פינס שוב...

HaWk34

New member
בבקשה

Texas ft. Method Man - Say What You Want זה רימיקס רק בהופעה חיה

RunNGun

New member
יצע לי לשמוע את השיר

כחולה מת´וד, אני אומר שזה שיר גדול. כאדם אובייקטיבי, אני אומר שזה שיר יפה. וגם המיקס לשיר הבד"כ פופי יצא לדעתי די טוב. אבישי

Syndrome

New member
../images/Emo45.gif שפוך ידע סבא ../images/Emo13.gif

מסכים עם כל מילה של פלג ורוצה להוסיף שירידה לזנות של זמרות ושל זמרים או ראפרים או לא מעניין אותי מי, בשום מקרה, בשום אופן, לא טובה. לדעתי זה מטומטם, זול, מתרפס ועוד המון תיאורים מאגניבים... בכל אופן, זה הכל חוץ ממוזיקה, לא איכפת מי לי לבש מה, עם מי וכמה שכב או כמה כסף יש לאמן, אנחנו טובעים בזה ונשארים עם מעט מאוד מוזיקה, ביחוד בהיפ הופ - החדירה של זה לפופ מראה שכל הקטע של ההיפ הופ הטיפשי פופולרי וגרוע מזה - מייצג בעיני אנשים את ההיפ הופ בכלל. זאת אחת הסיבות שבעיני הרבה מבקרים או סתם אנשים שנחשבים אניני טעם - היפ הופ בקושי נחשב כמוזיקה. לא צריך להבין אותי לא נכון - אם ראפרים לא יעשו קצת כיף, ראפ לא יהיה ראפ, אבל אני מרגיש יותר מדי פעמים שזה מגיע לדרגות משפילות ומטומטמות בטירוף וצריך קצת איזון, זה הכל...

baduist

New member
איזה מפגרים!

כן, לכל אחד קל לשנוא את החבר´ה במיינסטרים. פליה-הייטרס קוראים לזה. והתירוץ הכי קל זה להגיד " הם מזוייפים" אבל בעצם השימוש במושג המגוחך "REAL NIGGAS", הם - א. הוכיחו שהם מפגרים ב. הוכיחו שהם מזוייפים לא פחות. וזה רק על "ריל ניגאז" שאר השיר לא יותר חכם מזה. ´פגרים.

volatile

New member
מצטער אדם שזה לא עומד ברמת הליריקה

המדהימה של מיסי אליוט אהובתך, אבל רק האמירה הזאת על ג´וראסיק פייב מראה כמה דברים שלהם באמת שמעת ומה אתה מבין באמת... אה ולקינוח הבית המדהים של מיסי בשירה החדש Work It, פשוט מדהים הרטהטהטהטה I´d like to get to know ya, so I can show ya Put the pussy on ya, like I told ya Gimme all your numbers so I can phone ya Your girl acting stank than call me ov-ah Not on the bed, lay me on your sofa Call before you come, I need to shave my cho-cha You do or you don´t or you will or you won´t cha Go downtown and eat it like a vul-cha See my hips and my tips don´tcha See my ass and my lips don´tcha Lost a few pounds in my whiffs for ya This the kinda beat that go wa-ta-ta Ra-ta-ta-ta, ta-ta-ta-ta-ta Sex me so good I say blah-blah-blah Work it! I need a glass of wat-ah Boy oh boy its good to know ya

volatile

New member
אה ולידיעתך

רק מראה כמה חד הבנה אתה... גוראסיק פייב הם לא מיינסטרים? אואו הם חתומים באינטרסקופ והם לא מתיימרים להיות אנדרגרואנד. רק להביא פלייבור של אולדסקול... ושיר עם נלי פורטרדו זה בכלל סופר אנדרגרואנד... תפסיק כבר עם ההגדרות המכוערות שלך של אנדרגרואנד ומיינסטרים אתה יוצא ממש Ignorante כשאתה עושה את ההבחנות האלה...

DJ$upreme

New member
אין ספק שמיסי היא

אחת מהראפריות החלשות ביותר מבחינת SKILLZ וליריקס.

volatile

New member
נכון והטענה היחידה שלי

כמה שגם אני נוטה לחבב דברים מסויימים שלה... שהיא מצליחה אך ורק בגלל הפקות מדהימות וקליפים משוקעים. למרות שעם הזמן אני פחות ופחות אוהב דברים שלה. האלבום הראשון היה ממש טוב. השני גם כן היה אצלי בחרישה אינסופית. למיסי סו אדיקטיב יש ביטים מעולים אבל הוא כבר נשחק. ואני חושש ש - Work it למרות הפקה מסונטזת ומושקעת ממש לא מעניין אותי. לרחבות הריקודים בקיצר... פלג.

baduist

New member
מיסי יוצאת

כלה על אותו סעיף של בריטני, היא לא מנסה להיות מה שהיא לא. הליריקס שלה אולי לא מתוחכמים במיוחד, אבל גם לא מתיימרים לעשות את זה, ומספקים את הבסיס שההיפ-הום מבקש :- פלואו טוב, מקוריות, ובמקרה שלה הרבה הומור. בלי לקרוא לאף אחד פייק, ובלי להצהיר על עצמה הצהרות שהיא לא יכולה לעמוד בהן. לגביי מיינסטרים ואנדרגראונד, ויתרתי, אני לעולם לא אבין מי נמצא איפה, אז תתעלמו. מבחינתי J5 לא בMTV אירופה, יעני לא מספיק מיינסטרים, בשביל לא להיות אנדרגראונד. וJ5, עם כל הדברים הכן יפים שלהם, שאני מאוד אוהב, עדיין חבורת טיפשים בעיני.

נאס

New member
יש הבדל..

היא עשתה את הפזמון בשיר שלו (baby i got your money) והיא זמרת RnB מניו יורק אז יש הבדל

volatile

New member
ניר ידידי, האו-די-ביל עסקן

בבריחות שלו מהכלא הוא הולך אחרי כל בן אדם שיביא לו שק של כסף או אלכוהול
בשביל שהוא ימלמל כמה מילים בשיר שלו. פלג.

למעלה