פינס שוב...

da^Lord

New member
חח.. שמעתי עליו סיפורים בניו-יורק

הוא באמת דביל, לא סתם עושה את עצמו.

Grandmaster KC

New member
זה נכון, הבנאדם ממש היה דפוק

אבל ממה ששמעתי, אחרי שהוא יחזור, הוא כבר לא יהיה עוד Ol´ Dirty שאנחנו זוכרים

Syndrome

New member
ממה שקראתי (ראיון)

וזה היה חתיכת ראיון ארוך ועצוב, אול דירטי באסטרד הוא בן אדם שבור וחלש עכשיו, לא מפוקס, מנותק מהעולם (הוא ביקש מהמראיין שיגיד לו מי מתארחים באלבום שהוציאה לו חברת התקליטים החדשה שלו), תחת איום מתמיד מאסירים - שכן בכלא קלינטון הוא יושב עם רוצחים וגנבים וכו´ כשהוא נאסר על הבריחה ממוסד הגמילה... מה שכן, הוא מכיר ומודה בטעות שלו, שהיא הסמים... זה היה באמת באמת ראיון עצוב, אם תרצו אני אוכל לחפור קצת ולראות אם אני אוכל למצוא את הלינק לראיון...

multi

New member
בוא נפתח את זה קצת יותר

בעצם, כל הפוזה של הראפרים, רובם לא ככה כל הבתים הגדולים, המכוניות, הנשים, הכסף זאת רק תדמית שמוכרים בקליפ, זאת אפילו לא התדמית של הראפר. מה שאמרתי כאן הוא דיי ברור מאליו, אבל אני מתכוון הוא שיש ראפרים שאין להם כלכך הרבה כסף ומותרות ושטויות ורק בקליפ הם שוכרים איזה אחוזה ומלא אביזרים שיראו עשירים אבל בעצם הם עצמם לא ככה, ואז האדם הפשוט בא ורוצה לחקות את הסטייל, הסטייל שאפילו לראפר עצמו אין. וזו כבר בעיה חברתית כלכלית, למרות שאין לך כסף למותרות אתה בכוונה תקנה עוד מעיל עוד ג´יפ, תיקח הלוואות רק כדי להראות כמו... בלי לשים לב לדברים הבסיסים שאתה באמת צריך לרכוש.

volatile

New member
צודק ידידי

ואני ממליץ לך בדיוק בנושא הקליפים הזה לחפש באינטרנט או לבקש ממני מתישהו שאני אשלח לך קליפ של הרוטס שנקרא What They Do שבדיוק יורד על הקטע של הקליפים ע"י כך שרואים את הרוטס באחוזה וכל רגע כתוב כמה עולה כל דבר בקליפ וגם מה כביכול צריך להיות בקליפ היפ-הופ (בסרקסטיות). פלג.

TakTik

New member
יש אותו בקאזה

קליפ מצויין מצחיק ונושך בדיוק בנקודות הנכונות שווה

HaWk34

New member
תגובה

הקליפ הוא קליפ ענק ומצחיק אבל הוא בעיקרון משתמש בפרסומות של ויזה שכל פעם מראים משהו כמו משחק פוטבול ואז את המחיר, ואז מראים את האבא והבן שהלכו למשחק והמחיר הוא פרייסלס של השמחה וזה אז הרוטס השתמשו בזה להראות מה קרה לקליפים של ההיפ הופ בזמן האחרון

**yoav**

New member
לדעתי.......

אנשים לא רוצים להודות בזה אבל הפוזה הזאת שאנחנו מדברים עליה עכשיו (כל הכסף הגדול, המכוניות, הביצ´ס והאחוזות), היא אחד הדברים שמראש מושכים בגללם אנחנו אוהבים היפהופ, איך שלא תסתכלו על זה אנשים נכנסו להיפהופ אחרי שבפעם הראשונה הם ראו קליפים, ולא בגלל שהם שמעו ליריקס או התפעלו מהפקות, השלב הזה בא רק אחרי זה עם ההתעמקות בהיפהופ... הפוזה הזאת זה לא בהכרח דבר רע, וגם אם זה לא אמיתי סו פאקינג וואט??? העיקר שזה נשמע טוב ואנחנו אוהבים את זה... אנשים מתעסקים יותר מדי בהגדרות של היפהופ אמיתי והיפהופ כביכול "ממוסחר", לדעתי זה לא משנה כלכך, כל עוד אתה אוהב את מה שאתה שומע...

Grandmaster KC

New member
משמעות Keep It Real

בשבילי Keep it real זה לא ססמא. אתה מכיר אותי שאתה אומר את זה? סתם זבלת בהודעה. למרות ששוב הזמן ההודעה שלך בוגרות, בלי לפגוע, ההודעה הזו היתה מטומטמת. בשבילי "לשמור את זה אמיתי" זה לא להתפשר על האהבה שלך וסגנון שלך, בסיטואציה הזו, לשמור על סגנון הכבד יותר של ה-Wu. תאמין לי שאני לא סתם מדבר, כמו בהודעה שלך. Wu-Tang לא התפשרו על הסגנון שלהם, וכל דיסק שלהם נחשב הארדקור אמיתי, מה שמייצג את ה-Wu-Tang. תאמין לי שאני יודע שמטהוד מן יש שיר עם טקסס (האמת שאהבתי את השיר הזה גם בלי מטהוד, ולדעתי הזמרת הזו ממש טובה.אני לא שונא פופ, אני שונא את אמני הפופ הנוכחים.)וגם אין רע ב-R&b, אבל כל אלה היו סינגלים. ומה ש-Wu-Tang הוציאו בדיסקים שלהם זה 100% הארדקור. אני יודע שהרבה ראפרים אומרים Keep it real, אבל יש מעט מאוד שעומדים בזה. וזה לא שעולם ההיפ הופ לא צבוע, אבל אני לא שומע את המזויפים האלה. "ראדמן אומן חכם"-אני לא חושב. אמן שחוזר על עצמו שוב ושוב, ועסוק יותר בלמצוא את הג´וינט הבא במקום לזכור את ה-Lyrics שלו (כמה פעמים הוא פיקשש הופעות בגלל זה), הוא לא אומן חכם. בקשר למפיקים ו-Rockwilder, מה אכפת לי. אם הוא מפיק של מוזיקה שחורה זה אומר שלא יכול להפיק שיר כזה, לא. Whatever brings the cash לבסוף, בהיפ הופ תמיד יהיה קטע ממובחר, ותמיד יהיה את אלה ש-Keeps It Real. למי אכפת מראדמן ונלי, אני מייצג את Wu-Tang

volatile

New member
רגע... אז תן לי להבין

אתה אוהב את הוו כי הם דבקים לסגנון שלהם... אוקיי ואיך זה מסתדר עם הציטוט הזה שלך: "אני לא חושב. אמן שחוזר על עצמו שוב ושוב" אז כשהוו עושים את זה, זה לגיטימי. כשרדמן עושה את זה... זה לא? נו באמת, אני אקבל את ההגדרה שלך ל - Keeping it real מבחינתי זה לא מה שזה אומר וגם לא מבחינת עולם ההים-הופ. זה רק חצי ממה שזה אומר. החצי השני זה להיות נאמן לאיפה שבאת ממנו ולא להיות מזוייף. הוו טובעים בזיוף. למה הם לא עושים בלינג בלינג? עם קליפים עתירי תקציב ואפקטים כמו Gravel Pit והקליפ הזה של גוסטפייס שהוא באחוזה לבוש במיטב האופנה. וקליפים במסיבות? כמה שתרצה הוו כאלה "קשים" כי זה פוזה. אתה אוהב את הפוזה? סבבה... אבל זה לא קיפינג איט ריל. זה אף פעם לא יוכל להיות ככה. האמן מיינסטרים היחיד שאני רואה אותו קיפינג איט ריל הוא ללא ספק Scarface ומי שלא מאמין לי שיראה את הקליפ של My Block, הקליפ הטוב ביותר של שנות האלפיים בינתיים, ואחד החזקים שראיתי בכללי. פלג.

baduist

New member
דווקא בריטני קיפינג איט ריל:) תחשוב

על זה ככה:- היא לא מנסה להיות משהו אחר. היא מוצר פופ וזהו, עושה ת´עבודה, בלי לדפוק פוזות מיותרות, וטעון שהיא קשוחה, או בעלת נשמה מוסיקלית או משהו. אותו דבר, אגב, ויותר מזה על ריקי מרטין. ועל עוד המון אנשים שנחשבים "מזוייפים" בשביל ההיפ-הופ-הדס... כשבעצם לראפרים יש את הנטייה להיות המזוייפים ביותר. גם להארדקוריסטים ביניהם.

da^Lord

New member
הטיעון שלך לא עובד

בריטני, מה אמיתי בה? לא שאני מהטוענים ל "keepin it real" אני רק עונה לך.. היא מוצר של יחצנ"ים, וזה הדבר הרחוק ביותר מאמיתיות שיש. בלי פוזות? רק פוזות יש בסוג הזה של הפופ.. אומנם פוזה של הילדה הטובה, אבל זו גם פוזה. צריכה לשחק אותה חסודה למען כל בנות אמריקה העדינות, אבל בתאכלס היא בחורה נורמאלית בגיל ההתברות, והיא לא ממש כמו שהיא נראית. ריקי מרטין - עבר שינוי תדמית, עכשיו הוא הולך על תדמית ה"רציני", נו באמת.. עם כל כך הרבה פרצופים לאנשים האלה.. מי יודע כבר מה אמיתי אצלם? מייקל ג´קסון, מדונה, קיילי מינו ודומיהם.. הם האמיתיים (אם כבר מדברים על פופ) . ובהיפ-הופ - לך תדע. שרים לך על חיי גאנגסטר ממרומי אחוזתם. אז מה אמיתי? אלה שנאמנים לעצמם, הטקסטים שלהם הם לא פרי דמיונם העשיר. אבל למרות זאת, מי אמר שדרה לא יכול לשיר יותר על חיי רחוב? הוא עושה את זה טוב.. אז זה מה שחשוב. בקשר לשיטופי הפעולה.. אני לא יודע, לא נשמע לי טוב. אומני הפופ רוצים לעשות הסוואה להיפ-הופ ע"י ביטים של הנפטונס, ע"י נסיון עלוב לעשות פופ דמוי רנ´ב, ע"י שילובים עם ראפרים.. מה שיכול להחשב כצביעות כי עד לא מזמן הם היו אנטי היפ-הופ. ואנשים ששמעו פופ ותמיד אמרו לי שאני שומע חרא של מוזיקה, היום שומעים כאילו זה מובן מאליו, אז מהבחינה הזו זה טוב , מה יקרה בעתיד להיפ-הופ? אני רואה 2 אפשרויות. 1- הצלחה שבאה מחשיפה. 2- נפילה , כז´אנר חולף האופייני למה שנוגע בפופ. ורק לדוגמה, כל המוזיקה הלטינית שצברה תאוצה עזה כשנכנסה למיינטסרים עם הפופ, והיום מי שומע את זה? והמקרנה.. מי עוד שומע את זה בימינו?

baduist

New member
פספסת את ה"הפוך על הפוך"

הנקודה, היתה, חצי בהומור, שבריטני לפחות לא טוענת להיות "קיפינג איט ריל" :) כי מי שמזוייף - מילא, אבל מי שהכי מזוייף, זה זה שגם מזוייף וגם טוען שהוא לא מזוייף. זה יעני זיוף על זיוף:) אגב, אני לא חושב שבריטני מזוייפת כל-כך, פשוט יש לה בעיה של חוסר מודעות קצת אולי. או היתה לפחות. אבל לא חשוב:)

Grandmaster KC

New member
חוץ מהקליפ Gravel pit

שבוא יש את את הקטע של היהלומים בגלל Lex Diamonds, והשיר עצמו הוא יותר שיר מסיבות. כל השיר הקליפים שלהם לא מתעסק בזה, וגם לא הדיסקים. אתה שמעת את הדיסקים שלהם ואת הליריקס שלהם שאתה מדבר? לא. אז אתה שוב פעם מדבר בלי שום הבנה. Wu-Tang לא דבוקים לסגנון שלהם, למרות שהם תמיד ישארו Hardcore כהרכב (בקשר ל- Ghostface ו- Method man- אני לא בטוח). תשמע כל דיסק שלהם וכל דיסק הוא סגנון שונה. נראה שהקליפ היחיד של ה-Wu שראית זה Grave Pit. מאחד שראה את כולם, כולל הראשון Protect Ya Neck, בלינג בלינג זה לא מאפיין של ה-Wu, לא בקליפים או במוזיקה. כולם באו מאותה שכונות קשות כמו Park Hill עם החיים בעוני והם נלחמו להצליח בעסק הזה, וגם בשביל להוציא את הסינגל הראשון,Rza היה צריך למכור את הכלים המוזיקליים שלו (לא עולה לי השם) ואת המכונית של אחיו. הם לא היו מוכנים לשעבד עצמם ללייבל אחד והיו צריכים להוציא את סינגל בעצמם. ובסוף הם קיבלו מה שהם רצו וחתמו כל אחד בלייבל שהוא רצה. תחשוב קצת לפני שאתה כותב משהו

Grandmaster KC

New member
שלווה עכשיו, שלווה עכשיו

That player bullshit All that player dressin up on this shit, actin like this some kind of fashion show man This is hip-hop right here This is lyrics, MCin

volatile

New member
אתה יודע מה אני מבין?

לא אז באמת לא כדאי שתדבר. כי אתה לא מכיר אותי. בתור מי שהדיסק הרביעי של היפ-הופ שהוא קנה בחיים היה פוראבר של הוו וחרשתי עליו אד חורמה. אח"כ קיבלתי גם את 36 צ´יימברס ומאז אני מנסה (למרות שיצאו להם כ"כ הרבה דיסקים מרדימים וכ"כ לא טובים) לשמוע כל מה שיצא להם. ובקשר לאיזה קליפים ראיתי של הוו. הרבה... Tragedy של RZA עולה לי במוח... אז רגע אולי הוא מכר את הציוד שלו אבל היום הוא מחזיק סטודיו הקלטות רציני וגדול ואתה אומר שהוא עדיין שומר את זה ריל לאיך שזה היה פעם? באמת... בוא נהיה ריאליסטים. אני חושב שהתפתחות זה חלק חשוב בחייו של אומן. זה שחוזר כל הזמן על אותו שטיק לא יצליח. דוגמאות עדכניות דווקא ניתן למצוא אצל הוו (שלא ממש מצליחים היום) ואוניקס שניסו לשחזר הצלחת עבר למרות שחברי ההרכב עברו הלאה והתפתחו... אי אפשר לחזור אחורה. ודווקא RZA עושה ועשה דברים יפים (פסקול מעולה לגוסט דוג, פסול עתידי לסרט של טרנטינו וגם הבובי דיגיטל האחרון היה סביר) אבל מלבדו ואולי GZA כל שאר חברי הוו או נשארו מאחור, או התפתחו למשהו שונה ומאוד לא חביב (Raekwon לדוגמא) איפה הדיסק האחרון שלו לעומת Only Built 4 Cuban Linx. עכשיו אתה טוען שאתה יודע מה אני יודע. אז הרשה לי ידידי להגיד לך ככה... you know jack shit ואני הבן אדם האחרון שאתה יכול להגיד עליו שלא מבין על מה הוא מדבר. אה, אני גם נורא צנוע... באמת
פלג.

volatile

New member
אד=עד אלוקים מתי יפסקו טעויות הכתיב

מן הסתם כשאני אפסיק לכתוב

Grandmaster KC

New member
דיברת שטויות...

בקשר לקליפים של wu-tang דיברת על משהו שאתה לא מבין, אז חובתי היתה לתקן אותך. wu-tang או לא, שמישהו טועה אני מתקן אותו. דיברת על קליפים של הוו, ש - Tragedy לא ממש מאפיין את מה שעליו דיברנו. אבל עזוב, אני רואה שאתה אטום. מי שרוצה לריב, שיריב. אני כאן בפורום רק כדאי להנות. מי שלא אוהב את הטעם שלי במוזיקה, שיחיה עם זה. לא צריך להיות גאון כדי לראות שה-Wu הוציאו כמה דברים בינוניים.Immobilarity, Bulletproof Wallets ו-Golden Arms Redemption הם אלבומים די בינוניים, אבל את כל שאר הדיסקים ברמה כולל הקלאסיקות כמו:Liquid Swords, Only Built 4 Cuban Linx, Enter the Wu-Tang (36 Chambers) ו- Wu-Tang Forever. ואני מאמין שיש ל-wu עוד מה להציע. בזה נסגר כל הנושא הזה, שיהיה לכם אחלה סוף שבוע וכמובן Keep it real

NO-BLESS

New member
בוא נגיד ככה,

פינס גם אמר שכל זמרת פופ צריכה ראפר כדיי לתת אותה בדימוי של אמיתית שבאה מהרחוב, ומי יותר טוב לדימוי כזה מראפר? עכשיו- רדמן עושה שיר עם כריסטינה מגעילרה ואם זה מקדם אותו פי כמה, למה לא? הכל במוזיקה זה קידום ואינטרס אישי. עוד דבר אחד- אם ביצ´ז הו´ז פלייאר´ז פימפ´ס לא אמורים להיות הייצוג של ההיפ הופ, למה שרים על זה כל הזמן?

למעלה