פינק פלויד

bazmaster

New member
פינק פלויד

שאלה,יש לי וויכוח עם חבר.. איך בדיוק מגדירים את סוג המוזיקה של פינק פלויד? אני אומר שזה רוק פסיכודלי,אבל האמת שאני לא כל כך יודע איך להגדיר מה זה רוק פסיכודלי על פי להקות אחרות) והוא אומר שזה פרוגרסיב. והשאלה שלי,איך הייתם מגדירים את המוזיקה שלהם? ואיך בדיוק מגדירים מה זה רוק פסיכודלי?

wish i was here

New member
שניכם צודקים

בתקופת סיד בארט (1965-1968) פינק פלויד עסקו ברוק פסיכדלי,מהנקודה הזאת והלאה הם עשו ניסויים מוזיקליים שונים וניסו סגנונות שונים,כולל רוק כבד וג'אז,עד שבערך באלבום מדל (1971) אפשר להגיד שהם מצאו את הכיוון שלהם שהוא פרוגרסיב.יבואו בוודאי אנשים שיגידו שפינק פלויד לא קרובים לפרוג ושפרוג זה איכס אבל אני יכול להגיד שבדי.וי.די שברשותי שמתאר את עשיית הדארק סייד אנשים מקורבים ללהקה מגדירים אותה בבירור כלהקת פרוג ואומרים זאת בפירוש.אף ריק רייט,קלידן הלהקה,אמר זאת.

Francesco Totti

New member
../images/Emo45.gif

פינק פלויד בתקופת סיד בארט - פסיכדלי. פינק פלויד אחרי סיד בארט - פרוג.

wish i was here

New member
חחחחחחחח

להגיד שאתה לא אוהב את פינק פלויד של שנות השבעים זה כמו להגיד שאתה לא לגמרי אוהב רוק,לדעתי.פינק פלויד הם אחת מה-להקות

SomebodyElse

New member
שטויות

אפשר בקלות לאהוב רוק ולא לאהוב את פינק פלויד. פינק פלויד היא אולי אחת הלהקות הגדולות, אבל בסופו של דבר היא רק להקה, ואפשר לא לאהוב אותה כמו שאפשר לא לאהוב כל להקה אחרת. Thin Lizzy - Black Rose

psychoit

New member
צודקת במיליון אחוז!

גם אני לא מטורפת עליהם. לפני איזה נה וחצי יותר התלהבתי מהם. היום כבר לא ממש.

Sum41xGiRL

New member
המילה "לדעתי" משנה את כל המשעמות

אחרי סיד בראט, היו כמה יציאות קלאסיות. לא יותר מזה.. ולדעתי אפשר היה בלי פינק פלויד. Dickies - Manny moe and jack

Francesco Totti

New member
צודק

לדעתי פינק פלויד היו עושים בשכל אם הם היו מתפרקים אחרי שסיד בארט עזב. ככה הייתי מעריך אותם יותר.

ita89

New member
בולשיט

פינק פלויד הם לא אלוהים, אבל הם להקה מעולה. בעצם נראה לי פינק פלויד הם לא פסיכדליה ולא פרוג הם מין קטגוריה בפני עצמם (ולהקות כאלה הן הכי טובות). אני אוהב את התקופה שלהם בין השנים 65 ל-69 מפייפר את דה גייטס לאומה גומה. אבל התקופה של שנות ה-70 היא תקופה מעולה של פינק פלויד וגם שנות ה-80, למרות שזאת הפחות אהובה עליי.

Francesco Totti

New member
אחרי סיד הם הפכו ל-Wankers

ובמילא סיד היה הגבר היחיד שם. וחוץ מזה, אני אוהב את הרוק שלי Raw כמו זה (ניקול, תכנסי לראות, רצית להכיר את MC5. רק לשמוע בפול ווליום)

אי אפשר פול ולליום

הנאצי שגר בבית שלנו יבוא ויוריד לי גרזן לראש. אבל בכל מקרה. שמעתי ואהבתי.

wish i was here

New member
אחרי סיד

פינק פלויד התחילו בהתנסויות מוזיקליות שעד היום משפיעות על המוזיקה...אפשר היה בלי פינק פלויד,אבל הצורה בה הם קידמו את הפרוג מורגשת עד היום בלהקות כמו דרים ת'יאטר,ראש,פורקיופיין טרי ועוד. הם היו גאונים,גם סיד היה גאון.וזהו

epitaph

New member
עם כל הכבוד...

ראש היו מושפעים מעוד כמה להקות, לא בעיקר מפינק פלויד. לגבי פורקיופיין טרי אתה צודק, לעיתים הם נשמעים מאוד דומים להם (מה שמבטל כבר עכשיו את הרעיון של "סגנון ייחודי", נה נה בננה).

למעלה