פינה שבועית!

נועמופ

New member
פינה שבועית! ../images/Emo187.gif

זו מן פינה לסיכום שבועי שכזה וגם בגלל שבכל שבוע מתווספים עוד אנשים לפורום, אז הם יוכלו להכיר את אנשי הפורום האחרים.
שתפו פעולה
שם:
תמונה שבועית:
מסר לאומה:
השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? סופ"ש נעים שיהיה!

Reichan

New member
תשובות לפינה החדשה ../images/Emo210.gif

שם: שירה סגל
שיר שבועי: המ... שאלה טובה. אני חושבת שהחדש הזה של מירי מסיקה, שכל הזמן ברדיו
תמונה שבועית: [מצורפת]
מסר לאומה: ביולוגיה זה חרא!!! >< [זה כי יש לי עבודה בביולוגיה
מצטערת אם פגעתי במישהו מאוהבי הביו פה...]
השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? - האמת שאני לא ממש אוהבת משקאות חמים, ושוקו קר שאני כן אוהבת לא עושה לי טוב... אז אני מעדיפה לשתות כ-ל השנה אייס קפה
מה איתכם?

chen010189

New member
תשובות ותמונה אחרי הגשם והברד שירד

שם:חן גיל:18 שיר שבועי:שייגעצ - כוחות הרשע תמונה שבועית:צילמתי את הרחוב שלי אחרי הגשם לפני שעה בערך:S רק אוטובוסים יכולים לעבור ו2 מכוניות נתקעו מסר לאומה:יש מלא הופעות בחודשיים הקרובים וזה נחמד [: מוסשי צ'אן לכולם :O סתם סתם רותם התחברה בדיוק וזה דרשPPP: השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה?שוקו חם

theittay

New member
../images/Emo187.gif

אז ככה... אני איתי, אני כמעט בן 18. תמונה שבועית? אין לי מושג. אני אוהב תמונות של גיטרות, משום מה. שיר שבועי - suzanna של לאונרד כהן (אני חושב) מסר לאומה : לא לאכול אבטיח אחרי ששותים מים! אני מעדיף כעיקרון תה, אבל אם השוקו הוא ממש מוצלח אז שוקו. שוקו רגיל זה סתם כזה.

Takuto

New member
...

שם: תומר גיל: 15 שיר שבועי: איך אפשר לבחור אחד?! XD אםם.. הכי אוהב כרגע: Pokemon Diamond & Pearl - Together Pokemon Diamond & Pearl - Kimi no Soba de ~Hikari no Theme~ (By your side ~Hikari's Theme ~) Tsubasa Chronicle - Aikoi תמונה שבועית: ***התמונה היא ספוילר לפוקימון!!!*** http://img525.imageshack.us/img525/3945/dp011ye5.jpg היקארי קאוואיייייייי#$^%# אבל למה... למה... לא אגיד מה כי אין לי כוח לעוד ספוילר בהודעה XD מסר לאומה: פוקי זה שולט!!$%#^&% השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? - לא אוהב לשתות חם בכלל... שוקו חם עדיף מתה אבל קולה>שוקו קר>הכל XD

מאיוש33

New member
הפינה השבועית שליי!!!

שם:מאיה
שיר שבועי:אממ....נראה לי שאני אלך על hurt של כריסטינה אגילרה (?!?!?....כמעט בטוח שאני טועה...סורי אני לא טובה בשמות..) בכל מקרה, לא משנה של מי השיר, זה השיר הכי יפה ששמעתי החודששש!!!!!...
תמונה שבועית: מצורפת!!
מסר לאומה: תאונות דרכים=> אנשים מתים מזה!!...אז שימו לב בכביש במיוחד בחורף!!!!! (למרות שלא נראה לי שרובנו התחילו לנהוג..) ועוד אחד: תראו ארץ נהדרת!!!!!!!....זו באמת תוכנית שווה ובקושי יוצא לי לראות אותה אז עד שקפוא בחוץ ואי אפשר לצאת, תראו אותה..!!
שאלה שבועית:אממ...שוקו חם רולז!!!...תה=> סתם מעפן.. זהוו!..... שבוע נעים!!....

נועמופ

New member
../images/Emo113.gif

שם: נועם
גיל: 14. שיר שבועי: Dead meat של Sean Lennon!~~~ תמונה שבועית:
מסר לאומה:
השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? תה D:

Swan Princess

New member
*אהמ*..../images/Emo47.gif

ד"א איתי, השיר הוא Suzanne :)
שם: רותם
^^
שיר שבועי: וואי לא יודעת.. ): אבל נראה לי שMemories של Within Temptation
.
תמונה שבועית: צירפתי~
מסר לאומה: stay in school..
השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? תההההההההה גרררר! *_* [אני פשוט לא אוהבת שוקו חם.. רק שוקולית קר בשבילי!
]

berking

New member
אני אורי "מדבב" ברטוקי

שם: אורי ברטוקי גיל:11 ו3 חודשים. שיר שבועי: אם זה השיר האהוב עלי אז זה: Hammer to Fall של Queen. תמונה שבועית: אני כמובן! מסר לאומה: כשתשמעו אותי על המסך תדעו שראיתם אותי הפורום! השאלה השבועית: שוקו חם (ברור מי לא?!). טוב וזה אני אורי "מדבב" ברטוקי

Hawkgirl

New member
סופסוף יצאתי מהדיכי =.="

שם: רותם גיל: 17 ו-10 חודשים O: שיר שבועי: Negima!? - Baka Ranger! תמונה שבועית: סטסונה וקונוקה השולטות P: מה לעשות שהפכתי לחובבת שוג'ו איי P: מסר לאומה: תמיד להמשיך לחלום ולהאמין בעצמכם ובהחלטות שלכם. השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? קפוצ'ינו O: זו גם אפשרות? XD

Hawkgirl

New member
אוי, אפשר להחליף תמונה? XD

פשוט נזכרתי שהוצאתי תמונה מהמופע של הסדרה Negima, שכל המדבבות של הבנות שמה הופיעו, והיה שיר של 5 בנות שמדבבות את ה-5 בנות הכי טיפשות בכיתה, מה שנקרא ה- Baka Ranger, ונפלתי מרוב צחוק בפעם הראשונה כשראיתי את הלבוש שלהן XD

IndigoChild1

New member
עכשיו אני !

גיל:18 שיר שבועי: red hot chili peppers - snow (hey_oh) תמונה שבועית: נלי המדהימה! מסר לאומה: הכל יהיה בסדר כי בסופו של דבר הכל לטובה :> (רוב הדברים לפחות) השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? אם זה שוקו מהמכונה אז ברור אבל ככה ברגיל אז תה D:

אוקיקי

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gif |בוקרטוב| ../images/Emo182.gif

שם: אורי גיל: 13 שיר שבועי: Fort Minor- Belive Me תמונה שבועית:
מסר לאומה: תקראו הארי פוטר! השאלה השבועית: עכשיו, כשהחורף כמעט בשיאו, מה אתם מעדיפים - שוקו חם או תה? אייס שוקו הכי טעים!

אוקיקי

New member
יאפ ../images/Emo9.gif

בעצם זה "שרק השלישי" כי...
טוב, תראו את הטריילר ותבינו.

mikeys barking

New member
שוב הוא?! ../images/Emo12.gif

חשבתי שהעיפו את פרינס צ'רמינג בסרט השני..
נממ..מעניין עם מי הוא התחתן שיש לו ילד (בהנחה שזה הילד שלו, כי הם מאוד דומים)

אוקיקי

New member
כן...

הילד באמת דומה לו מאוד, אני מנחשת שזה ארתור (החרב באבן) והקוסם המוזר זה מרלין.

למעלה