות לרוב רק אז תבין מהי תנועת גאווה, תרגיש שאתה רוצה להתאחד פוליטית/חברתית עם שכמותך, שתהיה גאה במה שאתה למרות מטען הבושה האדיר שמנסים לכפות עליך.

EuroSims

New member
Viva Nokia

נוקיה - אמרת את זה ואמרת את זה מצויין - זה באמת מה שהרגשתי ולא מצאתי בדיוק את המילים להגיד יפה מאוד ! !

7HADAR

New member
את! 1 הסיבות העיקריות

אני אם לילדה בת 4, יש לי אח והמון חברים גאים. אני רק רוצה לומר לך ש"את! 1 הסיבות העיקריות להתרבות ההומואים" קוראים לנשים המין החלש, תראי לי בחורה 1 עדינה, "עדינה?" אשה? שמורטת את שיערותיה מכל מיני מקומות רגישים בגוף, דוחפת טמפונים, מלאה בחידקים ןשלא נדבר על לידה, אשה אחרי לידה כבר לא יכולה להיות עדינה. גברים עדינים יש בשפע, הפנים [ללא איפור כמובן] החיוך, בקיצור אחי הקטן יותר אישה ממך זה בטוח, אז לכי לחפש לך מוטציה באתר אחר, כי רק הוא יתעניין בך נ.ב אני לסבית, וממש לא בא לי עלייך

DJNYC

New member
טרמפיסט / מרקו.

אמנם המדינה היא מדינה דמוקרטית, אך גם בדמוקרטיה יש צנזורה. השרשור שמופיע בפורום גאווה הוא בזיון - אני לא חושב שכל ילדה פחדנית מאחורי מקלדת צריכה לקבל פה פינה חמה לשפיכה של דברי ההבל שלה. זה בדיוק המקום להשתמש בכלי הניהול ולמחוק הודעות כאלה, בלי בכלל לתת להן הזדמנות להיקרא. אם אותה טיפשונת מעוניינת היא יכולה לגשת לאחד מסניפי האגודה ונראה אם שם יהיה לה האומץ לשפוך את דבריה. אל תתנו לשרשורים כאלה להיות, הם לא מייצגים כלום מעבר למקרה של גולש משועמם וקבוצה של מתגוננים. העובדה שנוצר בו מצב שבו אנשים מנסים להוכיח את אותה זעטוטה, ולהסביר לה במה היא טועה הוא מגוחך ומבזה. מי שבאמת ירצה לפתוח בדיון ידע לעשות זאת בטעם ואני בטוח שהוא יזכה לדיון ברמה מול משתתפים חכמים ועם דעות מבריקות. דניאל.

marco

New member
דניאל

היי, למרות הטענות (שלא לדבר על סגנון הכתיבה) המביכות משהו של סווירלי, אני חושב שיש מקום, גם אם מצומצם, לדיון הזה. אם היינו מצנזרים הודעות הומופוביות היינו לדעתי יוצרים מעין בועה מנותקת מציאות. האמת ידועה לכולנו וכל אחד מאיתנו מתמודד במהלך חייו עם הערות/מסקנות/טענות/בורות. תשובותינו המאוד מנומקות אינן התגוננות, אלא האמת שלנו. אמנם, הקטגורית במקרה זה אינה מהמתוחכמות. אולי מטרתה היא פרובוקציה לשמה, אך אין להתעלם מהעובדה שהתעורר דיון והייתה נגיעה במספר נקודות כאובות אצל חברי הפורום. מספר הודעות בנושא הן חשובות ומעניינות. הגבלנו את הדיון לשרשור הזה בלבד וזאת על מנת שלא לפגוע יתר על המידה בהתנהלותו התקינה של הפורום ואנו מתכוונים לשמור שכך הדבר גם יימשך.

למעלה