פינה שבועית!

ellapr41

New member
../images/Emo204.gif

שם: אלה (אה-לה לא אהההההההההההה-לה חח) גיל: 13 ו10 חודשים שיר שבועי: בקושי שמעתי רדיו אבל השיר של הפסטיגל לא יוצא לי מהראש
תמונה שבועית: לא עולה לי
מסר לאומה- אני עושה שניים: 1. בחיים אל תקראו "THE KNIGHT AND THE SQUIRE" 2. ביום שלישי התרמה לאק"ים.. עשו טובה ותרמו!! שאלה שבועית: אם שוקו מהמכונה במשרד של אבא שלי אז שוקו, ואם לא תה..

הנה אני!../images/Emo2.gif

שם: תמר גיל: 14 וחצי שיר שבועי: גם אני בוחרת בשיר hurt של כריסטינה אגילרה!!! תמונה שבועית: לא יודעת למה בחרתי בזה. מה מיוחד בזה בכלל? לא משנה מסר לאומה: אל תצרבו סרטים!!! השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? תה!! הרבה חלב עושה אותי צרודה!

Hawkgirl

New member
הנמר הזה מפחיד O:

אני חייבת לציין שיש לי טראומה מעיניים אימתניות של בעלי חיים O: ביסודי הייתי קוראת את ספרי צמרמורת עד שפעם אחת לקחתי ספר שעל הכריכה שלו יש כלב או יצור כלשהו שהעיניים שלו מבצבצות מבעד לרקע השחור O: כל כך פחדתי מזה שלא קראתי את הסרט ובלילה הייתי הופכת את הספר שאני לא אראה את הכריכה O: גם פעם היה לי איזה מקרה מוזר, שאני לא יכולה להסביר אותו עד היום, שהתעוררתי באמצע הלילה מרעש כלשהו שהיה לי בחדר, וכשפתחתי את העיניים ראיתי זוג עיניים אדומות מסתכלות עלי מתחת לשידת המחשב שהייתה לי בחדר O: אבל ברגע שמצמצתי העיניים נעלמו X: או שהייתי עייפה מדי, או שלא יודעת מה זה היה X: אני פשוט זוכרת שהייתי בהכרה מלאה ברגע שהתעוררתי מהרעש X: אז אין לי הסבר X: בקיצור התמונה הזו של הנמר באמת מפחידה אותי XD

mikeys barking

New member
../images/Emo69.gif

שם: שחר גיל: 15 שיר שבועי: Muse - starlight
תמונה שבועית: תמונה שצילמתי בטיים סקוור ניו יורק (קיץ 2006) מסר לאומה: עוד גרב נאכלה בחוסר רחמים על ידי הכלבה שלי
(גרב עד הברך עם פסים שחורלבן)
השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? שוקו =]

OrlyNL

New member
חרמון ../images/Emo99.gif

שם: אורלי
שיר שבועי: I saw her standing there - Beatles
תמונה שבועית: הייתי היום בחרמון
וצילמתי את התמונה הזאת
מסר לאומה: חסר דם בבנק הדם, אז אם אתם יכולים - לכו לתרום דם!
שוקו חם או תה? תה לוקח בגדול, כי אני לא אוהבת חלב חם (איכס) שיהיה שבוע מצויין לכולם

גם יש אותי

שם: גד צ'רנובילסקי שיר השבוע: Jewel - down so long... תמונה שבועית: בקבוקי באולינג מתוך קליפ שהוצאתי ושובץ קצת בערוץ הראשון. מסר לאומה: "אי הבנה היא דרך ההתקשרות הנפוצה ביותר בקרב האנשים" שוקו חם או תה? - קשה קשה. תה אני שותה לעיתים קרובות יותר. לא מת על טעם של שוקו ומצד שני - מאוד מאוד אוהב שוקולד. יש קשר? בכל מקרה - תה

מאיוש33

New member
למה כולם אוהבים תה??!?!?@!

זה סתם מים חמים בתוך כוס!!!! מי אוהב לשתות מים חמים בתוך כוס????
בעעעעעעעעע

Bar391

New member
לא נכון!! חחח תה זה יאמייייי!!

במיוחד red tea של ויסוצקי!

tiky2

New member
אוקיי...

שם: תחיה. גיל: 16. שיר שבועי: It's my life/ Bon Jovi (סתם, כי זה אחד הטובים!!!) תמונה שבועית: בואו נראה... הנה
אין על דובי.... מסר לאומה: שם דבר הוא לא כמו שהוא נראה!!! ובמיוחד אנשים...ממש חשוב לזכור את זה.... השאלה השבועית: אוי, זה קשה.... תלוי איזה שוקו, אבל אם סתם בבית אז ברור ש... תה!!!

DanaDuck

New member
מיאו מיקס

שם: דנה יקותיאלה שלומיאלה בונפארטה גיל: מנטלית 4 שיר שבועי: השיר שלי "אם לא" מסר לאומה: אל תמותו! זה רע. השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? אני מעדיפה תמיד שוקו וכמעט תמיד קר. (אלא אם כן זה שוקו של מקס ברנר ואז כל טמפרטורה ומצב צבירה מתקבל בברכה.)

למעלה