פינתה של swirly

swirrrly

New member
אוף שונאת אותכם

קראתי את הודעת המנהל ומה הקטע?? אתם אומרים לקיים את התא המשפחתי איך שאתם מוצאים לנכון!! בסדר, אז אני אחיה כמו שאני רוצה אגנוב ארצח! אתם לא קולטים שלהיות הומו זה כן פגיעה בציבור! זה דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

swirrrly

New member
אררר.....

אתם פשוט רוצים בכוח להיות חלק נפרד מאתנו! עיתונים משלכם, פורומים שלכם מתי זה יפסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תחום העניין המשותף היחידי שלכם זה גאווה!!!!! ולמה קוראים לזה גאווה דאמט! מה זה משנה אם אתה סטרייט או הומו, למה אתה צריך להיות גאה אם אתה אחד מהשניים..................................................... .............................................. ..................................................... .........................................

swirrrly

New member
הדבר היחידי שטוב בכם זה לפוליטיקה

ברגע שאיזה פוליטיקאי אומר משהו לטובתכם, להגנתכם , אתם ישר מצביעים בעדו!

swirrrly

New member
טוב אולי

מה לעשות שכל אדם נמשך לדברים שונים, אבל כשאני רואה שאתם פותחים פורום רק בשביל לדסקס על ההעדפות המיניות שלכן שהן כל כך "מיוחדות" ומגיע להן המון תשומת-
, אני חייבת לרדת! זה מפתה!

Yaniv-DC

New member
ואני חושב שאת דוחה ומגעילה

ופוגעת בציבור עם דעותייך המטופשות. ואני גם חושב שלא שווה בזבוז זמננו היקר בלהסביר לך דברים, כי את עושה רושם של ילדה טיפשה שגם לא תבין שום דבר, והדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה קישתא, לכי מכאן, תחזרי לכוך שלך.

אלי פלס

New member
זה בסדר... גם אנחנו לא מתים עלייך..

ואם אנחנו פוגעים בך, אנחנו מאושרים...

swirrrly

New member
יופי אחלה תגובות

בדיוק מה שציפיתי מ"הקהילה ההומוסקסואלית"

swirrrly

New member
למה לא לענות לי על השאלות?? הא!

כי נעלבתם מאיך שפניתי אליכם!!! כי שמעתם מילים שליליות אז ישר ששלתם בעצמכם?? רוצים שאנסח אחרת??

Yaniv-DC

New member
אולי תלכי מפה כבר?

אנחנו לא רוצים להדביק אותך בהומוסקסואליות שלנו, וחמור מזה, לא רוצים להדבק בטיפשות שלך. אני רק מקווה שכל השרשור המביך הזה ימחק בבוקר כשמנהלי הפורום יעורו...

.m

New member
אולי תנסחי שוב

כדי שיהיו שאלות? כל מה שכתבת עד עכשיו נראה כמו נסיון נואש להעליב. אבל טיפשות לעולם אינה מעליבה, היא רק מעוררת רחמים. mai

.m

New member
צפניה -

שמעתי שמגיע לך
. אני קול (הרוב) הדומם, ולמרות שאתגעגע לג´רי, תרשה לי לאחל לך בהצלחה.
mai

סווירלי, יש לך אח תאום במקרה ?

אולי מילדי תימן החטופים או משהו ? את יכולה ליפול על צוארו בפורום הורות הומולסבית, הוא שם מחכה לך...
אומר לך מה שאמרתי לו: 16% מהאוכלוסייה סטרייטים לחלוטין, 16% הומואים ולסביות לחלוטין, 68% באמצע. אני מקווה שיצרתי לך ספקות שיעשו לך חור בכיס בשל תקציב הטיפול הפסיכולוגי המוגבר, שכן יש 68% סיכוי, שאת שייכת ל- 68% מהאוכלוסיה, שפשוט לא יודעים שהם כאלה...

.m

New member
חנה

מאיפה לקחת את הנתונים? אני מחפשת נתונים מספריים כבר זמן מה, אשמח אם תוכלי להפנות אותו למקורותייך.
mai

swirrrly

New member
ה-../images/Emo35.gif שלי היא:

למה אתם מרגישים צורך לפתוח פורום משלכם? מה עושה את ההעדפות המיניות שלכן כל כך חשובות??

אלי פלס

New member
ה-../images/Emo70.gif שלי היא:

כל עוד יש אנשים כמוך שחושבים שלהקים תא משפחתי עם האהוב שלי זה כמו לרצוח ולשדוד, אנחנו צריכים פורום משלנו... לא ההעדפה המינית היא זו שגורמת לנו לפעול בקהילה מאוגדת אלא הדיכוי ההטרו-סקסואלי. גם לאחר שייפתרו כל הבעיות, עדיין יהיה לנו על מה לדבר. הומואים עם הומואים, לסביות עם לסביות. כפי שלך נוח יותר לדבר עם חברות שלך על הגברברים בחייך וכפי ששני גברים מדברים ביניהם על הגברברות בחייהם, כך גם לנו, נוח יותר לשתף ולהתייעץ עם מישהו שמבין וחווה את אותם הדברים - כמונו.

swirrrly

New member
אני מצטערת

אבל קשה לי להקשיב להגיון ואני נאלצת להגיד עוד פעם אחת ולתמיד: אתם דוחים!!!!!!!!!!!!!! איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היית צריך בכלל לטרוח לענות לי.. איכסה!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lizz

New member
איכסה, איכסה!

טפו טפו טפו! כולנו איכסה! אייייייכסההההההה!!!! האמת, די כיף, נסו גם אתם. מאוד מרגיע. (ואולי זה בגלל שעכשיו שש ומשהו בבוקר ואחרי כמה שעות שינה אני אתחרט על ההודעה הזו... אבל בינתיים, כולנו לצעוק ביחד: א-י-כ-ס-ה-!-!-! ) דרך אגב, איזה עצוב שאנשים כאלו שורצים בפורום זינה...

למעלה